PUBLIREPORTATGE
A l’avinguda del Camp, 79 de Sant Quirze Parc hi podeu trobar un comerç d’alimentació amb una selecció de productes de gran qualitat i de marques de gran prestigi.
En Joan Ferran, el seu propietari, ha apostat per donar un servei d’excel·lència als seus clients, oferint-los una àmplia varietat de productes d’alimentació d’alta qualitat i de primeres marques, destacant els productes biològics i de proximitat.
Amb un caràcter amable i servicial, en Joan us orientarà a l’hora d’escollir qualsevol producte que us pugui anar bé per organitzar un àpat familiar o amb amics. Descriure tots els productes de què disposa, seria impossible en aquest article, però destacarem alguns d’ells com a exemple.
Ara que s’acosta la revetlla de Sant Joan, hi podem trobar un assortiment de coques de la pastisseria Villaró de Castellar del Vallès, pastisseria de reconeguda qualitat. A banda de les coques, també disposa d’un assortiment de productes de pastisseria (magdalenes, pastissets, croissants, etc.).
Especial revetlla Pastisseria Villaró:
Coques de la pastisseria Villaró de Brioix amb fruites escarxades, Brioix farcit de crema, nata i trufa; Coques de llardons (que té tot l’any). Tot això acompanyat d’un excel·lent cava de Pedragosa, posarà a la vostra revetlla un toc de distinció.
També rebosteria com profiterols i braços de gitano, gelats “els Villarins“, magdalenes, carquinyolis i una ampla selecció de confitures.
En l’apartat de conserves, hi trobem les famoses varietats de cloïsses, seitons i tonyina de Ca l’Espinaler, salses, vermut, patates fregides, musclos, etc.; Ventresca de tonyina d’Ortiz; conserves La Cala; llegums ROSARD; seitons de Cambrils; conserves de bolets i fruites del bosc de Cap d’Urdet amb tòfones i salsa de bolets, conserves Ferrer, llegums cuites Rosara, espàrrecs La Tudelana, “Cojonudos”, etc.
En l’apartat de Patés i formatges, trobem autèntics patés de foia selectes francesos; del Mas Parés, de casa Capdevila i de Gourmet.
Una gran varietat de formatges d’ovella VEGA SOTUELAMOS, trufats, d’all negre i boletus, formatges de cabra ALBIO de la Garrotxa i els francesos COMTÉ RESERVA, Gruyère Alpage, Marcel Petit i Berger Bleu componen l’ampli ventall del Rebost de Vall Suau.
Destaquem també les carns i les fruites selectes i de proximitat com el pollastre ecològic, pernils ibèrics, baiona curada ibèrica, botifarres d’Embotits Caus, pernil de gla tallat a mà, l’espetec premium OBRADORS i PEDRAGOSA, l’assortit de tall xarcuter de LA SELVA. El gall d’indi porta el 90% de gall d’indi.
I si són del vostre gust les especialitats Italianes, podeu trobar un gran ventall de pizzes artesanals LA CUINA D’EN SALVADO amb oli d’oliva verge extraarbequina i la varietat sense gluten, autèntiques pastes italianes LIGURI i les pastes SANMARTI qualitat Sublim, de Caldes de Montbui, tot un referent en pastes de casa nostra i que no tenen res a envejar a les pastes de factura italiana.
Si el vostre paladar és amic del dolç, hi trobareu altres productes com les melmelades i els iogurts de LA FAGEDA, melmelades de pastisseria Villaró i les conegudes galetes BIRBA.
Entre tot l’esmentat, també trobareu varietat de productes sense gluten, pa, pizzes, galetes, magdalenes i corns flaques i xoco pops ecològics.
En l’apartat gurmet de cerveses i caves, entre altres marques de reconeguda qualitat, trobem cerveses artesanals entre les quals destaquem la cervesa Ilda‘s Town Beer, elaborades a la factoria del Restaurant Xarlot de sant Cugat del Vallès (a la vista dels clients) amb les varietats ROS, MAT, CLOT, TORR.
Com a caves de qualitat destaca el CAVA PEDREGOSA, producte familiar de Sant Sadurní d’Anoia. Cava ecològic Brut Nature, Petit cuvee. Vins blanc i rosat Reserva Millesimé, Reserva Clos i Blanc de Blancs.
En Joan també fa repartiment fins al teu domicili. Cal trucar per fer la comanda.
Ja sabeu, si voleu comprar productes d’alta qualitat a bons preus i menjar be, adreceu-vos a:
El Rebost de Vallsuau
Av. del Camp, 79. 08192 Sant Quirze del Vallès.
Tel. 93 721 00 96
Pàgina Web: www.elrebostdevallsuau.com