CARLES VIÑALS/SOCIETAT. Dissabte a la tarda, la Rambla de Lluís Companys es va anar omplint de públic per agafar lloc a les taules que l’Ajuntament va disposar al centre i al vial de la rambla.
Les diverses parades que oferien les tapes dels restauradors que participaven, també tenien llargues cues de públic que esperaven el seu torn per tastar alguna de les molt variades especialitats que oferien.
Durant tota la setmana, els restauradors participants oferien un menú especial per col·laborar al Tasta SQ i el diumenge, un vermut musical obert a tothom.
A les 11 de la nit, encara es veien petites cues a les parades, el que demostra l’èxit que va tenir aquesta nova edició del Tasta SQ.
La majoria d’ocupants de les taules eren famílies completes i grups d’amics que anaven a passar una agradable estona, tot tastant alguna que altre tapa i que es complementava amb l’actuació d’un grup de “cuiners” una mica esbojarrats que corrien per tot arreu creant animació per grans i petits.
També una noia que feia jocs de mans amb les cartes tenia a tot el món bocabadat amb els seus vistosos trucs, que molts no s’explicaven com podia fer-los.
Podeu veure la resta de fotografies aquí: Tasta SQ 2018.
Reportatge i fotografies: Carles Viñals.