Dimarts,23 juliol, 2024
IniciA PORTADACròniques Veterans Fase 2 Jornades 4 i 5 CTT Sant Quirze

Cròniques Veterans Fase 2 Jornades 4 i 5 CTT Sant Quirze

LEANDRE CASAMITJANA/ESPORTS

Cròniques Veterans Fase 2 Jornades 4 i 5 CTT Sant Quirze

CATEGORIA: VETERANS “2a A” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 4)

SCR EL CIERVO “B” (5)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

Carlos Lalinde (0)

Antonio Caramés (0)

Sergi Otero (1)

Nova derrota pel nostre primer equip però per un resultat enganyós, ja que vam fer mèrits per aconseguir una millor puntuació. Aquest partit certifica el nostre descens de categoria.

En Sergi, que segueix amb les seves fortes molèsties al turmell, va aconseguir guanyar el seu primer partit enfront Pretel en un disputat encontre que es va resoldre en cinc onzes i on el nostre company va estar més segur a l’onze definitiu. Davant Codina, i amb el partit ja decidit en contra nostre, va estar molt intens als tres primers onzes, però la pèrdua per avantatges del segon i el tercer el van tocar moralment, perdent clarament el quart.

En Carlos, i seguint la tònica de tota la temporada, fa partits molt disputats, posant totes les seves forçes, però amb mala sort en els moments decisius per la resolució del matx. Avui ha iniciat davant Palau, un gat vell amb molts recursos, i s’ha endut el primer onze, però després el sabadellenc ha millorat el seu joc i no ha tingut gaire oposició. Enfront Pretel s’ha complert el dit abans, s’ha posat amb dos onzes a un a favor per perdre per avantatges els dos últims.

I l’Antonio, que ha pujat del tercer equip per cobrir la baixa de l’Andrés, no ha pogut amb la consistència de Codina en el seu primer partit, però enfront Palau ha realitzat un gran encontre sabent contrarestar les millors armes del jugador local i no cedint fins al cinquè onze molt ajustadament.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Carlos Lalinde – Ricard Palau (1-3).

Sergi Otero – Josep Pretel (3-2).

Antonio Caramés – Joan Carles Codina (0-3).

Carlos Lalinde – Josep Pretel (2-3).

Antonio Caramés – Ricard Palau (2-3).

Sergi Otero – Joan Carles Codina (1-3).

CATEGORIA: VETERANS “2a A” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 5)

LLUÏSOS D’HORTA TT (5)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (1)

Carlos Lalinde (0)

Xavier Villena (0)

Sergi Otero (1)

Bon partit el realitzat pel nostre primer equip de veterans enfront uns jugadors molt experimentats que han disputat partits a categories nacionals.

En Sergi va començar davant Miró, un jugador de 1.300 punts de rànquing, i va estar en tot moment dins del partit, aconseguint inclòs arribar als avantatges el segon onze. I enfront Carreño, a prop dels 1.200 punts de rànquing, va aconseguir una valuosa i moralitzant victòria en cinc onzes, que encara hagués pogut ser més contundent doncs va guanyar els dos primers. Tots els onzes van finalitzar molt ajustadament.

En Carlos va començar davant Morata i es va endur els dos primers onzes amb una bona tasca de contenció amb els pics sobre la taula i contundents atacs. Però, un cop més, no va tancar el partit i va acabar perdent el punt en el cinquè onze per avantatges. Segueix sense una mica de sort. I enfront Miró va guanyar el primer onze, però el bon base hortenc va variar la seva estratègia i es va imposar clarament als tres següents.

I en Xavi, que va pujar del tercer equip per suplir la baixa de l’Andrés, va fer tot el que va estar a les seves mans per posar les coses menys fàcils a dos jugadors com Carreño i Morata.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Xavier Villena – Herminio Carreño (0-3).

Carlos Lalinde – Genís Morata (2-3).

Sergi Otero – Jaume J. Miró (0-3).

Xavier Villena – Genís Morata (0-3).

Sergi Otero – Herminio Carreño (3-2).

Carlos Lalinde – Jaume J. Miró (1-3).

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront del CTT Dels Horts 2000 “B”, el dijous 21 de Març a les 20.00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “2a B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 4)

EL CERCLE TT GRÀCIA (4)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)

José Luis Muñoz (1)

Josep María Álvarez (2)

Joan Botella (0)

Álvarez/Muñoz (0)

Llàstima d’una ajustada derrota en el partit de dobles, que en el sentit contrari ens hagués deixat ja molt pròxims a la salvació de la categoria. Veurem si podem disposar de tots els nostres efectius per seguir lluitat perseguint aquesta fita.

En Josep María va estar molt segur i competitiu enfront dels dos millors jugadors locals. Davant Giménez va començar molt expeditiu imposant-se clarament en els dos primers onzes. Una variació en el joc va permetre al gracienc guanyar el tercer, però el nostre jugador va tornar a marcar distancies en un excel·lent quart parcial. Enfront Evano, el jugador de millor rànquing de l’enfrontament, va fer un partit molt igualat, amb alternança de victòries en els onzes, per avançar-se una mica en el cinquè i imposar el seu remat de revés que li va donar el punt.

En José Luis no va tenir gaire bon inici i va sucumbir enfront del joc atacant d’Evano, que no el va deixar en cap moment estar còmode en les seves defenses. Davant Nerin va estar molt més consistent i només va deixar escapar el segon onze, per guanyar els altres tres amb força claredat.

I en Joan, en el seu retorn després de la segona operació a la vista, va començar molt actiu enfront Nerin, alternança en la consecució d’onzes, però la seva falta d’entrenament no li va permetre aconseguir imposar-se al cinquè. I davant Giménez també va fer uns onzes molt disputats però no va estar prou precís en els cops definitius.

I els dobles, amb Josep María i José Luis enfront Evano i Nerin, van ser ajustadíssims aconseguint posant-se els nostres companys amb avantatge de 2 a 1, però una reacció local, acompanyada de molta sort va decantar el punt i el partit a favor seu.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Pascal Evano – José Luis Muñoz (3-0).

Antonio Giménez – Josep María Álvarez (1-3).

Carles Nerin – Joan Botella (3-2).

Pascal Evano – Josep María Álvarez (2-3).

Carles Nerin – José Luis Muñoz (1-3).

Antonio Giménez – Joan Botella (3-0).

Evano/Nerin – Álvarez/Muñoz (3-2).

CATEGORIA: VETERANS “2a B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 5)

CC SANT ANDREU (6)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

Josep María Álvarez 0)

José Luis Muñoz (0)

Joan Botella (0)

Derrota sense pal·liatius en el local del líder d’aquest grup de descens, i que ens significa haver de seguir lluitant per aconseguir alguna victòria en aquesta fase i mantenir la 2a B.

En Josep María va iniciar davant Guinovart, a qui havia guanyat a casa, i només va estar en disposició de victòria al segon onze que va perdre per 16-18, els altres dos van ser guanyats pel jugador local aclaparadorament. I enfront Rovelló va començar amb bones sensacions guanyant el primer onze, però es va anar apagant perdent ajustadament els tres següents.

En José Luis tampoc va estar massa lluït en un local no gaire apte per jugadors defensius de llarg recorregut. Enfront Llacer només va poder plantar cara en el segon onze, perdut per avantatges, mentre que davant Guinovart va aconseguir guanyar el tercer onze però en els altres tres va ser inferior al base barceloní.

I en Joan, en el seu afany de recuperar la forma, va estar força actiu davant Rovelló guanyant-li el tercer onze i anant als avantatges al quart. I enfront Llacer va intentar imposar el seu joc elèctric però no se’n va sortir.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep María Álvarez – Antonio Guinovart (0-3).

Joan Botella – Antonio Rovelló (1-3).

José Luis Muñoz – Juan Llacer (0-3).

Josep María Álvarez – Antonio Rovelló (1-3).

José Luis Muñoz – Antonio Guinovart (1-3).

Joan Botella – Juan Llacer (0-3).

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront del SCR El Ciervo, el dijous 21 de Març a les 20.00 hores.

CATEGORIA: VETERANS “3a B” (Fase 2 – Grup Descens 2 – Jornada 4)

SCR EL CIERVO (3)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

Leandre Casamitjana (2)

Jordi Royo (1)

Gabriel Romero (0)

Casamitjana/Royo (1)

Victòria ajustada al local del cuer del grup, que possiblement a fet el seu millor partit de la temporada.

En Leandre ha tingut un dur contrincant en el Llobet, el millor jugador sabadellenc, que a base d’uns bons atacs, moltes “llets” i una bona direcció des de la banda va arribar a posar-se amb avantatge de dos onzes a un. No obstant això, la concentració del nostre jugador va ser la necessària per imposar-se merescudament als dos últims onzes del partit. Davant Morgui, i alertat per la victòria d’aquest enfront en Jordi, va anar per feina des del començament no donant-li cap opció.

En Jordi es va veure sorprès per en Morgui en el primer enfrontament, doncs no va saber llegir els seus serveis i a més el jugador sabadellenc va aconseguir uns atacs molt definitius. Enfront Andreu ja va estar molt més dins del partit i es va imposar folgadament en tres onzes.

I en Gabriel va començar amb un excel·lent primer onze enfront Andreu, però aquest va aconseguir a poc a poc fer-se amb el joc del nostre company per guanyar-lo clarament en els tres onzes següents. I davant Llobet va realitzar un partit igualadíssim, amb repartiment d’onzes, tots per avantatges, però a l’últim va tenir millor resolució el jugador local.

I en els dobles, Leandre i Jordi contra Llobet i Morgui, la nostra parella va dominar des del començament no donant cap opció a la parella local.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep María Morgui – Jordi Royo (3-0).

Oriol Llobet – Leandre Casamitjana (2-3).

Salvador Andreu – Gabriel Romero (3-1).

Josep María Morgui – Leandre Casamitjana (0-3).

Salvador Andreu – Jordi Royo (0-3).

Oriol Llobet – Gabriel Romero (3-2).

Llobet/Morgui – Casamitjana/Royo (0-3).

CATEGORIA: VETERANS “3a B” (Fase 2 – Grup Descens 2 – Jornada 5)

LA CASSOLA COLLBATÓ “B” (0)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (6)

Jordi Royo (2)

Leandre Casamitjana (2)

Gabriel Romero (2)

Primera victòria de la temporada per 6-0 del nostre tercer equip, en un plàcid partit només torbat per les prestacions del base rival.

En Jordi ha jugat i deixat jugar tant a Durán com a Franch i els ha guanyat en tres fàcils onzes a ambdós jugadors.

En Gabriel ha fet uns bons partits aconseguint per primer cop aquesta temporada a veterans els dos punts. Davant en Garcia, base local amb experiència i pics de revés, ha estat aplicat per no cedir jugades clares d’atac i amb molta paciència canviar els cops d’una banda a l’altre de la taula. Ha guanyat els dos primers onzes, el jugador local l’empatat i en el cinquè ha estat molt més seré per imposar-se. Enfront Durán, i amb la moral de la victòria al primer partit, ha estat molt consistent i ha guanyat amb solvència.

I en Leandre ha començat enfront Franch guanyant-lo sense problemes i donant-li joc. Davant Garcia s’ha confiat excessivament als primers onzes i ha hagut de posar els cinc sentits per remuntar un desavantatge de dos onzes a un. El quart i el cinquè onzes han demostrat la diferència entre els dos jugadors.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Leandre Casamitjana – Juan José Franch (3-0).

Gabriel Romero – Manuel García (3-2).

Jordi Royo – Alex Durán (3-0).

Leandre Casamitjana – Manuel García (3-2).

Jordi Royo – Juan José Franch (3-0).

Gabriel Romero – Alex Durán (3-0).

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront del CTT Vilafranca, el dijous 21 de Març a les 20.00 hores.

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS

(Dijous 21 de Març de 2019).

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2a A” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 6)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – CTT DELS HORTS 2000 “B”

(Dijous 21 de Març – 20.00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2a B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 6)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – SCR EL CIERVO

(Dijous 21 de Març – 20.00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “3a B” (Fase 2 – Grup Descens 2 – Jornada 6)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – CTT VILAFRANCA

(Dijous 21 de Març – 20.00 hores)

===========================================================

- PUBLICITAT -
anun2
anun22
previous arrow
next arrow

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- PUBLICITAT -
renting
renting2
- PUBLICITAT -spot_img
ARTICLES RELACIONATS

El més llegit

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies