Dimecres,22 maig, 2024
IniciA PORTADACròniques Jornada 13 Sèniors CTT Sant Quirze

Cròniques Jornada 13 Sèniors CTT Sant Quirze

LEANDRE CASAMITJANA/ESPORTS

Cròniques Jornada 13 Sèniors CTT Sant Quirze

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 13)

CN SABADELL (4)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

Andrés Foncubierta (0)

José Luis Muñoz (1)

Sergi Otero (1)

Partit marcat pels problemes físics dels nostres jugadors que van impedir aconseguir un millor resultat al local del líder imbatut del grup, que va presentar una alineació assequible per la qualitat dels nostres companys.

En José Luis va començar davant Jordi Yu, un jove jugador atacant, i va estar en tot moment dins del partit, perdent per avantatges el segon i el tercer onze. La pilota butterfly i les molèsties físiques van minvar les oportunitats del nostre jugador. Enfront Gallardo, un jugador més veterà però amb bon estat físic, va poder desplegar millor el seu joc i només va cedir el segon onze per imposar-se amb bon joc en els tres restants.

En Sergi va iniciar enfront Gallardo i va intentar controlar el partit des dels seus serveis i ràpids atacs per no haver de forçar gaire el seu turmell, aconseguint la victòria en tres ajustats onzes. Davant Ponz, un rocós jugador molt segur, va patir a més problemes d’esquena, però va saber aguantar-ho i fer arribar el partit al cinquè onze, on li va mancar una mica de sort per empatar l’encontre i anar al punt de dobles.

I l’Andrés no va estar còmode a cap dels dos partits. Enfront Ponz, tot i guanyar el segon onze, va jugar massa endarrerit i no va trobar el forat per on treure al seu contrincant del domini sobre la taula. Davant Yu va perdre clarament els dos primers onzes, va variar el seu joc prenent la iniciativa més propera a la taula i aconseguint guanyar ajustadament els dos següents, però en el definitiu no va poder remuntar el bon inici del sabadellenc.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

José Luis Muñoz – Jordi Yu (0-3).

Sergi Otero – Andrés Gallardo (3-0).

Andrés Foncubierta – Antonio Ponz (1-3).

José Luis Muñoz – Andrés Gallardo (3-1).

Andrés Foncubierta – Jordi Yu (2-3).

Sergi Otero – Antonio Ponz (2-3).

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront d’El Cercle TT Gràcia, el dissabte 26 de Gener a les 10.00 hores.

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 13)

CN SABADELL “B” (3)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

Leandre Casamitjana (2)

José Antonio Jiménez (1)

Antonio Caramés (0)

Casamitjana/Jiménez (1)

Importantíssima i treballada victòria que ens consolida a la part de la fase d’ascens del grup. A més deixem als sabadellencs, que són els nostres primers perseguidors, a tres victòries i l’average.

En Leandre va comptar els seus dos partits individuals per victòries afavorit per no jugar enfront del base sabadellenc. Davant Carceller va fer uns dos primers onzes molt seriosos portant la iniciativa amb els pics de revés, però a poc a poc l’expert jugador local va anant entrant al partit molt ben dirigit des de la banda i enviant boles toves que li feien mal al nostre jugador imposant-se als dos següents. Però al cinquè en Leandre va trencar el partit després del canvi de camp fent un parcial de 6-0 a favor. Enfront Martí va fer un partit amb alts i baixos però en els moments decisius es va endur els tres onzes amb molta qualitat i aplom.

En José Antonio va començar manant clarament a Martí i amb els seus canvis de textures va portar de corcoll al jugador local. Davant el base sabadellenc, en Primera, un jugador d’atac total i bons moviments, va patir la seva primera derrota de la temporada en sèniors. Els tres primers onzes van ser d’una gran igualtat, tots dos intentant imposar el seu joc i amb avantatge pel local de 2-1, que al quart onze va afinar encara més els seus atacs i va assegurar el punt.

I l’Antonio va iniciar la seva participació enfront de Primera i va aconseguir bloquejar en bastants fases del partit els forts atacs del base rival però no li va valer per guanyar cap onze. Davant Carceller, i igual que en Leandre, va aconseguir guanyar els dos primers onzes amb solvència, però de nou la banqueta local el va alliçonar molt bé per anar remuntant l’encontre, guanyà en cinc onzes i portar el partit al desempat dels dobles.

Els dobles, José Antonio i Leandre enfront de Primera i Carceller, van ser d’una gran igualtat, intentant ambdues parelles portar el joc a les seves característiques i privant la victòria en els quatre primers onzes segons els encreuaments de servei. El cinquè es va iniciar amb petits avantatges de la parella local fins a arribar a tenir avantatge de dues pilotes de partit (10-8) i servei. Però un intel·ligent temps mort demanat per la nostra banqueta va capgirar el partit fent un parcial de 0-4 i guanyant l’encontre.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Ricard Martí – José Antonio Jiménez (0-3).

Ramón Carceller – Leandre Casamitjana (2-3).

Luis Eduardo Primera – Antonio Caramés (3-0).

Ricard Martí – Leandre Casamitjana (0-3).

Luis Eduardo Primera – José Antonio Jiménez (3-1).

Ramón Carceller – Antonio Caramés (3-2).

Carceller/Primera – Casamitjana/Jiménez (2-3).

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront de l’Agrupació Congrés, el dissabte 26 de Gener a les 10.00 hores.

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 13)

FDB LABORATORIOS COLLBATÓ “A” (3)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

Hugo Alberto Alastuey (1)

Carles Millera (1)

Jordi Royo (1)

Alastuey/Royo (1)

Un partit que ja es veia molt difícil de guanyar perquè van alinear a Maria José Rodríguez, jugadora acostumada a categories superiors, però la sorpresa va ser que la van posar com 3a jugadora. Va començar Sánchez-Jordi 3-2, llàstima que a Jordi se li escapés el primer onze per avantatges però va aconseguir els 2 onzes següents posant-se per davant del marcador, en el quart joc la sort va caure del costat de Sánchez amb un altre resultat ajustat i ja en el cinquè Jordi estava desgastat i va lluitar fins al final perdent 3-2. El segon, Mateo-Carles, gran partit de Carles doncs no li va donar opció en els dos primers onze 8-11 i 2-11, en el tercer Carles va voler jugar una mica guanyant per 14-12. Ara venia la gran sorpresa Maria José-Hugo, va començar el primer joc guanyant María José 11-6, la cosa pintava malament, però va venir la sorpresa i Hugo va realitzar dos onzes fantàstics i els va guanyar clarament 11-4 i 11-8 posant-se per davant, en el quart joc es decidia tot i va ser molt disputat i ben jugat pels dos jugadors perdent Hugo 15-13, ens anàvem al cinquè i definitiu onze, aquest molt bé lluitat i amb ambició de guanyar Hugo se’l va endur per un clar 11-6. Mateo-Jordi, gran partit de Jordi aquesta vegada no se li va escapar el primer joc guanyant per avantatges, el segon també va ser molt igualat però el va guanyar Mateo 11-9, els dos jocs següents Jordi va jugar molt concentrat sense donar-li opció guanyant clarament 11-3 i 11-4. Sánchez-Hugo, ells s’ho jugaven a tot o res i guanyà Sánchez els dos primers jocs 12-10 i 11-7, però l’Hugo va reaccionar i va guanyar els dos següents 13-11 i 11-8, el cinquè va caure del costat de Sánchez per 11-6, molt ben lluitat per l’Hugo no donant cap punt per perdut. María José-Carles, ja es coneixien el joc entre tots dos i María José com jugadora molt rodada li va complicar el partit a Carles amb boles ràpides al seu revés i llargues al centre i altes, va guanyar els dos primers jocs María José 12-10 i 11-7, però Carles va lluitar tot fora mida i va guanyar els dos següents 11-7 i 11-7, en el cinquè onze s’ho jugaven tot i la jugadora local va fer un joc difícil per a Carles i va guanyar 11-3. Ens juguem els dobles, els germans Mateo, per aprofitar les regles de dos jugadors en cadira de rodes i per part nostra jugaven Jordi i Hugo, el primer joc una altra vegada se’ns va escapar 11-9, potser perquè no li havien pres mida a les regles, però els dos jocs següents van ser els nostres clarament 11-3 i 11-3, ens faltava només un onze per guanyar però es va perdre 11-7 i ens anàvem al desempat i fent un gran joc que va portar fins i tot a treure’ls de polleguera i discutir entre els dos germans es va guanyar per 11-9.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Jordi Royo – Ismael Sánchez (2-3).

Carles Millera – David Mateo (3-0).

Hugo Alberto Alastuey – María José Rodríguez (3-2).

Jordi Royo – David Mateo (3-1).

Hugo Alberto Alastuey – Ismael Sánchez (2-3).

Carles Millera – María José Rodríguez (2-3).

Alastuey/Royo – Mateo/Mateo (3-2).

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront dels Lluïsos de Gràcia “B”, el dissabte 26 de Gener a les 10.00 hores.

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SÈNIOR

(Dissabte 26 de Gener de 2019).

**************************************************************************

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 14)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – EL CERCLE TT GRÀCIA

(Dissabte 26 de Gener a les 10.00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 14)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – AGRUPACIÓ CONGRÉS

(Dissabte 26 de Gener a les 10.00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 14)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – LLUÏSOS DE GRÀCIA “B”

(Dissabte 26 de Gener a les 10.00 hores)

===========================================================

- PUBLICITAT -
anun2
anun22
previous arrow
next arrow

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- PUBLICITAT -
renting
renting2
- PUBLICITAT -spot_img
ARTICLES RELACIONATS

El més llegit

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies