Slider
Inici » a-ultimesnoticies » Aprovades les obres del nou equipament cultural i de lleure al bosc de la Concòrdia
Slider
Aprovades les obres del nou equipament cultural i de lleure al bosc de la Concòrdia

Aprovades les obres del nou equipament cultural i de lleure al bosc de la Concòrdia

  • Substituirà l’antic edifici que ocupa La Llar del Vent

CULTURA/ESPORTS.  La Junta de Govern Local de Sabadell ha aprovat avui de forma inicial les obres de l’equipament cultural que es construirà al bosc de la Concòrdia i que substituirà la construcció actual, on s’ubica l’entitat La Llar del Vent. La futura construcció està pensada per respondre de forma adequada a les necessitats de les entitats de lleure i culturals, per tal que puguin dur a terme els seus projectes. Alhora, les seves activitats posaran en valor el bosc de la Concòrdia, un espai emblemàtic tant per als veïns i veïnes de la zona com per  tota la ciutat en general.

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Izer Ingeniería y Economía, SL per un import de 386.168 euros. El termini d’execució, un cop s’iniciïn els treballs, serà de 5 mesos i mig.

L’actual construcció –un dels barracons construïts als anys 1970 per a ús escolar de forma provisional mentre es construïa l’Escola Font Rosella– presenta un estat força deficitari, tot i les tasques de manteniment que s’hi han anat fent.

L’opció més adequada ha estat fer un nou equipament que el substitueixi. S’ha decidit construir-lo en un nova ubicació, al costat de l’actual, que afecti el mínim la vegetació i alhora millori l’accessibilitat al bosc, preservant la seva percepció visual, tant des del perímetre com des de l’interior. L’actual edifici s’enderrocarà quan s’acabin les obres.

El sistema constructiu serà amb material prefabricat i desmuntable. L’edifici tindrà una superfície construïda de 317 metres quadrats, en una sola planta, i es distribuirà en cinc espais de treball (un dels espais tindrà instal·lació per a taller de cuina), un despatx, magatzem, lavabos, una sala de neteja i un espai de recepció i accés. Els espais tindran envans mòbils per disposar, si fos necessari, d’un espai polivalent.

2021-01-04

Deixa un comentari

El seu email no será publicat.Camps obligatoris marcats *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies

Diari Sant Quirze

↑ Grab this Headline Animator