AVELINA BENITO/SALUT. El passat dijous es va celebrar a la Masia de Can Feliu l’acte “Tastet-Xerrada-Vegan: El Cas de Nùria” organitzat per Dones Per Sant Quirze on La Núria Ovejero, autora del Blog de Nai, va poder compartir amb els assistents la seva experiència personal en la lluita contra el càncer.
Va explicar com ha canviat la seva vida i què ha fet ella per canviar-la d’ençà que li van diagnosticar les metàstasis i li digueren que, com ella mateixa explica: “tenia data de caducitat”.
Són molts els canvis de vida que ha fet; una alimentació molt estricta quasi crudivegana i ecològica, sense sucres, sense sal ni aliments processats; ioga, meditació, visualitzacions, etc. no obstant això, per a ella el més important és el canvi d’alimentació.
Després de la xerrada es va efectuar el sorteig dels regals i es va poder gaudir d’un tastet vega que incloïa:
- Duo de patés amb crudités i crakers (humus/ tofu amb col morada)
- Espirals de llenties amb verdures i sojanesa
- Mongeta verda amb tàrtar d’algues
- Fricandó de seitan
- Trufes de garrofes i cacau
- Infusions
En paraules de Núria: “La dieta és el que més vaig notar, digestions més fàcils, molta més energia, més ganes de fer coses, diversió en cuinar i crear coses que no paren de sorprendre de les delicioses que estan, menys somni, més activa… En realitat més ganes de viure”.
Si voleu més informació, podeu seguir-la en el seu blog: Blog de Nai.
Reportatge i fotografies: Avelina Benito.