CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 4)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

Josep Lluis Muñoz (0)

Andrés Foncubierta (0)

Jordi Royo (0)

Partit en el que, apart de disputar-se amb un local molt complicat, no vàrem poder comptar amb el nostre base Carlos Ferrera, lo que també va influir en la moral de l’equip. No obstant, l’engruixat marcador final no reflexa exactament lo ajustat que van estar certs moments dels sets.

En Josep Lluis no va estar fi en el seu primer partit degut a la falta d’aclimatació a la pilota Nittaku i no va poder desplegar el seu joc de contraatac tot i aconseguir guanyar un set. En el segon partit va aconseguir sorprendre durant molta estona al seu rival amb un joc defensiu ben ordenat lo que va fer que el jugador de Rubí tingues que canviar la seva estratègia i finalment guanyés apuradament al cinquè set.

L’Andrés va fer punts molt disputats en els seus dos partits i va merèixer guanyar algun set mes que l’únic que va aconseguir.

Mentre que en Jordi, que l’any passat jugava al equip de Tercera, va fer molt bons dos partits, intentant no jugat cohibit enfront de la diferencia tècnica dels seus dos rivals.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Jordi Royo – Carlos Gil (0-3).Josep Lluis Muñoz – Isaac Ferreira (1-3).

Andrés Foncubierta – Ivan Reches (0-3).

Jordi Royo – Isaac Ferreira (0-3).Andrés Foncubierta – Carlos Gil (1-3).Josep Lluis Muñoz – Ivan Reches (2-3).La propera jornada juguem a casa enfront el ATT Premià de Mar, el dissabte 4 de Novembre a les 10:00 hores.

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 1)

EL CENTRE (6)

Antonio Caramés (0)

Leandre Casamitjana (0)

Partit corresponent a la primera jornada i que es va ajornar al coincidir amb el fi de setmana del 1 d’Octubre. El equip gracienc es un dels favorits del grup i nosaltres tampoc vàrem poder anar amb el millor equip possible, però es va estar en tot moment donant la cara tot i el sever resultat final.

L’Antonio, en el seu primer partit de la temporada a l’equip i segon de la temporada desprès de estar lesionat, va agafant el to del seu joc amb uns punts molts disputats, guanyant un set a cada un dels seus dos partits i amb bones sensacions.

En Leandre, tot i no guanyar cap set en els seus partits, va estar sempre dins d’ells i només la gran quantitat de xarxes i cántos dels seus dos rivals van impedir quelcom més important.

I en Jordi va sorprendre en molts moments dels partits al seus contrincants, d’un ranking molt superior, amb els seus serveis llargs i inclús va guanyar un set enfront el base rival.

Albert Chacón – Jordi Royo (3-0).Eduard Cabestany – Antonio Caramés (3-1).

Luis Larriba – Leandre Casamitjana (3-0).

Albert Chacón – Antonio Caramés (3-1).Luis Larriba – Jordi Royo (3-1).Eduard Cabestany – Leandre Casamitjana (3-0).La propera jornada juguem a Castelldefels enfront el CTT Castelldefels “A”, el diumenge 22 d’Octubre a les 11:00 hores.

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 4)

CTT CASTELLDEFELS “A” (6)

Sergi Otero (0)

Ramón Bermudo (0)

Carles Millera (0)

Partit estrany en que el Castelldefels s’ha imposat a un Sant Quirze que en cap moment ha aconseguit sentir-se còmode en els enfrontaments individuals, tot i que el resultat final és excessiu pels mèrits fets pels jugadors vallesans.

Ha començat Otero davant Javier Moreno patint per un terra excessivament relliscós al que no podia fixar bé les seves bambes. Tot i manar durant tot el primer joc, els darrers punts han caigut del costat del rival amb una “xarxa” i un “canto” que han acabat de minar la moral del quirzetenc. Els altres dos jocs, molta voluntat d’Otero però amb un nivell d’efectivitat baix davant un Moreno que aconseguia blocar amb relativa facilitat i sempre al costat contrari on estava Otero que constantment ha patinat i no arribava a les boles.

Després ha estat torn de Bermudo, que en la línia creixent d’aquesta temporada, ha donat molts moments de bon joc. El terra no l’ha ajudat tampoc en el seu davant Serafín Martínez, i tot i fer tres bons jocs tampoc ha aconseguit fer caure cap d’ells del seu costat.

El tercer individual ha enfrontat Carles Millera amb Javier Mata, i la història s’ha repetit, bons moments de Millera però en el seu cas ha caigut per l’excés d’errors en el blocatge de serveis i pilotes toves del seu rival.

Segon individual d’Otero, ara en front Serafín Martínez, i amb canvi de bambes per intentar adaptar-se millor a la superfície. El primer onze ha caigut pel quirzetenc de forma molt clara, però ha estat un miratge perquè el rival ha començat a treballar els pics de revés i col·locar boles a banda i banda a Otero que tot i la lluita (que no se l’hi pot

negar) ha perdut consecutivament els altres jocs de forma ajustada, deixant el partit sentenciat.

Torn de nou per Millera, que ha sabut castigar amb els seus “pics” el drive de Javier Mata, posant-se en el marcador per davant, però tot i el millor desplegament de joc de Millera s’ha anat a un cinquè joc en el que el rival s’ha crescut de principi amb un avantatge important que al final ha resultat insalvable per Millera.

I en el darrer enfrontament, de nou Bermudo ha fet un partit més que digne, però la moral quirzetença estava de capa caiguda, mentre que als rivals ja els sortia pràcticament tot, i un nou 0-3 ha acabat posant el resultat final del partit en un 6-0, derrota clara i justa, però excessiva.

Sergi Otero – Javier Moreno (0-3).Ramón Bermudo – Serafín Martínez  (0-3).

Carles Millera – Javier Mata (0-3).

Sergi Otero – Serafín Martínez (1-3).Carles Millera – Javier Moreno (2-3).Ramón Bermudo – Javier Mata (0-3). La propera jornada juguem a casa enfront el CTT Ripollet, el dissabte 4 de Novembre a les 10:00 hores.

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 4)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

CETT ESPARREGUERA (5)

Roger Carreras (0)

Xavier Villena (1)

Arnau Blanca (0)

Partit plantejat per tal que els joves incorporats al club, Arnau i Roger, debutessin en competició i òbviament han patit els nervis de jugar seriosament.

Bones sensacions, malgrat la derrota, sobre tot en el primer individual d’en Roger que ha perdut ajustadament al cinquè set.

L’Arnau ha perdut clarament els seus individuals, però ha fet punts molt bons amb potents i col·locades picades.

I gracies Xavi per aportar la teva experiència acompanyant-los en aquest debut i a més fent el punt de l’honor pel nostre equip.

Xavier Villena – José Antonio Jiménez (0-3).Roger Carreras – Sergi Pineda (2-3).

Arnau Blanca – Eric Wiliquet (0-3).

Xavier Villena – Sergi Pineda (3-1).Arnau Blanca – José Antonio Jiménez (0-3).Roger Carreras – Eric Wiliquet (0-3).La propera jornada juguem a Terrassa enfront el CTT Amics Terrassa “A”, el diumenge  5 de Novembre a les 11:00 hores.

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte / Diumenge 4 i 5 de Novembre de 2017).

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 5)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – ATT PREMIÀ DE MAR

(Dissabte 4 de Novembre a les 10:00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 5)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT RIPOLLET

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 5)

CTT AMICS TERRASSA “A” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 5 de Novembre a les 11:00 hores)

Tercera – CTTSQV-Esparreguera

Cròniques Jornada 04 Veterans CTT SANT QUIRZE

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 4)

AGRUPACIÓ CONGRÉS (4)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)

Carlos Lalinde (1)

Carlos Augusto Ferrera (1)

Sergi Otero (1)

Un partit més l’equip Veterà de Segona A no ha pogut comptar amb la tripleta titular per la baixa per motius laborals de Joaquim Arissó, i aquest de nou era un partit en que podien haver guanyat d’haver comptat amb el jugador quirzetenc.

El Sant Quirze ha optat per una alineació valenta, posant de base a Ferrera per intentar lluitar pels dos punts amb els jugadors principals del Congrés. I a punt ha estat de sortir bé en el primer enfrontament davant Dani García un extraordinari jugador d’atac tècnic i constant, que s’ha avançat per 2-0 (tot s’ha de dir, amb un Ferrera lesionat en un genoll i que ha entrat una mica fred al partit), però després ha vingut la remuntada i només la sort final dels punts de partit ha fet que el joc i el punt caiguessin del costat del barceloní.

En l’enfrontament entre Otero i Cochran, el quirzetenc, pujat de l’equip de Tercera per cobrir la baixa de Arissó, i davant un dels grans veterans defensius, ha fet un partit extraordinari, amb desplegament de totes les seves armes, servei rus en totes les versions, entrades toves i picades planes, i sobretot lluita física …però tot i això, el resultat ha acabat sent de 0-3 per a Cochran.

Amb el 0-2 en contra, s’imposava aconseguir el tercer punt per a mantenir les esperances, i Lalinde ha complert i ha guanyat 3-0 a Júlia Barrera, una de les jugadores veteranes top de Catalunya que ha mostrat un bon joc de revés i ha plantat sempre cara.

Era el torn de nou per Ferrera, que ara sí més calent i rodat ha sabut patir quan feia falta, i lluitar amb esforç continuat per doblegar a un Jordi Cochran que s’havia avançat en el marcador guanyant el primer onze.

Lalinde ha jugat el seu segon individual amb gran intensitat i actitud enfront Dani García, però tot i estar a tocar de fer algun dels jocs, l’eficàcia i bon treball d’atac del jugador del Congrés s’han acabat imposant.

I Otero ha jugat de nou un molt bon partit, i recolzat sobretot pel seu servei i entrada, ha desesperat a Júlia Barrera que s’ha vist impossibilitada de fer cap dels jocs.

I els dobles, que han tornat a fer caure els quirzetencs que ho tornaven a tenir a tocar de les mans amb un 1-2 i 8-10 en el quart joc. Però de nou un brillant Dani García s’ha constituït en protagonista del partit, i ell solet s’ha encarregat de donar la volta al partit davant la sorpresa de Lalinde i Ferrera als qui no es pot retreure res, que ho han donat tot a la taula, i han fet la feina que calia però no ha estat prou davant la parella del Congrés.

Carlos Ferrera – Daniel García (2-3).Sergi Otero – Jordi Cochran (0-3).Carlos Lalinde – Júlia Barrera (0-0)Carlos Ferrera – Jordi Cochran (3-1).Carlos Lalinde – Daniel García (0-3).Sergi Otero – Júlia Barrera (3-0).Ferrera/Lalinde – García/Cochran (2-3).El proper partit serà a casa, enfront el CC Sant Andreu, el dijous 9 de Novembre a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 4)

SCR EL CIERVO (4)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

Andrés Foncubierta (2)

Joan Botella (0)

Ensopegada del nostre equip en un partit que, tot i jugar com a visitants, ha estat al nostre abast en algunes fases o per arribar als dobles de desempat.

L’Andrés va guanyar els dos punts del equip realitzant uns partits amb molta seguretat i confiança enfront uns rivals amb un ranking parell al seu i que només li van poder guanyar un set cada un.

En Josep Lluis va tindre el punt clau en el seu primer partit enfront el segon jugador rival però petits detalls al set de desempat varen significar la seva derrota. En el segon partit enfront el base sabadellenc va aconseguir guanyar el primer set però poc a poc el seu rival va anar afinats els seus atacs i es va endur la victòria.

I en Joan va jugar molts bons punts en el seu primer partit davant el base rival, aconseguint guanyar-li un set, però no van ser suficients per arribar a quelcom més exitós. I en el segon partit que podia portar-nos al desempat no va poder amb la pressió enfront un jugador de nivell semblant al seu.

Josep Lluis Muñoz – Joan Redón (2-3).

Joan Botella – Isidro Infante (1-3).

Andrés Foncubierta – Jordi Madrona (3-1).

Josep Lluis Muñoz – Isidro Infante (1-3).

Andrés Foncubierta – Joan Redón (3-1).

Joan Botella – Jordi Madrona (0-3).

El proper partit serà a casa, enfront al Lluïsos de Gràcia, el dijous 9 de Novembre a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 4)

CTT DELS HORTS 2000 “B” (4)

Antonio Caramés (2)

Ramón Bermudo (1)

Gabriel Romero (0)

Partit  lluitat fins al final i que, com és massa habitual últimament als nostres equips,  va tornar a escapar-se al desempat del partit de dobles desprès de tenir dos sets a favor.

L’Antonio va resoldre els seus dos punts individuals amb molta serietat i experiència només cedint un sol set, el primer del primer encontre.

En Ramón li va agafant la mida a jugar a veterans i va aconseguir una altra vegada un dels dos punts individuals remuntant un 2-1 en contra i vencent per avantatges el quart i cinquè sets. Enfront el millor jugador rival no es va sentir còmode, perdent en tres sets.

I en Gabriel, en el seu debut a veterans i segon encontre que jugava de competició, va estar a no res de puntuar en el partit que obria l’encontre però li va mancar una mica de veterania i va perdre al cinquè set. En el seu segon partit va lluitar de valent però el seu oponent tenia superior nivell.

En el partit de dobles l’Antonio i en Ramón es van posar 2 sets a 0 a favor amb molta suficiència però van perdre ajustadament els dos següents i els hi va faltar confiança al cinquè davant una parella rival que es va creixa amb la remuntada.

Gabriel Romero – Francisco Bretones (2-3).

Ramón Bermudo – Javier Serrano (3-2).

Antonio Caramés – Andrés Tirado (3-1).

Gabriel Romero – Javier Serrano (0-3).

Antonio Caramés – Francisco Bretones (3-0).

Ramón Bermudo – Andrés Tirado (0-3).

Caramés/Bermudo – Serrano/Tirado (2-3).

El proper partit, segons el calendari, serà a Barcelona, enfront a El Cercle TT Gràcia, el dimarts 7 de Novembre a les 20:00 hores. No obstant, estem mirant de canviar l’ordre dels partits per jugar a casa els 3 equips junts els dijous 9 de Novembre a les 20.00 hores.

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dies 7 i 9 de Novembre de 2017).

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 5)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CC SANT ANDREU

(Dijous 9 de Novembre –  20:00 hores)

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 5)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – LLUÏSOS DE GRÀCIA

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 5)

EL CERCLE TT GRÀCIA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts 7 de Novembre –  20:00 hores)

Pendent de si es canvia el ordre de partits per jugar la primera volta a casa i coincidir amb el altres dos equips nostres.