Dimarts,3 octubre, 2023
IniciA PORTADACicle de xerrades d'alimentació infantil, familiar, embaràs i lactancia a Sant Quirze

Cicle de xerrades d’alimentació infantil, familiar, embaràs i lactancia a Sant Quirze

  • Les sessions comencen al febrer i ja us podeu inscriure

SALUT.  L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès posa en marxa un nou cicle de xerrades orientades a informar sobre l’alimentació durant la primera infància i també durant l’embaràs. També aborda aspectes com les intoleràncies o el sobrepès infantil, entre altres.  Sota el nom “xerrades d’alimentació infantil, familiar, embaràs i lactància” la iniciativa pretén posar fil a l’agulla a diversos aspectes essencials a tenir en compte segons les necessitats vitals. Les encarregades d’impartir les xerrades seran les dietistes i nutricionistes Mercè Porret i Sílvia Gutiérrez.

El cicle s’estrena el proper dia 2 de febrer amb la trobada “Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries”. En aquesta es parlarà de les diferències de concepte entre celiaquia i contaminació creuada. També donarà estratègies nutricionals a seguir en cas d’al·lèrgia o intolerància alimentària. La sessió s’orienta a famílies i educadores. Serà en línia, de 18 a 20 hores. Us podeu inscriure aquí.

Les propostes següents se centren en l’alimentació en diferents etapes dels infants. El 16 de març es parlarà de “Com evitar el sobrepès i l’obesitat a l’etapa escolar”. Aquesta sessió informarà sobre les dietes d’aprimament en infants, i els productes comercials adreçats al públic infantil, així com els aspectes a tenir en compte en llegir l’etiquetatge. 

La preparació a la lactància materna per a embarassades també serà objecte d’anàlisi durant la sessió del 4 d’abril. Consells, informació i tot el que cal saber per començar aquesta etapa seran les qüestions que tractarà Sílvia Gutiérrez. Aquesta xerrada es complementarà amb la de l’11 de maig “Alimentació i hàbits saludables durant l’embaràs”.

Seguidament, la xerrada del 25 d’abril porta per títol “Alimentació saludable dels 0-3 anys”. Un dels temes que centraran aquesta sessió seran les crisi d’inapetència i com actuar-hi, entre altres aspectes.

Finalment, el punt i final al cicle el posarà “Petits cuiners”. El 25 de maig s’explicarà a les famílies com introduir els infants a la cuina: compra sostenible, de proximitat i productes de temporada; tasques segons l’edat; receptes saludables per cuinar amb ells… Ja podeu gestionar la vostra inscripció.

 

ARTICLES RELACIONATS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- PUBLICITAT -spot_img

El més llegit

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies