IniciA PORTADASQBC. Cròniques Senior Copa Catalunya. Jornades 3/4 Masculí A.

SQBC. Cròniques Senior Copa Catalunya. Jornades 3/4 Masculí A.

Camp de joc: Pavelló Municipal

Resultat: 59-56

Parcials: 7-16, 17-10, 16-16, 19-14

Jugadores i Anotacions: Pol Velázquez 4, Xavi Company 2, Gonzalo Baltà 15, Víctor Martínez, Guillermo Baltà 7, Pol Sardó 0, Ricardo Baltà 15, Oriol Bernadí 3, Joan Cuevas 4, Josep Rodríguez 3, Arnau Doñate 0, Dani Juan 6.

Crònica: Inici de la temporada a la nova pista del sènior masculí del Sant Quirze amb victòria, la primera victòria a Copa Catalunya de la temporada.

L’inici del partit fou totalment pels de Lleida, que amb un clar parcial de 0-16 demostraven que volien guanyar el partit. Els nostres, varen sortir freds i força desconeguts, doncs no aconseguien fer dos passades seguides. La manca de circulació de pilota perjudicava el joc dels de negre.

Tot i així, dins del mateix quart, s’aconseguia un parcial a favor dels nostres de 7-0 que donava certa esperança.

En el segon quart, el Sant Quirze es posava en el partit aconseguint un altre parcial de 9-1 que agafava per sorpresa als visitants. Les defences alternatives i la millor fluidesa del joc local, feien possible seguir dins de partit. A la mitja part, els jugadors marxaven al vestuari deixant en el marcador un 24-26 encoratjador.

El tercer quart va tenir de tot, moltes pilotes perdudes d’ambdós equips i un parell d’encerts des de la línia de 6’75 també per part dels dos equips. La solidesa local a la zona amb el rebot, feia que es competís de tu a tu el tercer quart, arribant al final del mateix amb un resultat ajustat de 40-42.

El darrer quart, els de Jordi Talló varen donar el que els quedava dins i amb un parcial de 19-14, aconseguien endur-se el matx. El darrer quart fou un quart d’errors, i finalment el que en va cometre menys es va emportar el partit. El resultat final fou molt curt, 59-56. Fet que demostra la complexitat d’aquesta lliga i la dificultat de competir amb un equip jove i en construcció.

Moltes gràcies a tots aquells que vareu assistir al partit i que tant a prop us va sentir l’equip!

El proper partit es jugarà diumenge 22 a la Plana de Badalona contra el Círcol Catòlic de Badalona, actual colider de la categoria.

Parcials: 15-7, 16-15, 16-18, 10-14

Jugadores i Anotacions: Xavi Company 5, Gonzalo Baltà 14, Víctor Martínez 10, Ricardo Baltà 2, Joan Cuevas 5, Josep Rodríguez 2, Arnau Doñate 0, Dani Juan 13, Pol Velázquez 0.

Crònica: Derrota dels nostres per un baix marcador 57-54, cosa que situa als de Sant Quirze en el pitjor atac de la categoria.

El primer quart del partit, començava molt bé pels del vallès, doncs un 0-5 d’inici contrastava molt amb l’inici del partit anterior a casa. Tot i així, el Círcol aconseguia fer un parcial de 15-2 en els darrers 5 minuts del quart.

En el segon quart, no hi va haver la reacció esperada i un modest parcial de 16-15, deixava el marcador en el descans amb un clar 31-22 pels locals. El poc encert dels nostres combinat amb els contraatacs i segones opcions dels locals, feien que els de negre no hi tinguéssin res a fer.

A la represa, les coses seguien igual, el Sant Quirze acumulava punts en contra de contraatacs fàcils dels de Badalona i encaixava bàsquets de segones opcions. El poc encert dels de Jordi Talló seguia condemnant al Sant Quirze, que en estàtic estaven defensant molt bé però no aconseguien treure’n profit.

El darrer quart, amb més cor que cap, els nostres varen tenir el partit, però una vegada més, la presa de decisions equivocada en moments clau del partit, castigava als nostres i feia que el partit s’escapés.

El proper partit serà diumenge 29 a Sant Quirze a les 17:00 al Poliesportiu.

Us hi esperem a tots per fer front al líder del grup, el SESE.

Una vegada més, gràcies a tots aquells que us heu desplaçat per veure el nostre sènior.