Divendres,21 juny, 2024
IniciA PORTADAEsport a Sant Quirze

Esport a Sant Quirze

CARTES AL DIARI.

[dropcap]C[/dropcap]om cada nit, l’altre dia vaig estar mirant els grups de Facebook i vaig veure que un veí parlava dels Pressupostos Municipals per al pròxim any 2021. La veritat és que jo no entenc gaire de números –perquè mai m’han agradat les matemàtiques i la meva feina és totalment de lletres– però hi ha coses que no entenc (i no pas perquè no entengui de números, sinó perquè crec que no són lògiques).

De casualitat, vaig poder preguntar a un veí de la urbanització i va començar a riure en quant li ho vaig esmentar. Resultava que era una persona de tota la vida de Sant Quirze i, per com m’explica les coses, semblava molt convençut del que m’explicava. Hi ha coses que em va explicar que no mencionaré per aquí, bàsicament perquè no les conec i quan no sé la veritat no la dic; però hi ha una cosa que em va sobtar: els diners destinats a l’esport.

L’Ajuntament destina als pressupostos anuals, des de fa anys, una quantitat de diners significativa al teixit esportiu, però la situació de l’esport en aquest municipi és precària (i d’això sí que puc donar fe). En aquest sentit i a causa que l’altre dia vaig llegir una carta –també a aquest diari– d’una persona que es queixava de la situació del complex esportiu així com de la seva gestió, m’hi vull sumar a la protesta. No m’hi vull sumar per criticar la feina ni dels tècnics, ni dels regidors ni, molt menys, de la mateixa alcaldessa; però sí que penso que no està de més tenir altres opinions a les convencionals.

No sé quina és la raó per la qual no es remodela el complex esportiu, imagino que una raó de pes econòmica, però de veritat que deixa molt a desitjar. De fet, he trepitjat aquest centre només un dia, l’únic dia que vaig anar a la piscina i vaig sortir tan espantat que vaig decidir apuntar-me a un gimnàs públic d’una altra població on, almenys, puc dutxar-me sense contínues formigues, aranyes i paneroles.

Jo no sóc ningú per dir el que s’ha de construir o deixar de construir –això està clar i em perdonareu si semblo prepotent– però penso (dins sempre la meva opinió) que seria més rentable deixar de costat qualsevol nova construcció esportiu i estalviar tots els diners per a construir (quan es pugui) un complex esportiu municipal eficient.

Per tot això que us he explicat vaig decidir escriure aquesta carta. Si algú la llegeix i vol deixar un comentari donant-me més informació, li[highlight][/highlight] agrairia de tot cor.

Gràcies, Diari, per fer pública la nostra veu.

Pol S.

- PUBLICITAT -
anun2
anun22
previous arrow
next arrow

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- PUBLICITAT -
renting
renting2
- PUBLICITAT -spot_img
ARTICLES RELACIONATS

El més llegit

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies