CARLES VIÑALS/SOCIETAT. Aquest diumenge 17 de juny, un nou restaurant i marisqueria obre les seves portes i s’incorpora a la xarxa de comerços de restauració del nostre poble.
Es tracta del restaurant El Fumet, a la Plaça 14 D’abril, 9 de Sant Quirze del Vallès.
Destaquem que és el primer restaurant de Sant Quirze dedicat exclusivament al peix i marisc fresc i que, segons els seus propietaris en Dani Herrera i el seu soci Antonio Hernández, comptarà amb un gran aquari-viver de marisc per tal de tenir subministrament fresc d’aquests crustacis.
A banda de l’especialització en marisc i peix fresc, la seva oferta s’amplia també amb plats de disseny i cuina d’autor que incorporaran en els seus menús d’entre setmana i el del cap de setmana.
Així que ja sabeu; a partir del diumenge, podeu anar a gaudir de les seves especialitats i assaborir exquisits plats portats del mar fins a la vostra taula.
Article i fotografies: Carles Viñals
Hola: No es que siguem uns golafres els quirzetencs per premiar amb 89 likes aquesta inaguració d’un restaurant dedicat al peix a Sant Quirze, perè es cert que pels que no volem sortir del poble per fer compres, oci, restauració,. es una noticia esperada.
Per moltes persones el peix es quasi imprescindible ( dietes, transsaminases, altres) i encara hem de vigilar amb la “gota” , es un complement alimentici important.
Molt aviat us passarem a visitar.