Dilluns,20 maig, 2024
IniciA PORTADACròniques Jornada 7 i 8 Sèniors CTT Sant Quirze

Cròniques Jornada 7 i 8 Sèniors CTT Sant Quirze

LEANDRE CASAMITJANA/ESPORTS

Cròniques Jornada 7 i 8 Sèniors

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 7)

CTT RIPOLLET (6)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

Jose Luis Muñoz (0)

Sergi Otero (0)

Andrés Foncubierta (0)

Poc a fer davant unes joves promeses que entrenen cada dia, algunes al CAR de Sant Cugat, i que tenen molt agafat el toc a les pilotes Nittaku i a l’espai de la seva sala.

En José Luis va aconseguir, en el seu últim partit, els dos únics onzes del nostre equip, remuntant un parcial de 0-2 en contra a base de la seva habitual lluita, però el cinquè va ser, de nou, clar pel jove ripolletenc Vilallonga. En el primer partit, enfront Llorens, tot i les seves tornades des de darrere, els punts acabaven caient del costat local pel seu bon joc atacant.

L’Andrés va fer uns onzes molt igualats amb en Vicente, però la finalització dels mateixos va correspondre als contundents atacs del jove jugador local. Davant Vilallonga va intentar agafar les pilotes més sobre la taula però l’empenta d’aquest va ser decisiva.

I al Sergi li va faltar consistència amb el seu servei i va quedar molt a mercè tant de Vicente com de Llorens, no poden en cap moment donar mostres d’aconseguir ni tan sols algun onze.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Sergi Otero – Pau Vicente (0-3).

José Luis Muñoz – Angel Llorens (0-3).

Andrés Foncubierta – Nurjan Vilallonga (0-3).

Sergi Otero – Angel Llorens (0-3).

Andrés Foncubierta – Pau Vicente (0-3).

José Luis Muñoz – Nurjan Vilallonga (2-3).

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 8)

MOLLET 2002 TT (4)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (2)

José Luis Muñoz (0)

Sergi Otero (1)

Andrés Foncubierta (1)

Oportunitat perduda enfront un equip amb el qual estàvem igualats a la classificació del grup. El canvi de dos dels seus jugadors, quan el partit ja estava sentenciat a favor d’ells per 4 a 0, i que van significar els dos nostres punts pot ser important de cara a l’average a final d’aquesta primera fase.

En Sergi va jugar el seu primer punt davant Castañé, i va ser un partit de constants canvis de marcadors inclús dins dels cinc onzes que van disputar, doncs el local és un jugador totalment atacant i de vegades té ratxes en què li entra tot i unes altres no. El nostre company es va posar amb avantatge de dos onzes a un, però finalment el molletenc va rematar millor les jugades. En el segon punt, enfront Bolaños un dels jugadors reserves, va estar sempre més a dins del partit i va guanyar en tres clars onzes.

L’Andrés va començar enfront del seu teòric base, en Santos, i va notar la seva falta d’entrenament que li fa no tenir massa confiança en els seus cops, perdent en tres onzes. En l’altre punt, enfront un dels reserves locals, en Giralt, va estar millor posicionat i es va desfer clarament d’un fred contrincant.

I en José Luis va començar davant Carretero, un jugador atacant i amb molta intel·ligència que va donar poques oportunitats al nostre company. En el segon punt, enfront Santos, va tenir les seves oportunitats i es va posar amb dos onzes a un a favor, però a poc a poc el jugador molletenc va centrar-se més per acabar imposant-se amb suficiència al cinquè onze.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

José Luis Muñoz – Carlos Carretero (0-3).

Andrés Foncubierta – David Santos (0-3).

Sergi Otero – Jordi Castañé (2-3).

José Luis Muñoz – David Santos (2-3).

Sergi Otero – Sergio Bolaños (3-0).

Andrés Foncubierta – Daniel Giralt (3-0).

La propera jornada la jugarem al nostre local, enfront dels Lluïsos de Gràcia “B”, el dissabte 1 de Desembre a les 10.00 hores.

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 7)

CTT RIPOLLET (2)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

José Antonio Jiménez (2)

Antonio Caramés (1)

Leandre Casamitjana (1)

Important victòria al local d’un dels equips amb qui haurem de jugar-nos la permanència a la categoria. Aquest cop vam poder comptar amb una alineació amb garanties.

En José Antonio segueix comptant els seus partits individuals per victòries. Avui ha començat davant Pardo i des de la primera pilota ha mirat d’imposar el seu joc seré i intel·ligent canviant les textures de les seves gomes a cada cop i fent que el seu rival no estigués mai còmoda, guanyant en tres onzes. Enfront Bascu el partit a estat molt més renyit, amb alternances de punts molt ajustats als tres primers onzes, amb avantatge per 2-1 del nostre jugador, i amb més folgança al quart per emportar-se el punt en disputa.

L’Antonio va començar davant el jugador amb millor forma dels locals, en Pastrana, un veterà esquerrà atacant amb pics de revés que només utilitza per amagar carències quan no li queda més remei. Va perdre per avantatges el primer onze però els dos següents van ser clars a favor del jugador local. Enfront Pardo va aconseguir portar el partit al seu joc tou i pla sobre la taula que el jugador ripolletenc poques vegades va saber llegir tot i fer tres onzes molt anivellats que van caure del nostre costat.

I en Leandre va començar davant Bascu, el seu teòric base per rànquing, i va disputar uns onzes molt intensos on va haver de posar-se el xip de la paciència doncs li costa adaptar-se al toc de la pilota Nittaku en atac. Després d’anar per darrere per dos onzes a un molt igualats va fer un quart onze perfecte de contenció deixant a zero al seu rival tot i demanà temps la banqueta ripolletenca. I el cinquè va ser d’una igualtat absoluta on el nostre jugador va saber llegir millors els atacs decisius del final de l’encontre. Amb el partit ja decidit a favor nostre va enfrontar-se al Pastrana. En el primer onze li va faltar consistència però a partir del segon el joc es va igualar totalment amb una alternança de punts constant, amb un llarg tercer onze resolt a favor del nostre jugador per 20-18 i molta sort del jugador local a l’hora de què la pilota toqués constantment a la xarxa en els seus atacs finals que van influir que el nostre company no acabés remuntant el partit.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Vicente Pardo – José Antonio Jiménez (0-3).

Juan Manuel Pastrana – Antonio Caramés (3-0).

Francesc Bascu – Leandre Casamitjana (2-3).

Vicente Pardo – Antonio Caramés (0-3).

Francesc Bascu – José Antonio Jiménez (1-3).

Juan Manuel Pastrana – Leandre Casamitjana (3-1).

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 8)

TT PRAT LISANT (6)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (0)

Victor Pérez (0)

Antonio Caramés (0)

Jordi Royo (0)

Cap opció pels nostres interessos en haver de presentar una alineació amb dos jugadors de l’equip de Tercera, contra el segon classificat compartit del grup i que té suficient nivell per optar a l’ascens de categoria.

Sols en Jordi va assolir un joc contra el seu base que es va confiar a veure la diferència de nivell entre els dos contendents.

Tot i que el nostre segon equip està guanyant, de moment, els partits bàsics per lluitar per mantenir la categoria, les coses pinten malament pel que fa a la utilització de jugadors de l’equip de Tercera, doncs al segon partit jugat ja s’han de quedar a Segona A, cosa que ja a succeït amb l’Antonio i després d’aquest partit amb en Victor. La no gaire disponibilitat, per diferents motius, del teòric equip titular pot significar que pròximament altres jugadors hauran de jugar en una categoria que no els correspon. Els nostres jugadors juvenils que sí que podrien jugar fins a cinc partits sense pujar de categoria tampoc tenen massa disposició a fer-ho. Amb tot això, en vuit jornades de lliga ja hem utilitzat en aquest equip un total de quinze jugadors.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Luis Rabadán – Victor Pérez (3-0).

Juan José Casoliva – Jordi Royo (3-0).

Rubén Delgado – Antonio Caramés (3-0).

Luis Rabadán – Jordi Royo (3-1).

Rubén Delgado – Victor Pérez (3-0).

Juan José Casoliva – Antonio Caramés (3-0).

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront del Bellvitge Alheña, el dissabte 1 de Desembre a les 10.00 hores.

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 7)

DESCANSA

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS

Aquesta jornada ens ha tocat descansar doncs és un grup de deu equips per una configuració normal de dotze.

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 8)

CTT CASTELLGALI “A” (5)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (1)

Carles Millera (1)

Xavier Villena (0)

Gabriel Romero (0)

Una derrota esperada vist com estan classificats, a més en Carles estava amb febre i va donar tot el que va poder. Va guanyar el seu primer partit, enfront Frincu, amb un resultat ajustat 3-2, i en el seu segon partit, davant Garrido, va perdre 3-1, llàstima de la febre i el malestar. En Gabriel, en el seu nivell de joc, va tenir una oportunitat de guanyar el primer partit, davant Barlean, si no hagués perdut el segon joc portant un avantatge de 5-1 però es va relaxar i el contrari li va fer un parcial de 10-4 perdent el joc i en el tercer es va concentrar i encara que va perdre 12-10 va jugar millor. En el seu segon partit, enfront Frincu, va jugar millor, encara que perdent 3-0, en el primer onze li va posar difícil al seu rival 12-10, però després aquest va jugar més confiat. En Xavi es va esforçar molt amb els seus dos rivals, en Garrido i en Barlean, fent un joc més defensiu però no va poder amb ells perquè li atacaven sobretot per la seva part més feble, la zona esquerra i al fons de la taula. A poc a poc va agafant el toc dels pics i amb una mica de paciència i més entreno millorarà segur. Com ja hem comentat la lliga de Tercera se’ls ha quedat petita doncs van afegint bons jugadors i això que el club es va fundar l’any passat.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Carles Millera – Constantin Frincu (3-2).

Xavier Villena – Josep Garrido (0-3).

Gabriel Romero – Paul Adrián Barlean (0-3).

Carles Millera – Josep Garrido (1-3).

Gabriel Romero – Constantin Frincu (0-3).

Xavier Villena – Paul Adrián Barlean (0-3).

La propera jornada tornem a descansar.

Segona A – Prat-CTTSQV

 

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SÈNIOR

(Dissabte 1 de Desembre de 2018).

**************************************************************************

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 9)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – LLUÏSOS DE GRÀCIA “B”

(Dissabte 1 de Desembre a les 10.00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 9)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – BELLVITGE ALHEÑA

(Dissabte 1 de Desembre a les 10.00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 9)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – DESCANSA

===========================================================

- PUBLICITAT -
anun2
anun22
previous arrow
next arrow

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- PUBLICITAT -
renting
renting2
- PUBLICITAT -spot_img
ARTICLES RELACIONATS

El més llegit

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies