Divendres,14 juny, 2024
IniciA PORTADACRÒNIQUES JORNADA 8 SEGONA FASE VETERANS/ PLAY-OFF JORNADA 2 SENIORS. CTT SANT...

CRÒNIQUES JORNADA 8 SEGONA FASE VETERANS/ PLAY-OFF JORNADA 2 SENIORS. CTT SANT QUIRZE

LEANDRE CASAMITJANA/ESPORTS.

CRÒNIQUES JORNADA 8 SEGONA FASE VETERANS 

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase DESCENS – Jornada 08)

CC SANT ANDREU (5)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (1)

Carlos Lalinde (0)

Leandre Casamitjana (0)

Carlos Augusto Ferrera (1)

Amb els objectius ja aconseguits des de la passada jornada el partit enfront el líder del grup es presentava amb tranquil·litat, i la falta d’en Joaquim Arissó per motius professionals feia molt difícil donar la sorpresa a un local complicat i un terra i una taula a la que no estan acostumats els nostres jugadors. A més, el Sant Andreu va presentar la seva millor alineació possible amb 2 jugadors titulars del seu equip de Nacional i un veterà que se las sap totes i que, ja jubilat fa anys, només viu pel tennis taula.

En Carlos Ferrera va fer un gran partit enfront Xavi García, base del Tercera Nacional del Sant Andreu, i el va treure del partit en tres disputats sets. Al punt que tancava el partit i amb tot decidit en contra no va estar gaire concentrat, i per guanyar al veterà Felipe Martínez ho tens que estar molt i jugar a un gran nivell.

En Carlos Lalinde va tindre a les seves mans sorprendre als dos jugadors de Nacional però l’hi va mancar l’últim toc que no té per la falta de entreno. Amb Fran Martínez va estar a un punt de posar-se 2-0 però la remuntada del seu rival li va donar ales a aquest i va minvar la moral d’en Carlos. Davant Xavi García l’hi va passar al segon set després de estar 2 cops amb avantatge i després guanyar el tercer. Al quart ja no va tindre opcions.

I en Leandre, suplent del equip B, va substituir al Joaquim i tot i la seva lluita i anar traient bones conclusions del seu canvi de joc amb pics de revés no va tindre gaires opcions. En Felipe Martínez sempre juga al 100% i els pocs punts que l’hi va fer van ser merescuts i enfront Fran Martínez va fer mes punts i va patir una mica de mala sort en alguna jugada, però res a dir davant la diferencia de nivell.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Fran Martínez – Carlos Lalinde (3-1).Felipe Martínez – Leandre Casamitjana (3-0).Xavi García – Carlos Augusto Ferrera (0-3).Fran Martínez – Leandre Casamitjana (3-0).Xavi García – Carlos Lalinde (3-1).Felipe Martínez – Carlos Augusto Ferrera (3-0).

Amb aquest partit s’acaba la fase de descens, aconseguint el nostre equip mantenir la categoria.

El 25 d’Abril s’iniciaran els play-off finals, en que els jugadors de l’equip A jugaran per optar al ascens a 1ª i que servirà per  mesurar el potencial de l’equip de cara a la propera temporada. Començaran enfront el Lluïsos de Gràcia “B”, 6é classificat del grup d’ascens a partit únic i al local del equip gracienc.

===========================================================

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “3ª A” (Fase ASCENS – Jornada 08)

EL CENTRE (1)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (5)

Joan Botella (1)

Antonio Caramés (2)

Josep Lluis Muñoz (2)

Amb els deures de la temporada fets, i amb un ambient molt més relaxat que en la passada jornada, l’equip B de veterans de Sant Quirze s’ha acomiadat de la fase d’ascens amb una nova victòria que arrodoneix la gran temporada que han ofert, i una segona fase en la que només han perdut els dos partits en front el líder Parets.

Amb les baixes per lesió de Josep Maria Álvarez i per molèsties físiques de Sergi Otero, han jugat els altres tres jugadors que queden disponibles per afrontar el play-off final, Joan Botella, Antonio Caramés i Josep Lluis Muñoz.

Joan Botella ha fet un inici extraordinari davant Gemma Sayol, alternant la seva tallada de revés i col·locació de boles impossibles, amb les entrades d’atac fulminant. Els dos primers jocs han caigut clars per Botella, i en el tercer, quan ja ho tenia tot de cara per culminar, ha començat la reacció de la jugadora gracienca. Sayol ha tret tot el suc a la seva paciència, el joc de tallada arraconant al rival a la seva dreta i els “topspin” d’aquesta jugadora esquerrana que fan molt de mal. En el segon enfrontament de Botella, amb Cabestany, de nou extraordinari joc de contenció i atac sec sobre l’antitop del rival, que només ha tingut un respir en el tercer joc.

Després ha jugat Antonio Caramés, després de moltes jornades sense actuar amb els Veterans B, i ens ha ofert dos sensacionals partits, el primer particularment important davant el base gracienc Cabestany, al que no ha donat treva des de l’inici, i només ha perdut el tercer joc. Després en el partit que tancava l’encontre davant Juan Vera, i amb tot resolt, ha hagut de tirar ma d’experiència per assolir el punt que se li escapava per la relaxació d’haver aconseguit ja la victòria. Han estat cinc jocs intensos i amb molt bon joc tant de defensa com d’atac de Caramés.

I Josep Lluis Muñoz ha fet dos nous enfrontaments per emmarcar, amb sacrifici i lluita sobretot davant de Gemma Sayol, una jugadora a la que li va molt bé el joc de pics de Muñoz, i que sap treballar els punts per portar-los on li interessa. Però avui Muñoz ha estat molt més actiu encara que de costum, i ha resolt els seus dos enfrontaments amb solvència i amb professionalitat.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Joan Botella – Gemma Sayol (2-3).

Antonio Caramés – Eduard Cabestany (3-1).

Josep Lluis Muñoz – Juan Vera (3-0).

Joan Botella – Eduard Cabestany (3-2).

Josep Lluis Muñoz – Gemma Sayol (3-2).

Antonio Caramés – Juan Vera (3-2).

Amb aquest partit s’acaba la fase d’ascens, aconseguint la segona plaça per darrera del Parets, i per tant l’ascens directe a 2ª B i el sots campionat de 3ª A.

El 25 d’Abril s’iniciaran els play-off finals, en que els jugadors de l’equip B de Veterans de Sant Quirze jugaran per intentar un segon salt de categoria cap a Segona A … no és l’objectiu de l’equip, ni segurament els interessa pujar a la mateixa categoria que l’equip A, però disputaran la competició amb totes les seves forces per mesurar el potencial de l’equip de cara a la propera temporada. Començaran enfront el CC Sants, 14é classificat de 2ªA a partit únic i al local del equip barceloní.

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA VETERANS

(Dimarts 25 d’Abril de 2017).      

**************************************************************************

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Play-off ascens – 1/8s)

LLUÏSOS DE GRÀCIA “B” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A”

(Dimarts 25 d’Abril, 20,30 hores)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2ª B” (Play-off ascens – 1/8s)

CC SANTS – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B”

(Dimarts 25 d’Abril, 20 hores)

===========================================================

CRÒNIQUES PLAY-OFF JORNADA 2 SENIORS

CATEGORIA: PREFERENT (Play-off – Llocs 9é a 12é)

ATT PREMIA DE MAR “A” (4)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (3)

Joaquim Arissó (1)

Roger Mitats (1)

Carlos Augusto Ferrera (1)

Tot i poder comptar amb l’equip titular els hi va costar als nostres jugadors entrar en el partit enfront un oponent molt igualat al nostre que tenia l’avantatge de jugar al seu local. No vam encertà amb l’alineació i els tres primers punts eren, per l’estil de joc, els pitjors possibles. No es va donar el partit per perdut i la segona remesa de punts van caure al nostre favor. Els sis partits van tindre la majoria dels sets molt igualats.La decisió final amb el partit de dobles per desempatar va ser molt ajustada però, malauradament, l’equip del Maresme va jugar millor els punts decisius dels sets i es van endur la victòria definitiva i el partit.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Adrià Rodríguez – Joaquim Arissó  (3-0).

David García – Roger Mitats (3-1).

Joan Navarro – Carlos Ferrera (3-2).

Adrià Rodríguez – Roger Mitats (1-3).

Joan Navarro – Joaquim Arissó (1-3).

David García – Carlos Ferrera (0-3).

García/Rodríguez – Arissó/Ferrera (3-1).

Amb aquesta derrota, el proper partit del play-off i últim de la temporada serà per les places del 11é i 12é llocs, també a partit únic i amb desavantatge de camp doncs anirem a jugar enfront el Charlotte’s Grill Badalona el dissabte 22 d’Abril a les 18 hores.

CATEGORIA: SEGONA B (Play-off Promoció – Llocs 9é a 12é)

AGRUPACIÓ CONGRÉS (5)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

Antonio Caramés (1)

Rebeca Azuaga (0)

Ramón Bermudo (0)

Partit on el nostre rival va tapar a l’alineació al seu millor jugador amb diferencia, i això, més la derrota d’en Ramón per avantatges en cinc sets enfront el seu segon jugador, va impedir que s’arribés al desempat amb la loteria dels dobles.

En Antonio va començar contra el base rival i va estar en tot moment en el partit posant-li les coses difícils al complicat jugador barceloní. El seu segon partit el va guanyar amb molta solvència demostrant el bon estat de forma en que està.

En Ramón, jugador del equip de Tercera que va pujar per la manca d’efectius, va començar molt fred el primer punt i tot i que va anar entrant en el partit no va aconseguir cap set. En el seu segon partit va tindre la victòria al seu abast i fins i tot va deixar parar una estona la partida dons el seu rival va tindre una petita baixada de sucre. Finalment l’hi va afectar més a ell l’aturada i va acabar perdent per avantatges el cinquè set.

I la Rebeca també va començar molt freda els dos primers sets del seu primer partit i encara que va guanyar el tercer per avantatges va caure per lo mateix al quart. Enfront el base rival ho va intentar però la diferencia de nivell era massa important

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Antonio Caramés – Fernando Otero (1-3).Ramón Bermudo – Agustín Pérez (0-3).

Rebeca Azuaga – Emilio Benito (1-3).

Antonio Caramés – Agustín Pérez (3-0).Rebeca Azuaga – Fernando Otero (0-3).Ramón Bermudo – Emilio Benito (2-3).

Amb aquesta derrota, el proper partit del play-off serà per les places del 11é i 12é llocs, també a partit únic i, aquest cop, amb avantatge de camp doncs rebrem al nostre local al CTT Ripollet el dissabte 22 d’Abril a les 10 hores.

CATEGORIA: TERCERA (Play-off C 1/4s – Llocs 25é a 32é)

EL CENTRE (4)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

Leandre Casamitjana (1)

Pol Lozoya (0)

Jordi Royo (1)

Difícil encontre davant un rival que, per nivell, hauria de estar jugant per uns llocs molt més capdavanters i a més al seu local amb un terra i una taula als que estem poc acostumats. Tampoc l’alineació ens va afavorir dons buscàvem evitar el partit entre els dos bases per mirar d’arribar als dobles però no va ser possible.

En Leandre va tindre controlat en tot moment el partit enfront el tercer jugador rival encara que en alguns moments va anar per darrera al marcador. Davant el base va optar per jugar amb gomes llises veient la complicació del seu joc però cada vegada que feina un punt molt suat l’hi seguien cántos, xarxes, dits i mals bots de la pilota en contra, mimant la seva moral.

En Pol va jugar enfront els dos millors jugadors contraris i en cap moment va tindré res a fer. En l’any del seu debut l’hi servirà per anar aprenent.

I en Jordi va donar la cara enfront el segon jugador gracienc i en el punt que tancava el partit va saber mantindré la calma i aixecar un parcial de 1-2 en contra per acabar guanyant per avantatges els dos darrers sets i el punt al tercer jugador de El Centre.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Pol Lozoya – Xavi Pérez (0-3).Jordi Royo – Mauro Gómez (0-3).

Leandre Casamitjana – Xavi Poch (3-0).

Pol Lozoya – Mauro Gómez (0-3).Leandre Casamitjana – Xavi Pérez (0-3).Jordi Royo – Xavi Poch (3-2).

Amb aquesta derrota, el proper partit del play-off serà pels llocs del 29é al 32é també a partit únic i, aquest cop amb avantatge de camp, doncs rebrem al nostra local al Cruxent Edelma Calella el dissabte 22 d’Abril a les 10 hores.

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte 22 de Abril de 2017).      

**************************************************************************

CATEGORIA: PREFERENT (Competició finalitzada pel nostre equip)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B”

===========================================================

CATEGORIA: PREFERENT (Play-off – Llocs 11é i 12é)

CHARLOTTE’S GRILL BADALONA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A”

(Dissabte 22 d’Abril, 18 hores)

===========================================================

CATEGORIA: SEGONA B (Play-off – Llocs 11é i 12é)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT RIPOLLET

(Dissabte 22 d’Abril, 10 hores)

===========================================================

CATEGORIA: TERCERA (Play-off C – Llocs 29é a 32é)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CRUXENT EDELMA CALELLA

(Dissabte 22 d’Abril, 10 hores)

===========================================================

- PUBLICITAT -
anun2
anun22
previous arrow
next arrow

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- PUBLICITAT -
renting
renting2
- PUBLICITAT -spot_img
ARTICLES RELACIONATS

El més llegit

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies