Inici » a-ultimesnoticies » Cròniques Jornada 22 Seniors CTT Sant quirze del Vallès

Cròniques Jornada 22 Seniors CTT Sant quirze del Vallès

Cròniques Jornada 22 Seniors CTT Sant quirze del Vallès


LEANDRE CASAMITJANA/ESPORTS

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 22)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (0)

____________________________________

FALCONS SBD-AINFAR INSTAL.LACIONS “A” (6)

Sergi Otero (0)

Andrés Foncubierta Sr. (0)

Josep Lluis Muñoz (0)

Comiat de l’equip B de la categoria Preferent amb un partit dins la tònica habitual de la temporada, millor joc i actitud dels jugadors del que finalment reflexa el marcador: un 0-6, rotund i feridor.  I és que si alguna cosa no es pot retreure a l’equip aquesta temporada és l’actitud, la dedicació i la voluntat de tirar endavant tots els partits, i la companyonia i extraordinari grup que s’han recolzat partit rere partit, i sobretot derrota rere derrota.

Ja centrats en el partit d’aquesta jornada, els Falcons es jugaven la segona plaça que dona accés al play-off pel títol i la lluita per les dues places d’ascens directe a Tercera Nacional, i per això no volien sorpreses i han portat una de les alineacions més potents de que disposen, i fins i tot han tapat el base posant de primer jugador al més fluix de la tripleta.

Ha començat Otero en front Farell, tercer jugador sabadellenc fent de base, i tot i que Otero ha tingut moments de joc brillant i contundent en atac, i perseverança i lluita en defensa, novament ha passat per llacunes de visió i col·locació que l’han acabat passant factura. En el quart joc, quan semblava que culminava la remuntada i forçaria el cinquè joc, ha fallat de nou en l’últim servei … com li ha passat en tres dels darrers quatre partits. En el segon individual, de nou bones fases de joc i correcte actitud, però en front un rival com Carlos García, molt superior a ell i que no li ha donat opció per aconseguir cap joc.

Andrés Foncubierta ha entrat a taula una mica fred, i li ha costat situar-se en front Julio Sanz perdent el primer onze molt fàcil. En el segon ha tingut les seves opcions, però finalment ha estat en va i ha caigut per diferències, i en el tercer després d’una arrancada molt negativa s’ha acabat de descentrar i no ha tingut opció per forçar un quart joc. En canvi en el segon individual amb Farell ha sabut refer-se d’un primer onze nefast (1-11 en contra), per endossar un 11-2 en el segon i 11-6 en el tercer. Aquí ha tingut molt pes la banda de Falcons que han fet asserenar i canviar el joc de Farell, que finalment ha remuntat fins el 2-3 amb dos onzes molt igualats.

I Josep Lluis Muñoz ha jugat com sempre, intens i lluitador d’inici a final, però l’alineació sabadellenca ha fet que hagués de jugar en front els dos bases rivals, i tot i que ha fet dos grans partits no ha estat prou com per arrencar el punt de l’honor. En el primer individual davant Carlos  García, no ha pogut fer més que tres 5-11 consecutius. Però en el segon davant Julio Sanz, només la sort ha permès al de Sabadell emportar-se la victòria després de cinc jocs igualats i trepidants.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Sergi Otero – Jordi Farell (1-3).Andrés Foncubierta Sr. – Julio Sanz (0-3).

Josep Lluis Muñoz – Carlos García (0-3).

Andrés Foncubierta Sr. – Jordi Farell (2-3).Sergi Otero – Carlos García (0-3).Josep Lluis Muñoz – Julio Sanz (2-3).La temporada acaba aquí per l’equip B, que podrà dedicar-se exclusivament a entrenar de cara als enfrontaments que els queden als seus components en la competició de Veterans, i preparar la propera temporada de retorn a la Primera provincial.

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 22)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (0)

____________________________________

SCR EL CIERVO (6)

Roger Mitats (0)

Carlos Augusto Ferrera (0)

Joaquim Arissó (0)

Derrota enganyosa en l’acomiada del equip de la fase regular dons tots els partits van ser molt disputats i resolts per resultats ajustadíssims enfront un veterà equip en que dos dels seus jugadors van ser en el seu dia internacionals a la selecció espanyola (Joan Pla i Esteve Torres) i el tercer (Ricard Palau) viu quasi exclusivament pel tennis taula i el billar anglès.

En Roger va tindre molt propera la victòria enfront Torres, que amb el seu joc defensiu sobre la taula va acabar per endur sen el partit al estar amb més temple en els moments decisius del cinquè set. Davant Pla també va tindre les seves opcions però la gran experiència del sabadellenc va ser impossible de superar.

En Carlos també va tindre al seu abast puntuar però enfront Pla només li va poder donar feina fins que el base de El Ciervo va agafar la iniciativa col·locant pilotes fora del seu abast. I davant Palau només la mala sort en moments claus el va deixar sense puntuar en aquest partit, cosa poc habitual en el nostre jugador.

En Joaquim, en procés de canvi de gomes més ràpides, va lluitar molt enfront els dos jugadors defensius del equip rival i, al igual que en Carlos, només alguns “xurros” en situacions desgraciades el va privar de aconseguir algun punt.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Roger Mitats – Esteve Torres (2-3).Carlos Augusto Ferrera – Joan Pla (1-3).

Joaquim Arissó – Ricard Palau (2-3).

Roger Mitats – Joan Pla (1-3).Joaquim Arissó – Esteve Torres (1-3).Carlos Augusto Ferrera – Ricard Palau (2-3).Amb aquest partit a acabat la temporada regular i el nostre equip s’ha classificat en sisè lloc del grup 2, salvant la categoria, i la propera setmana començarà el play-off pels llocs cinquè a dotzè enfront el Lluïsos de Gràcia adults “B”, tercer del grup 1. La eliminatòria serà a partit únic i al local del Lluïsos per ser l’equip millor classificat en aquesta primera fase. De endur sen la victòria seguiria lluitant del cinquè al vuitè lloc i si perd jugaria del novè al dotzè lloc i així fins acabar els play-off.

 

CATEGORIA: SEGONA B (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 22)

FALCONS SBD- BAR LA MASIA (3)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

Joan Botella (2+1/2)

Antonio Caramés (1+1/2)

Carles Millera (0)

Excel·lent i treballada victòria del nostre equip que li ha permès assegurar la categoria i seguir lluitant en els play-off per aconseguir l’ascens a Segona A.

Em presentat una alineació potent per tal fita, dons els sabadellencs tenen un jove equip amb molt futur i bona tècnica i amb pics de revés els dos millors dels seus jugadors.

En Joan a utilitzat el seu joc explosiu per esborrar de la taula al tercer jugador rival en el primer partit i per aixecar un 1-2 en contra enfront el base del Falcons en el segon.

En Antonio, tot i portar dues setmanes sense poder entrenar per temes professionals i personals, a donat bona compta del tercer jugador contrari amb solvència i enfront el seu segon jugador a fet un partit molt seriós on possiblement li a mancat sort per guanyar.

I en Carles, que també porta dies sense poder entrenar, a tingut a les seves mans derrotar als dos millors jugadors sabadellencs i només algun punt on no a pogut arribar a la pilota degut a la seva impossibilitat física a decantat els dos partits per avantatges en el cinquè set.

En els dobles una consolidada parella formada per Joan i Antonio a sigut millor que la jove parella rival que també a demostrat una bona coordinació entre ells.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Joan Botella – Alejandro Collado (3-0).Carles Millera – Oriol Balmes (2-3).

Antonio Caramés – Carlos Adalid (1-3).

Joan Botella – Oriol Balmes (3-2).Antonio Caramés – Alejandro Collado (3-0).Carles Millera – Carlos Adalid (2-3).Botella/Caramés – Balmes/Adalid (3-1).Amb aquest partit a acabat la temporada regular i el nostre equip s’ha classificat en sisè lloc del grup 2, salvant la categoria, i la propera setmana començarà el play-off pels llocs cinquè a dotzè, que encara dona alguna plaça d’ascens més a Segona A, enfront el CTT Vilanova i la Geltrú, tercer del grup 1. La eliminatòria serà a partit únic i al local del Vilanova per ser l’equip millor classificat en aquesta primera fase. De endur sen la victòria seguiria lluitant del cinquè al vuitè lloc i a les places d’ascens i si perd jugaria del novè al dotzè lloc i així fins acabar els play-off.

CATEGORIA: TERCERA (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 22)

CTT ELS AMICS TERRASSA (2)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

Leandre Casamitjana (2)

Ramón Bermudo (1)

Pol Lozoya (1)

Bona victòria al últim partit de la fase regular que a fet pujar l’equip dues posicions a la classificació final de la mateixa, amb lo que tindrà avantatge de camp a la primera eliminatòria dels play-off.

En Ramón va afinant el seu joc però enfront el base rival no va poder seguir-li la velocitat atacant, i tot i guanyar-li un set va acabar cedint clarament al quart.

En Pol va notar en negatiu el haver jugat els últims partits a Preferent i li va costar canviar el xip. Al primer partit va sobreposar-se a dos primers sets molt anivellats per acabar imposant-se quan va aguantar mes el punt esperant la millor opció. Enfront el base rival, un jugador de la seva edat i nivell, no es va trobar còmode en cap moment i li va afectar perdré per avantatges el primer set, i encara que va guanyar el tercer, va caure clarament al quart.

I en Leandre va guanyar còmodament els seus dos partits amb molta serietat i provant una mica més el joc de pics per anar adaptant-se poc a poc.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Gerard Jensen – Ramón Bermudo (3-1).Lanyue Arias – Pol Lozoya (1-3).

María Migueles – Leandre Casamitjana (0-3).

Gerard Jensen – Pol Lozoya (3-1).María Migueles – Ramón Bermudo (0-3).Lanyue Arias – Leandre Casamitjana (0-3).Amb aquest partit a acabat la temporada regular i el nostre equip s’ha classificat en vuitè  lloc del grup 2 i la propera setmana començarà el play-off pels llocs vint-i-cinquè a quaranta-un enfront el CTT Sallent “B”, novè del grup 3. La eliminatòria serà a partit únic i al nostre local per ser l’equip millor classificat en aquesta primera fase. De endur sen la victòria seguiria lluitant del vint-i-cinquè al trenta-dosè lloc i si perd jugaria del trenta-tresè  al quaranta-un lloc i així fins acabar els play-off.

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte / Diumenge 1 i 2 de Abril de 2017).      

**************************************************************************

CATEGORIA: PREFERENT (Competició finalitzada pel nostre equip)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B”

===========================================================

CATEGORIA: PREFERENT (Play-off 1/4s – Llocs 5é a 12é)

LLUÏSOS DE GRÀCIA ADULTS “B” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A”

(Dissabte 1 d’Abril, 18 hores)

===========================================================

CATEGORIA: SEGONA B (Play-off Promoció 1/4s – Llocs 5é a 12é)

CTT VILANOVA I LA GELTRÚ – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 2 d’Abril, 11 hores)

===========================================================

CATEGORIA: TERCERA (Play-off 1/8s – Llocs 25é a 41é)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT SALLENT “B”

(Dissabte 1 d’Abril, 18 hores)

===========================================================

2017-04-06

Deixa un comentari

El seu email no será publicat.Camps obligatoris marcats *

*

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies

Diari Sant Quirze

↑ Grab this Headline Animator