Divendres,12 abril, 2024
IniciVALLÈSEl pizzaiolo santquirzenc, Eric Ayala, inaugura 'Il Figlio de Emiliano'

El pizzaiolo santquirzenc, Eric Ayala, inaugura ‘Il Figlio de Emiliano’

JOAN GABARRÓ
25/10/2023 | 15:00:32

L’Eric Ayala, entrevistat anteriorment al diari, inaugura el nou local situat al carrer Mare de Déu de les Neus de Sabadell. Va celebrar l’acte d’inauguració al cinemes Imperial a través d’un documental de 50 minuts creat per la seva germana Ingrid Ayala.

El documental va arrossegar a centenars de seguidors i amics del pizzaiolo de Sant Quirze provinents d’arreu del territori. Els fans van poder conèixer més profundament la vida d’Ayala, les seves motivacions, la passió per la pizza i el somni que li va prometre al seu pare de fer-lo, en pau descansi. Actualment, el documental acumula més de 25.000 visualitzacions a Youtube.

Els comentaris a les xarxes socials va esclatar de l’emoció i els sentiments que s’ha posat al projecte, destaquen com a emotiu, apassionant, inspirador i positiu el reportatge. El segueixen persones de Mataró, València, Mallorca, Granada, Murcia i inclòs Colòmbia…

Així neix el nou projecte anomenat “IL FLIGLIO DI EMILIANO” – El fill d’Emiliano.

Assegura Ayala que el “Terrazo” li va donar la vida i dona gràcies d’haver donat la talla aquell dissabte a Nàpols. “M’enportaré dues persones per tota la vida”, agraeix la gran amistat que ha forjat amb els pizzaiolos napolitans de la familia Moccia.

Després, el públic es va desplaçar al nou local on va preparar centenars de pizzes per als fans i altres curiosos.

- PUBLICITAT -
anun2
anun22
previous arrow
next arrow

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- PUBLICITAT -spot_img
- PUBLICITAT -spot_img
- PUBLICITAT -spot_img
ARTICLES RELACIONATS

El més llegit

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies