El parc de les Morisques es va omplir dissabte de gom a gom amb el Tasta SQV. Centenars de persones van poder gaudir de la cuina quirzetenca de la mà dels diferents restauradors i establiments que hi participaven. Gran part del parc va estar ocupat per àmplies taules per poder degustar tapes variades que anaven des del pernil o els entrants freds a les més elaborades i treballades, sense deixar de banda les postres. Tot plegat va estar amenitzat per música, fet que va ajudar a conviure amb les altes temperatures que van acompanyar tota la jornada.
La iniciativa de dissabte posa així el segell d’or a la setmana gastronòmica que va començar dimarts amb un Tast de vins a la casa Pintor Vila Puig. El va seguir un Tast de cerveses i vins a la Biblioteca Municipal dimecres; i un Tast de vins al celler de Can Barra dijous. Totes aquestes propostes també van assolir els objectius establerts: donar a conèixer nous productes, entre ells la cervesa Julita, i fer-ho de manera participativa, amb una àmplia assistència.
Diumenge no van faltar a la cita els vermuts musicals als establiments, que van oferir tapes i begudes amb acompanyament ambiental a les seves terrasses.
Els participants del Tasta 2022 han estat Artbo, Avui No Cuino, Can Ferran, Casa Marieta, Deba taberna japonesa, Dionysus, El Cucurutxu, El Racó de la Cinta, Lossum/Niu del Mussol, Pastisseria Mix, Roman Pizza, Sushi Tast.