Inici » a-ultimesnoticies » Cròniques Jornada 10 Seniors/10 Veterans CTT SANT QUIRZE

Cròniques Jornada 10 Seniors/10 Veterans CTT SANT QUIRZE

Cròniques Jornada 10 Seniors

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 10)

ATT CASTELLAR (5)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

Carlos Augusto Ferrera (1)

Andrés Foncubierta (0)

José Luis Muñoz (0)

Partit disputat al local d’un dels líders del grup i que va ser molt mes anivellat que lo que mostra el marcador final.

L’Andrés, en l’encontre que obria el partit, va estar sempre dins del joc però el rival, un jugador atacant i amb serveis russos, va estar mes encertat a les pilotes decisives de tots tres onzes. En el seu segon partit només va tenir opcions al segon onze, doncs en els altres dos es va imposar clarament l’atac del jove jugador esquerrà vallesà.

En Carlos va, de nou, aconseguir puntuar, enfront el tercer jugador rival. Tot i perdre el primer onze va saber redreçar la situació i imposar el seu joc als altres tres, guanyant amb suficiència. En el seu segon partit va aconseguir guanyar el primer onze, però el rival li va agafar el toc als seus serveis, lo que va significar que el nostre company no pogués estar còmoda i el vallesà imposés el seu joc d’atac.

I en José Luis segueix lluitant fins l’última pilota de partit però no esta tenint la sort que es mereixeria el seu esforç. En el seu primer partit, enfront el jove atacant esquerrà, li va costar defensar la velocitat de la pilota, tot i que va guanyar un onze, acabant cedint desprès de molts intercanvis de cops. En el segon partit va portar la igualtat fins el cinquè onze sempre anant per darrera en jocs, i tot i començar be el cinquè amb un 5-1 a favor al canvi de costat de taula, va acabar perdent sense que ni els nervis ni el rival fessin res d’especial.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Andrés Foncubierta – Xavier Bretones  (0-3).José Luis Muñoz – Daniel González (1-3).

Carlos Augusto Ferrera – Lluis Font (3-1).

Andrés Foncubierta – Daniel González (0-3).Carlos Augusto Ferrera – Xavier Bretones (1-3).José Luis Muñoz – Lluis Font (2-3).Ara venen les vacances per les festes de Nadal i no es tornarà a jugar fins l’any 2018. La propera jornada jugarem a casa, enfront el CTT Els Amics de Terrassa, el dissabte 13 de Gener a les 10:00 hores.    

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 10)

FOMENT MARTINENC (5)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

Sergi Otero (0)

Joan Botella (0)

José Antonio Jiménez (1)

Partit marcat per les nefastes condicions del terra, més apte pel patinatge que pel tenis taula. Els nostres tres jugadors han patit de forma extraordinària per mantenir l’equilibri, intentant apaivagar les relliscades mullant les soles de la bamba en una tovallola humida que van posar els rivals a la nostra disposició, però que curiosament acabava sent més perjudicial, mentre els jugadors del Foment  Martinenc no van acostar-se en cap moment a “sucar” els peus i no semblaven patir especialment. Entenem que ja tenen algun remei cassola per reduir l’efecte relliscós del terra que no volen compartir amb els equips rivals.

José Antonio va acabar el primer individual enfront Fornés emprenyadíssim per les dificultats per mantenir l’equilibri i lluitar per les boles defensivament com ell acostuma. Després es va canviar de bambes per unes de carrer, i sense humitejar-les va poder dur a bon terme el segon enfrontament amb Aixà.

Botella va haver de jugar els dos individuals amb les mateixes bambes (no tenia cap recanvi) i va lluitar el que va poder en ambdós partits, sense èxit davant les dificultats extra esportives.

I Sergi va iniciar el primer joc amb iniciativa i ambició fins que amb 7-3 al seu favor va relliscar fent-se una distensió al tendó d’Aquil·les del peu esquerra. A partir d’aquí un parcial de 3-14 pel rival que va trencar el partit. I després ja només joc conservador intentant no moure-s massa i provocar l’error dels contraris, que no va ser prou per treure res positiu.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Lluis Fornés – José Antonio Jiménez (3-0).Pau Corominas – Joan Botella (3-1).

Josep María Aixà – Sergi Otero (3-0).

Lluis Fornés – Joan Botella (3-0).Josep María Aixà – José Antonio Jiménez (1-3).Pau Corominas – Sergi Otero (3-2).Ara venen les vacances per les festes de Nadal i no es tornarà a jugar fins l’any 2018. La propera jornada jugarem a casa, enfront el CTT La Torre de Claramunt, el dissabte 13 de Gener a les 10:00 hores.   

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 10)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)

____________________________________

CTT RIPOLLET “A” (4)

Carles Millera (2)

Gabriel Romero (1)

Roger Carreras (0)

Victor Pérez (0)

Partit jugat enfront el segon classificat del grup i que es va perdre com es podia haver guanyat, només va mancar una mica de sort en els punts decisius.

En Carles segueix mostrant el seu alt nivell per la categoria, el domini de les dos textures de pics de la seva pala i la intel·ligència per tapar les seves mancances físiques. Avui a tornat a guanyar els seus dos individuals enfront dos joves jugadors amb molta tècnica que només li han pogut fer un onze cadascun.

En Gabriel a fet una important millora al seu joc, posant en evidencia que si es prenen en serio els entrenaments això es reflecteix en els partits. Davant el base del Ripollet ha estat sempre a dins dels onzes perdent-los els tres ajustadament. En el seu segon partit s’ha refet de perdre el primer onze i després a aconseguit guanyar els tres següents, tots ells també per la mínima.

I el jove Roger, malgrat perdre els dos punts, també va millorant el seu joc. En els dos partits va està amb opcions a tots els onzes, anant per davant en casi tots ells, i a les hores l’angoixa per guanyar el traïciona. Raó que s’acreixen ta per ser el seu primer any.

En els dobles en Carles va fer parella amb el Victor per mirà de pujar l’experiència en el partit. La falta d’un escalfament mes prolongat d’en Victor es va notar en els dos primers onzes, resolts a favor dels rivals, però poc a poc van aconseguir remuntar i guanyar els dos següents. El cinquè va ser molt ajustat i es va resoldre pel la mínima a favor dels visitants.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Carles Millera – Victor Llorens  (3-1).Gabriel Romero – Pol Moreno (0-3).

Roger Carreras – David Nofuentes (1-3).

Carles Millera – Pol Moreno (3-1).Roger Carreras – Victor Llorens (0-3).Gabriel Moreno – David Nofuentes (3-1).Carles Millera/Victor Pérez – Victor Llorens/Pol Moreno (2-3).Ara venen les vacances per les festes de Nadal i no es tornarà a jugar fins l’any 2018. La propera jornada jugarem a Sant Cugat del Vallès, enfront el UE Sant Cugat “B”, el diumenge 14 de Gener a les 11:00 hores.

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte/Diumenge 13/14 de Gener de 2018).

**************************************************************************

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 11)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT ELS AMICS DE TERRASSA

(Dissabte 13 de Gener, a les 10:00 hores).

===========================================================

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 11)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT LA TORRE DE CLARAMUNT

(Dissabte 13 de Gener, a les 10:00 hores).

===========================================================

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 11)

UE SANT CUGAT “B” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 14 de Gener, a les 11:00 hores).

===========================================================

Cròniques Jornada 10 Veterans

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 10)

CTT ATENEU 1882 (5)

____________________________________

 CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

Carlos Lalinde (0)

Carlos Augusto Ferrera (0)

Joaquim Arissó (1)

Tot i poder comptar per aquest partit amb en Joaquim i realitzar tots tres nostres jugadors una bona actuació, l’equip local es va endur la victòria amb certa comoditat sobre tot en els tres primers enfrontaments. En els tres següents hi va haver molta mes igualtat i s’hagués pogut millorar el resultat final.

En Joaquim no va poder imposar el seu joc al primer partit davant un jugador de molt nivell, mentre que en el segon partit va ser tot molt mes ajustat i es va acabar imposant en cinc onzes.

En Ferrera tampoc va poder imposar el seu joc al primer partit tot i anar de menys a mes, mentre que en el segon es va posar per davant 2 onzes a 1 però va acabar perdent els dos últims per avantatges i amb un pel de mala sort.

I en Lalinde tampoc va poder fer gaire al seu primer partit enfront un excel·lent jugador al que no li fa mal el seu joc de pics de revés. En el segon encontre es va trobar mes còmoda, aconseguint guanyar un onze i posar-li les coses difícils a un altre, però no va poder passar d’això.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Daniel Tost – Carlos Augusto Ferrera (3-0).Roberto Carlos Durán – Joaquim Arissó (3-0).Enric Manzano – Carlos Lalinde (3-0).Daniel Tost – Joaquim Arissó (2-3).Enric Manzano – Carlos Augusto Ferrera (3-2).Roberto Carlos Durán – Carlos Lalinde (3-1).Ara hi ha vacances per les festes de Nadal i no es torna a jugar fins l’any 2018. El proper partit serà a casa, enfront la Agrupació Congrés, el dijous 11 de Gener a les 20:00 hores.  

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 10)

CTT ATENEU 1882 “A” (4)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

Andrés Foncubierta (1)

Sergi Otero (1)

Joan Botella (0)

Partit bastant anivellat en alguns parcials, però que no vam optar a jugar el desempat de dobles en cap moment. Novament va ser baixa en Josep María Álvarez i el va substituir en Sergi Otero.

En Sergi, tot i estar tocat físicament del partit de sèniors del diumenge anterior, va realitzar dos bons enfrontaments. En el primer partit va acabar imposant-se en cinc onzes després de remuntar una desavantatge de 1 a 2 i desplegar el seu típic joc amb un dificultós servei rus pel contrari. En el segon, davant un jugador al que mai a pogut guanyar, també va estar molt actiu, enduent-se un onze i perdent ajustadament els altres tres.

L’Andrés no va tingué opcions davant el base rival al que no li fa mal el joc obert del nostre company. En el seu segon partit va estar molt mes encertat i no va cedir cap onze tot i que van ser molt ajustats els tres.

I en Joan va aconseguir esgarrapar un onze a cadascun dels dos millors jugadors locals, però finalment no acaba d’aconseguir una consistència que el permeti puntuar més aquesta temporada.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Antoni Segura – Sergi Otero (2-3).

Isaac Mora – Andrés Foncubierta (3-0).

Angel Giménez – Joan Botella (3-1).

Antoni Segura – Andrés Foncubierta (0-3).

Angel Giménez – Sergi Otero (3-1).

Isaac Mora – Joan Botella (3-1).

Ara hi ha vacances per les festes de Nadal i no es torna a jugar fins l’any 2018.

El proper partit serà a casa, enfront la SCR El Ciervo de Sabadell, el dijous 11 de Gener a les 20:00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 10)

CC SANT ANDREU (5)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

Jordi Royo (0)

Leandre Casamitjana (1)

Xavier Villena (0)

Poques opcions teníem a aquest partit dons vam tingué que fer una convocatòria amb jugadors un pel inferiors al nostre rival. No obstant, una de les tasques d’aquest tercer equip es també que vagin jugant en ell els companys nous i els que a les últimes temporades han jugat menys o res a veterans, degut al alt nivell de les categories on juguen els nostres dos primers equips.

En Leandre va jugar molt pressionat en el seu primer partit enfront el base barceloní, quan aquest te un joc molt segur amb antitop al revés però, per altre banda, gens desconegut per ell. No va saber disfrutar de l’encontre, fallant infinitats de serveis i posant-se molt nerviós quan fallava una pilota fàcil. Només que hages mantingut la calma s’hauria endut el partit amb comoditat. En el seu segon partit, enfront un jugador totalment diferent i molt per sobra d’ell al ranking, va imposar el seu joc de pics i també va estar mes centrat perdent només un onze molt ajustadament.

En Jordi va notar la falta d’entrenament a les últimes setmanes i també la major experiència dels seus rivals i no va poder guanyar-les cap onze ni va estar en disposició de fer-ho. Un aprenentatge mes pel nostre company.

I en Xavier va donar tot lo que va poder a ambdós partits. Al primer va començar molt segur davant un jugador també amb antitop de revés, però poc a poc aquest li va anar col·locant pilotes on no podia arribar el nostre company. Al segon, davant el base barceloní, al va sorprendre guanyant-li per avantatges el primer onze, però en els altres tres poques opcions li va donar doncs ja li va atacar amb la dreta a la segona bola.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Jordi Royo – Miguel Antonio Olives (0-3).

Xavier Villena – Gabriel Gassol (0-3).

Leandre Casamitjana – Antoni Sayol (1-3).

Jordi Royo – Gabriel Gassol (0-3).

Leandre Casamitjana – Miguel Antonio Olives (3-1).

Xavier Villena – Antoni Sayol (1-3).

Ara hi ha vacances per les festes de Nadal i no es torna a jugar fins l’any 2018.

El proper partit serà a Sant Vicens dels Horts, enfront CTT Dels Horts 2000 “B”, el dijous 9 de Gener a les 20:30 hores.

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dimarts/Dijous, 9/11 de Gener de 2018).

**************************************************************************

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 11)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – AGRUPACIÓ CONGRÉS

(Dijous, 11 de Gener –  20:00 hores).

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 11)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – SCR EL CIERVO

(Dijous, 11 de Gener –  20:00 hores).

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “3ª B” (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 11)

CTT DELS HORTS “B” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dimarts, 9 de Gener – 20:30 hores).

===========================================================

 

 

 

2017-12-23
promo primera vinyeta vida (1)
seguros Bilbao nuevo renting febrero 202202_Carta_agente_cast_SB_05
seguros-bilbao-2
seguros-bilbao
previous arrow
next arrow

Deixa un comentari

El seu email no será publicat.Camps obligatoris marcats *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies

Diari Sant Quirze

↑ Grab this Headline Animator