Inici » a-ultimesnoticies » CRONIQUES JORNADA 04(2016-10-25) CTT SANT QUIRZE DEL VALLES

CRONIQUES JORNADA 04(2016-10-25) CTT SANT QUIRZE DEL VALLES

 

SERGIO OTERO/ESPORTS. CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 04)

CTT ATENEU 1882 (5)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (1)

Joaquim Arissó (1)

Andrés Foncubierta Sr. (0)

Carlos Augusto Ferrera (0)

Derrota massa abultada pel que s’ha vist realment sobre la taula, amb enfrontaments força igualats i que en dos d’ells s’ha decidit per diferències en el cinqué joc. L’alineació s’havia pensat per assegurar dos punts, i evitar al base Javier Campos, ja que és un jugador molt fi i de nivell superior als quirzetencs, però els de Sant Joan Despí l’han fet jugar de tapat. L’encontre ha començat bé pels nostres, amb victòria de Quim sobre Infante per 3-1. Però a partir d’aquí han anat caient els punts per l’Ateneu, uns per superioritat manifesta, i d’altres per detalls dins de la igualtat. Punt clau ha estat el tercer individual, en que Ferrera ha estat a punt d’imposar-se, però finalment ha acabat caient per diferències per Pamias, i s’ha acabat de posar de cara el partit pels de Sant Joan Despí. Bon joc de tota manera per part dels quirzetencs, que han continuat lluitant en cada enfrontament, i en el cinqué entre Arissó i Pamias el desenllaç ha estat similar al que havia tingut Ferrera amb aquest mateix rival. Ja en el partit que tancava la jornada ia amb tot decidit, Ferrera ha perdut 1-3 amb Campos donant molts problemes al llobregatenc.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Joaquim Arissó – Isidro Infante (3-1).Andrés Foncubierta Sr. – Javier Campos (0-3).Carlos Augusto Ferrera – Josep Pamias (2-3)Andrés Foncubierta Sr. – Isidro Infante (0-3).Joaquim Arissó – Josep Pamias (2-3).Carlos Augusto Ferrera – Javier Campos (1-3). En la propera jornada juguen a casa en front els LLUÏSOS DE GRÀCIA “A”, que venen de perdre amb el Calella per 2-4, i són últims en la classificació amb els quatre partits perduts. Els de Sant Quirze són cinquens junt amb altres dos equips, amb una victòria i tres derrotes.

CATEGORIA: VETERANS “3ª A” (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 04)

GIRBAU VIC T.T. (4)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (3)

Sergi Otero (1)

Josep Lluis Muñoz (1)

Joan Botella (1)

En general ha estat un bon partit el disputat pels Veterans B de Sant Quirze, però amb una única taca … la derrota inesperada i innecessària de Sergi Otero davant el segon jugador del Vic. La resta de l’encontre ha anat pel camí que s’esperava, amb superioritat manifesta de prinicpi dels quirzetencs sobre els jugadors dos i tres del Vic, i problemes amb el base que anava de tapat … però ja es comptava amb que Borrull aconseguís els seus dos punts. I ha estat en el quart enfrontament individual que Otero ha entrat confiat i massa fred, i quan s’ha volgut donar compte que el partit es complicava ha estat incapaç de reaccionar, nerviós i poc encertat en els cops d’atac. Botella i Muñoz han complert amb la seva feina, i fins i tot Muñoz ha estat a punt de solventar l’error d’Otero anotant el darrer punt en front Borrull. Però quan més a prop semblava la victòria el jugador del Vic que està competint en categoria Nacional Senior ha vingut la remuntada del Vic amb un extraordinari Borrull, i el punt que ha desencadenat la disputa dels “dobles” que sempre és una loteria. Però també en aquest enfrontament de “dobles”, la cosa s’ha arribat a posar de cara pels quirzetencs després d’un inici dur i decebedor. I de nou en el cinqué joc, i quan es mantenien avantatges a favor de 2 i 3 punts, amb 9-6 al marcador s’han encadenat tres punts seguits amb “xarxes i cantos” favorables pels de Vic que han deixat una mica fora del partit en el pitjor moment als de Sant Quirze. Tot i això han estat encara a punt de tornar a remuntar, però el lideratge de Borrull ha acabat de desequilibrar el matx en el desenllaç final.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Sergi Otero – Salvador Serra (3-0).

Josep Lluis Muñoz – Jaume Rius (3-0).

Joan Botella – Jordi Borrull (0-3).

Sergi Otero – Jaume Rius (1-3).

Joan Botella – Salvador Serra (3-0).

Josep Lluis Muñoz – Jordi Borrull (2-3).

  1. LL. Muñoz+S. Otero – J. Borrull+J. Rius (2-3).

En la cinquena jornada reben a casa el CC SANTS, que ve de guanyar per 5-1 al Calella, i està compartint la cinquena plaça en triple empata a dues victòries i dues derrotes. El Sant Quirze també esta igualat amb el Sants amb idèntics resultats.

 

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR (Dissabte / Diumenge 5 i 6 de Novembre de 2016) i VETERANS (Dimarts 25 d’Octubre de 2016).

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 05)

CTT ATENEU 1882 – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (Diumenge 6 Novembre, 11 h.)

 

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 05)

BOMBONS BLASI XALOC OLESA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (Diumenge 6 Novembre, 11 h.)

 

CATEGORIA: SEGONA B (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 05)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – LLUÏSOS DE GRÀCIA “B” (Dissabte 5 Novembre, 10 h.)

 

CATEGORIA: TERCERA (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 05)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – LLUÏSOS DE GRÀCIA Aleví “B” (Dissabte 5 Novembre, 10 h.)

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 05)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” – LLUÏSOS DE GRÀCIA “A” (Dijous 10 Novembre, 20 h.)

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª A” (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 05)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” – CC SANTS (Dijous 10 Novembre, 20 h.)

 

foto-2016-10-22-preferent-a

 

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 04)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (4)

____________________________________

CTT CASTELLDEFELS (2)

Josep Lluis Muñoz (1)

Josep Maria Alvarez (1)

Andrés Foncubierta Sr. (2)

Era el primer partit contra un teòric rival per la permanència, i s’ha salvat de forma més que correcta, puntuant amb els jugadors ques estan a un nivell similar als nostres, i només perdent els dos punts amb el jugador base Cristian Santiago, que està a un nivell superior als quirzetencs. Destacada actuació dels nostres tres palistes, amb un Muñoz que ha obert el camí de la victòria amb un primer individual rotund, i que en el segon en front el base rival ha lluitat de la primera a la darrera bola sense descans. Alvarez ha hagut de jugar primer en front el base, i tot i que ha plantat cara, al final ha acabat caient del costat del de Castelldefels, i en el seu segon enfrontament que tancava els individuals ha hagut de sobreposar-se a l’adverisitat en el marcador per endur-se el triomf final en el cinqué joc. Andrés Foncubierta ha jugat dos partits molt seriosos, mostrant-se lluitador amb el seu joc d’atac que l’identifica, i ha sumat els dos punts vitals per treure el partit endavant i fer pujar la primera victòria al caseller quirzetenc.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep Lluis Muñoz – Alberto Campos (3-0).Josep Maria Alvarez – Cristian Santiago (1-3).Andrés Foncubierta Sr. – Oscar Capdevila (3-0).Josep Lluis Muñoz – Cristian Santiago (1-3).Andrés Foncubierta Sr. – Alberto Campos (3-1).Josep Maria Alvarez – Oscar Capdevila (3-2). La cinquena jornada visiten al CTT ATENEU 1882, que ve de perdre per 4-3 amb el Premià “A” i es troba compartint la vuitena plaça amb altres tres equips, amb una victòria i tres derrotes. El Sant Quirze estan igualats en el mateix grup per la vuitena plaça.

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 04)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (4)

____________________________________

CTT CARDEDEU (2)

Joaquim Arissó (0)

Roger Mitats (2)

Carlos Augusto Ferrera (2)

El Cardedeu es presentava com a colíder invicte, i amb una alineació potent, i amb la clara intenció d’emportar-se el triomf de Sant Quirze. Però l’estratègia en l’alineació quirzetenca, junt amb la tremenda efectivitat de Mitats i Ferrera en aquest partit, han posat de cara el partit, tot i que Arissó no ha pogut col.laborar puntuant en el triomf final quirzetenc. Roger Mitats, de nou superlatiu, ha liquidat amb 3-1 els seus dos enfrontaments amb els millors jugadors del Cardedeu. Ferrera ha anotat també els seus dos punts, l’últim en el darrer individual del partit i de forma igualadíssima superant el rival per 3-2. I Arissó, tot i tenir rauxes de bon joc, s’ha vist superat en aquesta ocasió pels dos rivals.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Joaquim Arissó – Daniel Carrasco (1-3).

Roger Mitats – Javier Lucea (3-1).

Carlos Augusto Ferrera – Aníbal Almendros (3-1).

Roger Mitats – Daniel Carrasco (3-1).

Joaquim Arissó – Aníbal Almendros (2-3).

Carlos Augusto Ferrera – Javier Lucea (3-2).

En la propera jornada visiten al BOMBONS BLASI XALOC OLESA, que ve de perdre per 4-2 amb els Premià “B”, i tanca la classificació en solitari amb quatre derrotes en quatre jornades. Els quirzetencs pujen fins a la cinquena plaça compartida, amb dues victòries i dues derrotes.

CATEGORIA: SEGONA B (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 04)

TT L’HOSPITALET (2)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

Joan Botella (2)

Antonio Caramés (1)

Carles Millera (1)

Treballada victòria quirzetenca amb grans partits d’en Joan que ha guanyat els dos individuals, amb
especial menció al primer partit de la matinal, on ha hagut de lluitar de valent per vencer al seu base  Bernat Alcañiz, que abans d’aquesta jornada li doblava de sobres els punts del ranking, 914 d’en
Bernat per  392 d’en Joan. Molt bé també en Carles que ja va agafant el to després de l’any sabàtic. Però ho ha hagut de possar tot sobre la taula per guanyar el primer individual 3-2. I poques opcions en el segon,  davant el seu base, malgrat haver-li fet un ensurt i fer-li un onze. Molt bé també  Antonio, encara que potser podría haver fet més en el primer individual, en el que ha sortir una mica fred i quan ha volgut començar a entrar en joc, ja se l’havia escapat el resultat. En el segon i en el partit que decidía la victòria o anar a dobles, ha impossat el seu joc i ha guanyat amb contundència 3-0.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Joan Botella – Bernat Alcañiz (3-2).Antonio Caramés – Oriol Rubio (0-3).Carles Millera – Pol Comas (3-2).Joan Botella – Oriol Rubio (3-1).Carles Millera – Bernat Alcañiz (1-3).Antonio Caramés – Pol Comas (3-0).

La cinquena jornada reben a casa als LLUÏSOS DE GRÀCIA “B”, que venen de guanyar per 4-2 al Bellvitge, i comparteixen la segona plaça en triple empat, amb tres victòries i una derrota. Els quirzetencs tenen idèntics resultats i comparteixen també la segona plaça del grup.

CATEGORIA: TERCERA (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 04)

FALCONS SABADELL AE “B” (4)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

Pol Lozoya (1)

Jordi Royo (1)

Xavier Villena (0)

Nova derrota, però que s’ha d’entendre com a part de la preparació per la competició que estan rebent els dos jugadors recien incorporats aquesta temporada, el jove Pol Lozoya i en Jordi Royo. I la millor notícia és que en Pol ja ens va acostumant a que el veiem puntuar en cada jornada, i en aquesta ocasió Jordi Royo també s’ha apuntat un enfrontament. Les coses no han començat de la millor manera, amb derrota per 0-3 de Pol davant el base rival. Jordi Royo ha estat a punt de donar la sorpresa i d’igualar el partit en un enfrontament que s’ha saldat per diferències en el 2-3. Villena res ha pogut fer amb Alises. I aleshores Pol ha derrotat el segon jugador sabadellenc deixant el 1-3 parcial en el resultat general. Villena no ha pogut amb el base Cruz, i amb el partit ja resolt ha entrat en acció un quart jugador dels Falcons, que ha caigut davant Royo per 3-2, deixant el definitiu 2-4 en el marcador.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Pol Lozoya – Alejandro Cruz (0-3).Jordi Royo – Martí Manent (2-3).Xavier Villena – Carlos Alises (0-3).Pol Lozoya – Martí Manent (3-1).Xavier Villena – Alejandro Cruz (0-3).Jordi Royo – Ferran Ortuño (3-2).

La propera jornada reben a casa als LLUÏSOS DE GRÀCIA Aleví “B”, equip que ha descansat aquesta última jornada, i que ocupen la sisena plaça amb una victòria i una derrota. Els quirzetencs estan igualats en l’última possició sense victòries en els quatre partits que han disputat fins ara.

 

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR (Dissabte / Diumenge 5 i 6 de Novembre de 2016) i VETERANS (Dimarts 25 d’Octubre de 2016).

 

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 05)

CTT ATENEU 1882 – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (Diumenge 6 Novembre, 11 h.)

 

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 05)

BOMBONS BLASI XALOC OLESA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (Diumenge 6 Novembre, 11 h.)

 

CATEGORIA: SEGONA B (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 05)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – LLUÏSOS DE GRÀCIA “B” (Dissabte 5 Novembre, 10 h.)

 

CATEGORIA: TERCERA (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 05)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – LLUÏSOS DE GRÀCIA Aleví “B” (Dissabte 5 Novembre, 10 h.)

 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 04)

CTT ATENEU 1882 – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (Dimarts 25 Octubre, 20,30 h.)

 

CATEGORIA: VETERANS “3ª A” (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 04)

GIRBAU VIC TT – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS  “B” (Dimarts 25 Octubre, 20,30 h.)

club-tenis-taula

 

 

2016-10-31
promo primera vinyeta vida (1)
seguros Bilbao nuevo renting febrero 202202_Carta_agente_cast_SB_05
seguros-bilbao-2
seguros-bilbao
previous arrow
next arrow

Deixa un comentari

El seu email no será publicat.Camps obligatoris marcats *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies

Diari Sant Quirze

↑ Grab this Headline Animator