Dilluns,17 juny, 2024
IniciA PORTADACròniques Jornada 17 i 18 Sèniors CTT Sant Quirze

Cròniques Jornada 17 i 18 Sèniors CTT Sant Quirze

LEANDRE CASAMITJANA/ESPORTS

Cròniques Jornada 17 i 18 Sèniors CTT Sant Quirze

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 17)

TT PARETS (6)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

Andrés Foncubierta (0)

José Luis Muñoz (0)

Sergi Otero (0)

Partit molt més disputat que el que demostra el marcador final, ja que alguns parcials van ser d’una gran igualtat, però caient sempre del costat local.

En José Luis va fer un partit molt anivellat amb González, però la derrota per avantatges en els dos primers onzes van marcar l’esdevenir final del partit, doncs tot i guanyar el tercer, el físic no el va acompanyar al quart. Enfront Caparrós, a qui ha guanyat en alguna ocasió, aquest cop no va poder presentar-li molta lluita davant el bon dia del rival.

L’Andrés va començar amb Mompart i també va ser un partit igualat, anat a remolc en les victòries dels onzes, però no sent capaç d’endur-se’n el cinquè. Enfront González va anar de més a menys, guanyant el primer onze, i acabant sobrepassat pel joc del jugador local.

I en Sergi va patir molt amb el seu turmell malmès, no podent guanyar cap onze ni a Caparrós ni a Mompart, jugadors a qui també ha guanyat en diverses ocasions.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Guillermo González – José Luis Muñoz (3-1).

Jordi Mompart – Andrés Foncubierta (3-2).

Agustín Caparrós – Sergi Otero (3-0).

Guillermo González – Andrés Foncubierta (3-1).

Agustín Caparrós – José Luis Muñoz (3-0).

Jordi Mompart – Sergi Otero (3-0).

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 18)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

CTT RIPOLLET (2)

Josep María Álvarez (1)

José Luis Muñoz (2)

Carles Millera (1)

Important victòria sobre el tercer classificat del grup, que no va portar tot l’equip titular, però nosaltres també vam haver de fer jugar un company del tercer equip.

En José Luis va patir molt en el seu primer partit enfront Gandullo, un altre jove jugador de l’escola ripolletenca, i només la seva veterania i esforç el van portar a guanyar el punt després de cinc intensos onzes jugats amb molta tensió per part d’ambdós jugadors. Enfront Vilallonga, amb qui havia perdut 2-3 al partit de la primera volta, va anar ajustant les seves tallades defensives i atacs després de perdre el primer onze, i punt a punt es va endur justament els tres onzes següents.

En Josep María va iniciar davant Vilallonga i no va poder pràcticament mai consolidar el seu joc de remat de revés. Va guanyar el tercer onze però en els altres va ser inferior al seu jove rival. Enfront Moreno sí que va començar dominant i portant el partit al seu joc, i tot i perdre el segon onze, va concloure amb claredat el tercer i el quart.

I en Carles, jugador del nostre equip de 3a, va fer dos partits molt ben lluitats. En el primer, enfront Moreno, no va poder dominar amb el seu joc de pics sobre la taula i va perdre en tres onzes amb força claredat de parcials però no així de joc. I quan tothom esperava que arribés el partit de dobles per decidir l’encontre, en Carles va fer un “partidàs” davant Gandullo, aguantant els seus atacs amb uns grans bloquejos i contraatacant sobre la xarxa amb força mobilitat aposant-se sobre la crossa.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep María Álvarez – Nurjan Vilallonga (1-3).

Carles Millera – Pol Moreno (0-3).

José Luis Muñoz – Joel Gandullo (3-2).

Josep María Álvarez – Pol Moreno (3-1).

José Luis Muñoz – Nurjan Vilallonga (3-2).

Carles Millera – Joel Gandullo (3-0).

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront del Mollet 2002 TT, el dissabte 9 de Març a les 10.00 hores.

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 17)

ICELAND TT ELS 8 LA GARRIGA (6)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

Leandre Casamitjana (0)

Rebeca Azuaga (0)

Victor Pérez (0)

El partit en el local del líder del grup va ser molt més disputat que el que dóna a entendre el marcador final, ja que va haver-hi parcials molt ajustats.

En Leandre va iniciar davant Mora, un jove jugador molt per sobre d’ell al rànquing, i va estar en tot moment dins del partit. Tots quatre onzes van ser amb parcials molt ajustats i només alguna petita errada va impedir un millor resultat. Enfront Sánchez, un altre jove molt ben classificat i amb pics de revés, va perdre tots tres onzes per avantatges i també li va mancar una mica de sort per endur-se’n algun, doncs no li van faltar oportunitats.

La Rebeca també va realitzar dos partits molt seriosos tot i certes molèsties a l’esquena. Davant Grau, un bon jugador atacant, va anar de menys a més però sense el premi de guanyar cap onze. I enfront Mora va jugar un partit de tu a tu, amb una gran victòria al segon onze, però el major entrenament del jugador local va decantar la majoria de punts a favor seu.

I en Victor va aguantar molt bé el joc d’en Sánchez en el primer partit, tot i que la qualitat del seu rival li va impedir tenir opcions de guanyar cap onze. I enfront Grau, després d’un bon inici, va haver d’afluixar la seva mobilitat a causa d’unes molèsties al lumbago.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Leandre Casamitjana – Gerard Mora (1-3).

Victor Pérez – Eric Sánchez (0-3).

Rebeca Azuaga – Xavier Grau (0-3).

Leandre Casamitjana – Eric Sánchez (0-3).

Rebeca Azuaga – Gerard Mora (1-3).

Victor Pérez – Xavier Grau (0-3).

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 18)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

____________________________________

CTT RIPOLLET (4)

Victor Pérez (0)

Leandre Casamitjana (1)

Antonio Caramés (1)

Aquest partit era, a priori, un dels que s’havia de guanyar per assegurar la categoria, però l’absència per lesió del nostre base va minvar el nostre potencial. No obstant això, seguim tenint avui dia cert coixí de marge.

Després d’encertar amb l’alineació, corresponia al Leandre començar la remuntada davant Bascu, a qui havia guanyat per 3-2 al partit de la primera volta, però no va estar en cap moment amb la confiança i la concentració necessàries per aconseguir-ho, perdent merescudament en tres onzes. Enfront Del Ministro sí que va aconseguir centrar-se i després de dos onzes molt igualats es va imposar clarament al tercer i el quart.

L’Antonio va començar davant en Claver, base visitant i un jugador amb pics de revés i força actiu, i, tot i un inici prometedor, l’eficàcia del rival el va portar a guanyar en tres onzes. Enfront Bascu, i amb el partit ja decidit, es va imposar clarament en tres onzes.

I en Victor va complir enfront Del Ministro i Claver, posant-li les coses complicades en certs moments i no donant cap pilota per perduda.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Victor Pérez – Sergio Del Ministro (0-3).

Antonio Caramés – Antoni Claver (0-3).

Leandre Casamitjana – Francesc Bascu (0-3).

Victor Pérez – Antoni Claver (0-3).

Leandre Casamitjana – Sergio Del Ministro (3-1).

Antonio Caramés – Francesc Bascu (3-0).

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront del TT Prat Lisant, el dissabte 9 de Març a les 10.00 hores.

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 17)

FALCONS SABADELL – ESCOLA (3)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

Hugo Alberto Alastuey (0)

Carles Millera (1)

Jordi Royo (2)

Millera/Royo (1)

Partit molt difícil encara que estiguin amb només 8 punts guanyats als últims classificats. Equip molt jove però amb molta qualitat i escola, però els falta experiència de veterans, quan vagin agafant confiança de jugar també amb el cap i buscar errors del contrari, pujaran molt de categories. Bé el partit la primera fase va guanyar Carles contra Aniol Font (jugador amb pics) 3-1, amb dos primers jocs molt ajustats 10-12 i 12-10 però Carles va guanyar els dos següents. Hugo-Marti Buisán el va perdre el nostre jugador 3-0 es trobava incòmode i encara que en el segon joc li va plantar cara perdent 10-12 no va tenir opció en el tercer. Jordi-Núria Macià, el primer joc a Jordi li va passar volant perdent 5-11, assessorat per les instruccions de Carles va fer un canvi en el joc i va guanyar els tres següents. Començava Carles-Marti Buisán, va perdre contra el seu jugador base amagat en l’alineació i més va estar assessorat pel seu entrenador per fer-li el joc de Carles més difícil després d’haver vist el primer partit contra Aniol, va perdre el partit 3-1 amb un joc incòmode i poc afortunat. Jordi-Aniol Font el va guanyar Jordi fent un joc amb molt de cap doncs el contrari portava pics i a més molt agressiu en el seu atac, molt ben Jordi, va guanyar 3-0 i ens assegurem el partit de dobles. Hugo-Núria Macià, es va perdre 3-0 clarament per què el nostre jugador no estava còmode i el seu rival ho va arriscar tot per guanyar el partit i jugar el dobles. Es decidia tot en un sol partit a cara de gos Carles / Jordi-Aniol / Martí, crec que la decisió presa per jugar va ser encertada, per estar Hugo fluix i desencertat en els jocs realitzats. Va començar el partit perdent el primer joc, vam guanyar els 2 següents, però el quart joc molt disputat va caure per part local, empat 2-2 i vam jugar el cinquè i definitiu, va començar malament amb 5-2 en contra i canvi de camp ens quedava un servei i es va guanyar però ells van aconseguir guanyar els 2 seus serveis, la cosa pintava malament, 7-3 en contra però es va demanar temps mort per aturar el joc contrari i centrar el cap i seguir amb el nostre joc, vam empatar 7-7 i ens vam posar per davant 9-7, llavors van demanar temps mort i la cosa es va igualar 10-10 amb intercanvi de punts de serveis fins a guanyar 13-11.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Carles Millera – Aniol Font (3-1).

Hugo Alberto Alastuey – Marti Buisán (0-3).

Jordi Royo – Nuria Maciá (3-1).

Carles Millera – Marti Buisán (1-3).

Jordi Royo – Aniol Font (3-0).

Hugo Alberto Alastuey – Nuria Maciá (0-3).

Millera/Royo – Font/Buisán (3-2).

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 18)

DESCANS

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

El nostre equip descansava aquesta jornada.

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront del CTT Castellgalí “A”, el dissabte 9 de Març a les 10.00 hores.

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte 9 de Març de 2019).

**************************************************************************

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 19)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – MOLLET 2002 TT

(Dissabte 9 de Març a les 10.00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 19)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – TT PRAT LISANT

(Dissabte 9 de Març a les 10.00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 19)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT CASTELLGALÍ “A”

(Dissabte 9 de Març a les 10.00 hores)

===========================================================

- PUBLICITAT -
anun2
anun22
previous arrow
next arrow

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- PUBLICITAT -
renting
renting2
- PUBLICITAT -spot_img
ARTICLES RELACIONATS

El més llegit

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies