Dilluns,22 juliol, 2024
IniciA PORTADACròniques Jornada 05 i 06 Veterans CTT Sant Quirze

Cròniques Jornada 05 i 06 Veterans CTT Sant Quirze

LEANDRE CASAMITJANA/ESPORTS

Cròniques Jornada 05 i 06 Veterans CTT Sant Quirze

CATEGORIA: VETERANS “2a A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 5)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (1)

____________________________________

ATT PREMIA DE MAR (5)

Carlos Lalinde (0)

Leandre Casamitjana (0)

Sergi Otero (1)

Partit molt més disputat del que reflecteix el marcador final, on dos onzes perduts ajustadament en diferents partits van marcar el no aconseguir un millor resultat.

En Sergi va començar guanyant el seu primer partit, enfront Gual, portant sempre la iniciativa i fent-li molt mal amb els seus serveis enroscats i atacant sobre la seva dreta per evitar els pics de revés. Va perdre el tercer onze, però al quart va estar més intens guanyant-lo folgadament. Davant el base rival, en Santiago, no va tenir cap opció doncs els atacs del premianenc van ser fulminants.

En Carlos va jugar un molt bon primer partit enfront d’en Santiago, no el va deixar estar còmode en cap moment parant els seus atacs i contraatacant amb efectivitat. Tot va ser molt ajustat i la derrota d’en Carlos al quart onze per 19 a 17, després de tenir alguns avantatges, va marcar no poder seguir per la victòria. En l’últim punt, davant Vilaró i amb el partit ja perdut, va guanyar el primer onze, però a poc a poc es va anar descentrant pels crits de l’intens partit de l’equip de 2a B i no va saber reaccionar perdent-lo.

I en Leandre, que va jugar per cobrir la baixa d’en Foncubierta, va realitzar dos meritoris i intensos partits. Enfront Vilaró va arribar al cinquè onze després de jugar molt bons punts i mirar de portar la iniciativa i molestar al seu rival amb els pics de revés. En l’últim onze, un parell d’atacs fallats i la major veterania a aquesta categoria del visitant van ser decisius. Davant Gual també va guanyar el primer onze sorprenent-lo amb un gran joc, i en el tercer va tenir avantatge de 10-8 i el servei, però un altre cop el saber fer del rival en situacions complicades i una mica de mala sort va evitar que el nostre jugador és poses per davant al marcador.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Jordi Gual – Sergi Otero (1-3).

Joan Vilaró – Leandre Casamitjana (3-2).

David Santiago – Carlos Lalinde (3-1)

Jordi Gual – Leandre Casamitjana (3-1).

David Santiago – Sergi Otero (3-0).

Joan Vilaró – Carlos Lalinde (3-1).

CATEGORIA: VETERANS “2a A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 6)

CTT ATENEU 1882 (5)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (1)

Carlos Lalinde (0)

Joan Botella (0)

Sergi Otero (1)

Nova derrota del nostre primer equip de veterans en una categoria que cada cop compta més amb jugadors recentment estrenada l’edat i que juguen a altes categories sèniors.

En Sergi va començar davant el base local, Durán, un jugador que domina molt bé els temps del partit amb un joc molt suau i liftat, i tot i el seu bon fer no va poder arrencar-li cap onze. Enfront Fontova, un jugador que ha pujat molt de nivell aquesta temporada, sí que va poder dominar millor el joc cedint només el tercer onze.

En Carlos, a part de tocar-li jugar amb els dos millors jugadors locals, no va estar gaire fi i no va adaptar-se a la pilota DHS, perdent amb bastant claredat amb Durán i Tost.

I en Joan, substitut de l’Andrés en aquest partit, va tenir les seves opcions en els dos primers onzes enfront de Fontova, però la pèrdua d’ambdós el va minvar per perdre més fàcilment el tercer. Davant Tost va ser netament inferior i només al tercer onze va poder donar-li quelcom absurd.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Roberto Carlos Durán – Sergi Otero (3-0).

Daniel Tost – Carlos Lalinde (3-0).

Alex Fontova – Joan Botella (3-0)

Robert Carlos Durán – Carlos Lalinde (3-0).

Alex Fontova – Sergi Otero (1-3).

Daniel Tost – Joan Botella (3-0).

El pròxim partit el jugarem al nostre local, enfront del Termotur Calella, el dimarts 20 de Novembre a les 20.00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “2a B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 5)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (4)

____________________________________

CTT DELS HORTS 2000 (3)

José Luis Muñoz (2)

Josep María Álvarez (1)

Joan Botella (0)

Muñoz/Álvarez (1)

Emocionant partit i valuosa victòria l’aconseguida pel nostre segon equip de veterans.

En José Luis va ser el de les grans ocasions i va guanyar tots els partits que va disputar. En el primer punt, enfront Guardia, va parar perfectament els intents d’atac de pics de revés del seu contrincant i a més, un cop ho veia clar, atacava amb molta confiança, perdent només un onze. Davant Pardo també va ser un mur als dos primers onzes, tenint un petit lapsus al tercer, on al rival li va entrar tot el que intentava, per acabar guanyant per avantatges el quart.

En Josep María va fer un bon primer partit davant Hernández, imposant la seva millor picada, i guanyant amb claredat el quart onze després d’uns tres primers molt anivellats. Enfront Guardia va patir un joc atacant de pics que no li agrada en absolut doncs no pot imposar amb comoditat els seus remats. Només va poder guanyar per avantatges el tercer onze però en els tres restants va ser inferior.

I al Joan li va faltar un pèl de sort en el seu primer partit davant Pardo, jugador també amb pics de revés, doncs va saber anant mantenint la igualtat en els onzes per arribar al cinquè, però en aquest va agafar un petit avantatge el visitant des del començament i el nostre jugador no va poder remuntar-la. Enfront Hernández va anar de menys a més, sobreposant-se a la pèrdua del primer partit, però va ser insuficient per guanyar cap onze.

En els dobles de desempat l’equip visitant va incloure al Joan Portet per fer parella amb l’Hernández i presentar batalla a Josep María i José Luis. Va ser un partit d’infart amb els quatre primers onzes resolts per 12-10, els dos primers a favor nostre i els dos següents pels rivals, però en el cinquè els nostres van posar una marxa de més i no van donar cap opció mostrant-se molt segurs.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Pedro Guardia – José Luis Muñoz (1-3).

Francisco Javier Hernández – Josep María Álvarez (1-3).

Martí Pardo – Joan Botella (3-2).

Pedro Guardia – Josep María Álvarez (3-1).

Martí Pardo – José Luis Muñoz (1-3).

Francisco Javier Hernández – Joan Botella (3-0).

Hernández/Joan Portet – Muñoz/Álvarez (2-3).

CATEGORIA: VETERANS “2a B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 6)

BLANXART XALOC OLESA (4)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (2)

José Luis Muñoz (1)

Josep María Álvarez (1)

José Antonio Jiménez (0)

Derrota, després de dues victòries consecutives, en un difícil local i enfront un equip de molt bon nivell i que juga amb la pilota que pitjor es va a nosaltres, la butterflay.

En Josep María va iniciar davant Hernández, un exjugador de 1a Nacional, que amb el seu joc atacant però apartat de la taula no va donar opcions a què el nostre jugador pogués imposar el seu joc. Un rival i una pilota fatals per ell. Enfront Flores, que també té un joc atacant però més suau i a prop de la taula, va trobar-se més còmoda i després de resoldre amb victòria dos dels tres primers igualats onzes va ser molt superior al quart.

En Joselu va començar enfront d’en Flores i també va fer uns primers tres onzes molt igualats, amb fortes tallades del nostre jugador que costava fossin aixecades pel rival que va acabar cedint més folgadament el quart. Davant Ruiz, un jugador amb pics curts amb esponja al revés i molt bona entrada de dreta, va intentar portar la iniciativa doncs els punts llargs queien a favor del jugador local, però aquest també es va mostrar molt segur davant el canvi d’estratègia i va guanyar en quatre disputats onzes.

I en José Antonio, tot i el pes de la pilota butterflay, va intentar, amb la seva habitual lluita, amarrar damunt la taula als dos millors jugadors locals, Hernández i Ruiz, però tot el seu esforç només va servir per aconseguir-les un onze a cadascun d’ells.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep María Álvarez – Xavier Hernández (0-3).

José Luis Muñoz – Francisco Flores (3-1).

José Antonio Jiménez – Cristòbal Ruiz (1-3).

Josep María Álvarez – Francisco Flores (3-1).

José Antonio Jiménez – Xavier Hernández (1-3).

José Luis Muñoz – Cristóbal Muñoz (1-3).

El pròxim partit el jugarem al nostre local, enfront del CTT Cardedeu, el dimarts 20 de Novembre a les 20.00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “3a B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 5)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (1)

____________________________________

ATT PREMIA DE MAR (5)

Jordi Royo (1)

Gabriel Romero (0)

Xavier Villena (0)

Derrota bastant clara enfront un rival que, a diferència nostra, va poder presentar la seva millor alineació.

En Jordi va fer l’únic punt enfront d’una jove veterana amb molt bona base de joc, però que va patir amb els serveis llargs del nostre jugador i només va poder guanyar-li el segon onze. Davant Colldeforn, esquerrà, atacant i també primer any de veterà, va competir als tres onzes, però va acabar imposant-se la major experiència en els punts decisius del jugador visitant.

En Gabriel va començar enfront Serra, un jugador amb més de 900 punts de rànquing, i va estar molt seriós i competitiu a tots tres onzes. Davant la jugadora Cumplido es va posar amb 2 onzes a 1 a favor i avantatge al quart, però la pèrdua d’aquest també el va fer començar malament el cinquè i no va poder remuntar.

I en Xavier va aconseguir el seu primer onze de la temporada a veterans complicant-li el primer onze a Colldeforn amb els seus pics sobre la taula, no obstant aquest va millorar l’atac als tres restants guanyant amb claredat. Enfront Serra va lluitar molt però no va poder amb el joc col·locat del seu rival.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep Serra – Gabriel Romero (3-0).

Jaume Colldeforn – Xavier Villena (3-1).

Guadalupe Cumplido – Jordi Royo (1-3).

Josep Serra – Xavier Villena (3-0).

Guadalupe Cumplido – Gabriel Romero (3-2).

Jaume Colldeforn – Jordi Royo (3-0).

CATEGORIA: VETERANS “3a B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 6)

CATT SANT CELONI (6)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (0)

Leandre Casamitjana (0)

Jordi Royo (0)

Gabriel Romero (0)

Derrota contundent al local d’un molt bon equip que sempre està a les portes de l’ascens de categoria. També ens va costar aclimatar-se a la pilota Nittaku.

En Leandre va començar guanyant el primer onze a un jove veterà, esquerrà i molt bon atacant com és en Iglesias, però aquest va anar corregint l’atac més sobre la dreta del nostre jugador i després d’un segon i tercer onze que també haguessin pogut caure a favor nostre va tancar amb més claredat el quart. Davant Puget, un jugador que domina molt bé la taula i la col·locació de la pilota, va anar de menys a més, tenint avantatge en el tercer onze, però una xarxa no cantada i una “llet” van impedir la possible remuntada.

En Jordi va realitzar un primer punt molt seriós enfront Sanahuja, enviant-li pilotes al revés doncs les que li envies a la dreta són una picada insalvable, però no va aconseguir cap onze. I davant Nicolás, substitut d’Iglesias amb el partit ja decidit, i que tornava a competir després de més d’un any de baixa, va intentar carregar el joc sobre el qual encara té més feble, però l’experiència és un grau i només va aconseguir fer tres onzes molt igualats.

I en Gabriel, tot i la seva lluita, poc va poder fer davant el domini sobre la taula d’en Puget, mentre que contra Sanahuja també va intentar carregar-li més les pilotes sobre el revés, però el nivell del jugador va ser massa superior al del nostre jugador.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Leandre Casamitjana – Valentí Iglesias (1-3).

Gabriel Romero – Jordi Puget (0-3).

Jordi Royo – Jordi Sanahuja (0-3).

Leandre Casamitjana – Jordi Puget (0-3).

Jordi Royo – Francisco Nicolás (0-3).

Gabriel Romero – Jordi Sanahuja (0-3).

El pròxim partit el jugarem al nostre local, enfront del CTT Ripollet “B”, el dimarts 20 Novembre a les 20.00 hores.

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dimarts 20 de Novembre de 2018).

**************************************************************************

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2a A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 7)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – TERMOTUR CALELLA

(Dimarts 20 de Novembre – 20.00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2a B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 7)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT CARDEDEU

(Dimarts 20 de Novembre – 20.00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “3a B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 7)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT RIPOLLET “B”

(Dimarts 20 de Novembre – 20.00 hores)

===========================================================

 

- PUBLICITAT -
anun2
anun22
previous arrow
next arrow

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- PUBLICITAT -
renting
renting2
- PUBLICITAT -spot_img
ARTICLES RELACIONATS

El més llegit

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies