Divendres,29 març, 2024
IniciA PORTADACTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS. CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2...

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS. CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 5)

CATEGORIA: PREFERENT (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 5)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

____________________________________

ATT PREMIÀ DE MAR (4)

Carlos Augusto Ferrera (2)

Andrés Foncubierta (0)

Josep María Álvarez (0)

Partit entre dos equips molt igualats en el nivell dels seus jugadors i que es va decidir per accions puntuals en els moments decisius dels encontres, sobre tot en els punts del seu teòric tercer jugador Joan María Vilaró que va estar molt encertat tot el matí.

De nou en Carlos va aconseguir guanyar els deus dos punts amb una gran concentració i efectivitat fruit de la seva inigualable competitivitat, perdent només un set davant el base premienç.

L’Andrés va ser el primer de topar-se amb la efectivitat d’en Vilaró i tot i fer-li un partit molt igualat no va poder endur-se cap set. I en el seu segon encontre va perdre ajustadament els dos primers sets per refer-se i guanyar el tercer, però al quart li va mancar un pel de sort per seguir amb la remuntada.

I en Josep María va patir en el primer partit el complicat joc de pics a ambdós cares del base rival, però tot i això li va guanyar un set i va competir molt bé a la resta. I enfront Vilaró va arribar al cinquè set on el jugador del Maresme va tindre més temple al final.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep María Álvarez – Lluis Carles Ballesta  (1-3).Andrés Foncubierta – Joan María Vilaró (0-3).

Carlos Augusto Ferrera – David García (3-0).

Josep María Álvarez – Joan María Vilaró (2-3).Carlos Augusto Ferrera – Lluis Carles Ballesta (3-1).Andrés Foncubierta – David García (1-3).  La propera jornada juguem a Sabadell enfront el CN Sabadell, el diumenge 12 de Novembre a les 11:00 hores.

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 1 – Jornada 5)

CTT RIPOLLET (4)

Sergi Otero (2)

Leandre Casamitjana (0)

Jordi Royo (0)

Partit que amb una mica més de sort podria haver caigut en mans quirzetenques dons no hi ha gran diferencia de nivell entre els equips que van presentar els dos clubs, només, potser, un pel més de experiència a la categoria.

En Sergi va complir amb la seva missió de base imposant-se amb autoritat en el seu primer punt, mentre que en el segon i amb avantatge de 1-0 i 8-6 el seu rival va tindre una estrebada muscular degut a un contrapeu forçat pel nostre company i es va tindre que retirar per evitar mals pitjors.

En Jordi segueix a la seva tasca de adaptar-se a la categoria i va lluitar en els seus dos  enfrontaments davant jugadors mes bregats que ell. Es el seu segon any en competició i encara li manca certa experiència en moments decisius dels partits.

I en Leandre va tindre uns partits molt igualats on no va saber ell finalitzar els punts claus. En el primer encontre va perdre per avantatges tots els tres sets, tenint a la seva ma algun d’ells, però definicions mal acabades i manca de sort que sí va tindre el seu rival van portar a aquest resultat. En el seu segon partit va començar guanyant el primer set i es va posar 8-2 a favor en el segon, moment en que va esperar l’errada del contrari en lloc d’activar el partit, i un servei fallat i dos cántos van donar vida al jugador de Ripollet mentre que en Leandre es va retreure i va perdre per avantatges, lo mateix que li va passar al tercer i quart set amb un rival amb mes moral i sort i un company sense rematar els punts decisius.

Antonio Claver – Jordi Royo (3-1).Juan Manuel Pastrana – Sergi Otero (0-3).

Javier González – Leandre Casamitjana (3-0).

Antonio Claver – Sergi Otero (0-3).Javier González – Jordi Royo (3-0).Juan Manuel Pastrana – Leandre Casamitjana (3-1).  La propera jornada juguem a Sant Cugat enfront el UE Sant Cugat, el diumenge 12 de Novembre a les 11:00 hores.

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 3 – Jornada 5)

CTT AMICS TERRASSA “A” (3)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

Carles Millera (2 1/2)

Jordi Saló (1 1/2)

Gabriel Romero (0)

Partit enfront un jove equip terrassenc que, no obstant, té actualment mes entrenament i competició que el presentat per nosaltres i que es va decidir al cinquè set dels dobles de desempat.

En Carles, que degut als seus problemes físics només pot jugar i entrenar de tant en tant, va tirà de veterania i de la seva bona utilització dels pics per les dos cares per doblegar als seus dos contrincants amb molta solvència tot i perdre amb el base rival el primer set.

En Jordi, en el seu segon partit en les tres últimes temporades, va començar fred davant el base del equip dels Amics i quan va agafar el to ja era massa tard per aconseguir la victòria. Però en el seu segon punt, decisiu per arribar al partit de dobles, no va donar opcions al seu rival des de el principi.

I en Gabriel, que ha començat a jugar aquesta temporada i tot just porta un parell de partits de competició, va agafant maneres i fins i tot va guanyar un set en el seu segon punt i va arribar a les avantatges en dos dels altres sets, on va quedar palès que la pressió de la competició encara li pesa molt.

El partit de dobles va ser de una gran igualtat i emoció, anant el Sant Quirze per darrera per 1-0 i 2-1 i perdent el cinquè set per 1-7, quan els nostres jugadors van tirà de experiència jugant amb la ansietat dels seus joves rivals i acabant guanyant-los per 11-9.

Carles Millera – Lluis Crispi (3-0).Jordi Saló – Gerard Jensen (1-3).

Gabriel Romero – Enric Badia (0-3).

Carles Millera – Gerard Jensen (3-1).Gabriel Romero – Lluis Crispi (1-3).Jordi Saló – Enric Badia (3-0).Carles Millera/Jordi Saló – Lluis Crispi/Gerard Jensen (3-2). La propera jornada el nostre equip descansa.