Slider
Inici » a-ultimesnoticies » DEBA Taverna Japonesa, el nou espai de gastronomia tradicional japonesa a Sant Quirze
Slider

DEBA Taverna Japonesa, el nou espai de gastronomia tradicional japonesa a Sant Quirze

TOP GASTRONOMY / REPORTATGES.

“DEBA és més que una Taverna Japonesa, és on cada dia que passa continuem aprenent, on es creen nous sabors, on no seguim una línia i escapa a les fronteres”.

DEBA Taverna Japonesa, és el nou local dedicat a la gastronomia tradicional japonesa que s’acaba d’inaugurar a Sant Quirze del Vallès. Situada en el número 2 del carrer del Nord del Poble Sec, enfront del centre comercial Alcampo, ens ofereix un ambient acollidor en el seu petit local on podrem gaudir d’una deliciosa fusió entre el millor de la cuina japonesa i la cuina mediterrània, combinant plats clàssics amb les creacions més innovadores.

DEBA, amb una gran valentia, ha obert les portes el 17 d’octubre, just quan es va decretar la parada de la restauració, a causa de les mesures especials i restriccions de la covid-19, sense poder fer una inauguració oficial per a presentar la seva oferta gastronòmica.

En el seu inici només ha pogut oferir el servei de Take away and delivery, per al que han habilitat dues barres exteriors per al client que vulgui consumir en el local pugui fer-lo des de l’exterior del local.

DEBA, a  partir de l’1 de desembre, obre també el seu interior com a restaurant presencial, ajustant-se a les noves mesures i amb la perspectiva d’ampliar els serveis sobre la marxa amb una terrassa exterior pròximament.

Eduardo Rojas, és el creador de DEBA, un jove emprenedor que domina els fogons. Va estudiar Cuina i Restauració a l’escola MasterD de Barcelona, especialitzant-se en cuina mediterrània. La formació en gastronomia japonesa l’ha adquirit en treballar en alguns dels millors restaurants de cuina japonesa.

 

Des que naixem la vida és un continu aprenentatge i gràcies a això, descobrim la passió que ens mou a viure, a gaudir i estimar el que fem. Gràcies a aquesta passió, a la constància i als somnis la creació de DEBA ha estat possible. DEBA és més que una Taverna Japonesa, és on cada dia que passa continuem aprenent, on es creen nous sabors, on no seguim una línia i escapa a les fronteres. El nostre somni sempre ha estat que DEBA es converteixi en la teva segona casa i treballarem dia a dia per a aconseguir-ho.

Vaig començar estudiant Administració i Finances a Madrid, però en acabar els estudis em vaig traslladar a Barcelona i va començar la meva aventura en la cuina. Eduardo Rojas va començar la seva trajectòria en el restaurant SUGOI de Sant Cugat, el restaurant japonès propietat de Gemma Mengual, amb el xef Saulo Meireles al comandament.

He tingut la sort de treballar amb grans xefs de la cuina japonesa”.

A Barcelona ha treballat en el KIBO taverna japonesa amb el xef Fabiano de Amorim, amb qui fa esdeveniments de càtering. “He tingut la sort d’haver viatjat amb ell a París per cuinar per a Neymar en el seu aniversari. També he estat a casa de Paulinho i de diversos jugadors del Barça més, entre altres grans esdeveniments. Tenim en projecte augmentar el servei de càtering per a noces, aniversaris, esdeveniments.

També ha treballat en el restaurant MARINA PORT VELL de Barcelona amb el xef Alex Palomo i en el SHIBUI Barcelona amb el xef Ryu Katano que porta ara el restaurant KAIRIKU a Mallorca amb una estrella Michelin, “el vaig conèixer en el restaurant i gràcies a ell vaig aprendre el millor de la cuina japonesa”

 

Eduardo Rojas està al capdavant de l’equip del DEBA. Esthefany Perrogón, Kulung Tamang i Ronel Rojas componen un equip jove i molt professional. Cuina sense fronteres, una deliciosa fusió entre el millor de la cuina japonesa i la cuina mediterrània, combinant plats clàssics amb les creacions més innovadores.

“Som joves i professionals, ens agrada molt la cuina i anem experimentant sabors nous. Som cuiners i el que fem és no tenir fronteres i en poder disposar d’un producte molt bo el que fem és aprofitar les qualitats d’aquest producte per a fer creacions pròpies i innovadores. En la nostra Gastronomia fusió no seria estrany trobar un humus amb tataki, un salmorejo amb salmó o tonyina o unes crestes japoneses farcides de galta ibèrica. En no tenir límits la nostra línia és japonesa, però incorpora moltes altres coses a la carta, com la presa ibèrica que és una carn molt tendra”.

Per a Nadal hi haurà sorpresa, estan creant una escudella amb galets de fusió japonesa catalana i a més quan hi hagi festes aniran presentant altres plats sorpresa.

Ben aviat incorporaran la cuina de temporada de mercat, km 0, com la temporada de polp, de calçots i molts productes més.

“Tot el producte és de primera qualitat, tenim els millors proveïdors de producte japonès i ho manipulem molt bé. Complim les condicions corresponents tant de sanitat, com a congelació, la normativa per a anisakis, etc. per això tenim una cuina petita i treballem al dia”.

Eduardo Rojas és un gran especialista en sushi, Kulung Tamang és de Nepal i coneix bé la cuina de l’Índia, Tibet i Nepal i és especialista en Gyosas.

“La nostra ideologia és fer les coses casolanes, totes les salses són fetes a casa, tenim al voltant d’unes 15 salses que se’ls posen a les Gyosas, Yakisobas, etc. Tot el que cuinem és fet aquí, casolà.

Hem volgut començar a poc a poc, perquè la gent ens conegui, és el nostre primer restaurant i hem tingut la sort que molta gent ens està ajudant, la propietària del local especialment, ens ha ajudat moltíssim, ens ha facilitat molt totes les coses i ens fa molta publicitat en el seu restaurant. Sobretot volem donar les gràcies a tots els que ens estan ajudant”.

DEBA té servei de repartiment propi i a més són presents a les plataformes de Just Eat i Globo, podent donar servei en diverses zones de Sabadell, Badia i Barberà, a més d’en Sant Quirze. Per a altres zones com Castellar, Rubí o Polinyà, per exemple, disposen d’una llista de comandes mínimes i encàrrecs, amb antelació si pot ser.

DEBA disposa d’una magnífica carta que inclou diverses cerveses japoneses i de dos menús de migdia amb beguda i postres, al preu de 12,90 € i 15 € respectivament.

Local petit, producte de qualitat i autenticitat japonesa garantida, són els tres ingredients a partir dels quals s’entén que calgui reservar per a anar a menjar o sol·licitar el servei de Take away and delivery.

DEBA Taverna Japonesa

C. del Nord, 2, 08192 Sant Quirze del Vallès, Barcelona

Telèfon i Whatsapp per a encàrrecs:

658 81 86 54

93 677 56 96

WEB:    debatabernajaponesa.com

        Horaris:
  • Dimecres    12.30–15.45, 19.00–22.30
  • Dijous          12.30–15.45, 19.00–22.30
  • Divendres   12.30–15.45, 19.00–22.30
  • Dissabte      12.30–15.45, 19.00–22.30
  • Diumenge   Tancat
  • Dilluns         19.00–22.30
  • Dimarts       19.00–22.30

 

 

 

            Local  llogat per    Tramitació canvi titular     

 

 

 

2020-11-25

Deixa un comentari

El seu email no será publicat.Camps obligatoris marcats *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies

Diari Sant Quirze

↑ Grab this Headline Animator