Dijous,25 abril, 2024
IniciA PORTADAAjustada derrota del Handbol Sant Quirze davant del Trops Málaga en primera...

Ajustada derrota del Handbol Sant Quirze davant del Trops Málaga en primera fase de Copa del Rei

L’inici del partit de dissabte de l’equip Senior del Handbol Sant Quirze contra el Trops Málaga va començar amb una breu superioritat local. Carlos Pueyo, lateral del Sant Quirze, ha estrenat l’electrònic amb un llançament exterior. Una alta qualitat defensiva ha provocat que l’electrònic pugés alhora per tots dos costats. Els contraatacs s’apoderaven del partit, ja que l’actuació del porter del Sant Quirze, Pol Gavañach, ha tret de porteria moltes pilotes. L’empat prosseguia fins que arribava el minut 25: els visitants han aconseguit penetrar dos atacs seguits aconseguint avançar-se al marcador. Això ha provocat que el tècnic català demanés temps mort i, com a conseqüència d’aquest, han retallat un gol a l’electrònic, però de poc ha servit perquè han acabat la primera part amb un marcador de 16-18.

La intensitat malaguenya s’intensificava i aconseguien allunyar-se al marcador a l’inici de la segona part. La tensió s’apoderava del pavelló, a causa de tres exclusions, el jugador visitant Adrián Portela, ha vist la targeta vermella. A partir d’aquesta decisió arbitral els del Sant Quirze creixien a la pista i al gol de Carlos Pueyo ha aconseguit posar-se’n un a l’electrònic. La igualtat tornava amb un empat a 28 encara que la qualitat i actitud dels visitants seguia present a la pista. Per aquesta mateixa raó Trops Málaga se situava a 3 per sobre al marcador quan faltaven un minut, i el porter local aconseguia fer el primer gol de porteria a porteria de la temporada. Tot i això, quan faltaven 50 segons, Joaquín Soler, tècnic visitant, demanava temps mort per assegurar el partit, i així ho han fet, acabant la primera fase de la Copa del Rei amb un marcador de 31-34.