Divendres,29 març, 2024
IniciA PORTADACRÒNIQUES CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS: CATEGORIA: VETERANS "2ªA" (PLAY-OFF ASCENS A...

CRÒNIQUES CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS: CATEGORIA: VETERANS “2ªA” (PLAY-OFF ASCENS A 1ª – Llocs 9è a 16è)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

TITUS BADALONA (3)

Carlos Lalinde (1)

Joaquim Arissó (0’5)

Carlos Augusto Ferrera (2’5)

Disputat partit entre dos equips de semblant potencial i on la victòria a significat seguir 2 jornades més en competició.

En Joaquim no a aconseguit puntuar en els seus dos individuals enfront els millors jugadors rivals. Contra en Nolis a guanyant el primer set i tenia al seu abast el segon, però la pèrdua de aquest l’ha minvat la moral i a cedit els dos següents. Enfront Serra a tingut opcions al segon set on una jugada confusa l’ha descentrat i tot i lluitar no a aconseguit cap onze.

En Ferrera segueix en gran forma i si ha això afegim lo difícil que es per els seus rivals agafar el truco al seu joc dons es troben davant un impossible. Per suposat que tot el mèrit es del nostre jugador que entrena molt seriosament per que això passi.

I en Lalinde, a força de jugar aquest partit setmanal, va lluitant per puntuar i avui ho ha aconseguit a més quan teníem el marcador 2-3 en contra i el partit era decisiu per arribar als dobles de desempat. En el seu primer partit també va estar molt concentrat però la falta de entreno va fer que anés de més a menys.

El partit de dobles va estar molt ben controlat pels nostres companys i només van tindre un petit lapsus al tercer onze però ho van resoldre al quart guanyant el punt i el partit.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep María Nolis – Joaquim Arissó (3-1).Ramón Pons – Carlos Augusto Ferrera (0-3).Jordi Serra – Carlos Lalinde (3-1).Josep María Nolis – Carlos Augusto Ferrera (0-3).Jordi Serra – Joaquim Arissó (3-0).Ramón Pons – Carlos Lalinde (0-3).Nolis/Pons – Arissó/Ferrera (1-3).

El proper partit d’aquesta fase d’ascens a 1ª serà el dimarts 16 de Maig a las 20:30 hores a Sant Joan Despí enfront el CTT Ateneu 1882 i per els llocs 9è a 12é. Ja no tenim possibilitats de l’ascens però si que volem competir lo millor possible per assolir un bon lloc entre els caps de sèrie del sorteig de la propera temporada a 2ªA.

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2ªB” (PLAY-OFF ASCENS A 2ªA – Llocs 9è a 16è)

CTT ATENEU 1882 “B” (3)

Joan Botella (0)

Sergi Otero (1,5)

Josep Lluis Muñoz (2,5)

En aquest partit hi havia la mateixa premissa que en el del nostre equip de 2ªA doncs qui perdia acabava ja la temporada i el guanyador tenia dos encontres mes de competició.

El ranking dels jugadors de ambdós equips era parell i tot jugar al local rival i que aquest era un equip que a mantingut la categoria de 2ªB hi havia possibilitats de victòria.

Els quirzetencs van començar el partit una mica freds i es van posar 0-2 i 1-3 en contra però van mostrar una gran capacitat de reacció i van donar la volta al marcador.

En Muñoz va assegurar amb solvència els punts davant els seus 2º i 3er jugadors no cedint cap set i amb la seva seguretat defensiva habitual sense oblidar també els seus atacs per sorprendre als rivals.

En Otero no va poder superar al base rival desprès de que els dos primers onzes van ser molt disputats però al tercer va caure clarament. Enfront el 3er jugador va partir el primer set però desprès va imposar el seu millor nivell tècnic als altres dos.

En Botella no va aconseguir puntuar tot i perdre casi tots els onzes per avantatges i lluitar fins l’últim punt com amb ell es habitual.

Per la convalescència d’en Álvarez no va ser possible fer el doble titular en el partit de desempat, no obstant la dupla Otero i Muñoz es van compenetrar molt bé emportant-se el punt i el partit.

Ángel Giménez – Sergi Otero (3-0).

Alex Fontova – Joan Botella (3-0).

Jaume Llopart – Josep Lluis Muñoz (0-3).

Ángel Giménez – Joan Botella (3-1).

Jaume Llopart – Sergi Otero (0-3).

Alex Fontova – Josep Lluis Muñoz (0-3).

Giménez/Fontova – Otero/Muñoz (0-3).

El proper partit d’aquesta fase d’ascens a 2ªA serà el dijous 18 de Maig a las 20:30 hores a Barcelona enfront El Centre “A” i per els llocs 9è a 12é. Ja no tenim possibilitats de l’ascens però si que volem competir lo millor possible per assolir un bon lloc entre els caps de sèrie del sorteig de la propera temporada a 2ªB.