Dijous,28 març, 2024
IniciA PORTADAEl Raconet, una rostiseria de referència en menjar cassolà

El Raconet, una rostiseria de referència en menjar cassolà

REPORTATGE

A la rostisseria El Raconet de l’Avinguda del Camp, 77  de Sant Quirze del Vallés, hi trobareu una àmplia varietat de suculents plats, tant per emportar com per menjar en el mateix local.

Compta amb una terrassa coberta per assaborir els plats que en Norddine, el seu propietari, cuina amb molta cura, o també per prendre un refresc o un vermut al migdia.

   

En Norddine és un home al qual li agrada molt cuinar; va començar de petit ajudant a la seva mare a la cuina de casa i es va donar compte que allò li agradava molt. Va anar agafant experiència en l’art de la cuina i va començar a investigar diverses maneres de combinar espècies i aliments per tal de donar un aire diferent als seus plats.

Les seves especialitats més destacades són: el cazón adobat, el morro de porc amb salsa, carn de vedella amb salsa, cua de brau estofada amb salsa, pop a la brasa, pop a la gallega, mandonguilles casolanes, croquetes casolanes de pollastre i carn d’olla, i també el plat típic d’escudella i carn d’olla, amb recepta tradicional catalana.

   

Un dels plats estrella es la cuixa de pernil al forn o a l’ast, un plat deliciós i que té molta acceptació entre els seus clients; també el típic “cochinillo” de Segovia és un dels plats estrella, que són tots dos per encàrrec.

En Norddine té l’especialitat en unes empanades artesanes delicioses i unes hamburgueses especials fetes a la brasa de carbó i amb el pa fet també al mateix Raconet. I no parlem dels entrepans; quasi tots fets a la brasa de carbó (botifarra, cansalada viada, salsitxes, xoriç, botifarra negre, etc.), tots amb pa acabat de fer i cruixent… No us animeu a tastar-ho?

El que distingeix al Raconet, és que els plats cuinats a la brasa estan fets amb brasa de carbó, el que els hi confereix el sabor i aroma especial que li dóna l’alzina.

També hi podem trobar un bon assortit d’arrossos: Paella mixta, paella de marisc, arròs caldós de llamàntol, arròs de bacallà, etc. i fideuá.

Un altra especialitat de la casa molt demanada és el conill amb allada i el conill a l’ast, que fan les delícies de qui el prova. El pollastre a l’ast el prepara amb una recepta “secreta” a la màquina de rostir pollastres i li va afegint la salsa tota l’estona que dura la cocció. Puc donar fe que el pollastre a l’ast és una delícia, com els que es cuinaven antigament i retrobant els sabors tradicionals.

  

Per arrodonir l’àpat, en Norddine ens ofereix una varietat de postres casolans que són una delícia: destaquen el pastís Brownie americà, l’espectacular flam de mató i un pastís de llimona casolà deliciós.

Ja sabeu, si voleu menjar de qualitat i ben cuinat, passeu per El Raconet, a l’Avinguda del Camp, 77, i coneixereu al simpàtic Norddine, que ús oferirà un tracte excel·lent i un àpat de primera.

   

L’horari es de dilluns a divendres de 8:00 a 18:00h.
Diumenges de 10:00 a 16:00h.

Telèfon per encàrrecs i reserves: 93 024 26 85  Norddine.

Facebook: https://www.facebook.com/El-Raconet-a-Sant-Quirze-Parc-532489573435874/

Bon Profit!

Reportatge i fotografies: Carles Viñals

- PUBLICITAT -
anun2
anun22
previous arrow
next arrow

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- PUBLICITAT -spot_img
- PUBLICITAT -spot_img
- PUBLICITAT -spot_img
ARTICLES RELACIONATS

El més llegit

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies