-
L’esdeveniment, que se celebra fins al dissabte en La Farga de L’Hospitalet, sa inaugurat aquest matí per Ramon Sentmartí, director de PRODECA, i per Mikel Rius, director de Beer Events, organitzadora de la convenció
-
L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, que ha visitat el certamen a la tarda, ha mostrat tot el seu suport a la celebració de la InnBrew
-
Demà divendres 23, a les 14h., es donarà a conèixer el guanyador del Premi Steve Huxley
ECONOMIA I EMPRESA. Èxit de participants en la jornada d’inauguració de la InnBrew, The Brewers Convention, la primera convenció dirigida als professionals de la cervesa, que se celebra fins al dissabte 24 de juliol en La Farga de L’Hospitalet (Barcelona). Prop d’un miler de professionals han passat al llarg del dia per la Convenció, tant per a visitar algun dels 35 estands de la zona del InnShow, espai expositiu amb marques de fabricants, distribuïdors i associacions, com per a assistir a algunes de les formacions, ponències i debats de les InnTalks. Precisament, aquestes ponències i taules rodones amb debats de reflexió han estat les grans protagonistes de la jornada, juntament amb les InnMeet, un continu teixit de connexió creat per a fomentar els vincles professionals i maximitzar el nombre de contactes. De fet, la zona dels WorkShops, reunions més en petit comitè entre expositors i assistents, ha estat una de les més reeixides del dia.
El director de PRODECA, el Sr. Ramon Sentmartí, juntament amb Mikel Rius, director i fundador de Beer Events, han estat els encarregats aquest matí de donar el tret de sortida a la 1r edició de la InnBrew. Així mateix, a la tarda, l’alcaldessa de L’Hospitalet, la Sra. Núria Marín, juntament amb el primer tinent d’alcalde, el Sr. Francesc Josep Belver, han volgut expressar també el seu suport i han visitat la zona expositiva del certamen, acompanyats pel Sr. Manuel Pérez, gerent de la Farga GEM, i la Sra. Elisabeth Burnett, directora de la Farga Centre d’Activitats.
Ponències i debats
Al llarg de la jornada, han passat per les InnTalks personalitats de tots els àmbits, des de la xef Ada Parellada, que ha parlat sobre els reptes de la cervesa artesana en la restauració, fins a Giovanni Campari (Biomerieux), que ha exposat una interessant ponència sobre “Els pilars fonamentals per a una cervesera d’èxit”. També han generat molta expectació les ponències de Nicolás Mohamed (Gestió Cervesera), que ha exposat la seva teoria “Deixant enrere el full d’anotacions de càlcul. Com millorar els processos de negoci en una fàbrica de cervesa artesana”; la de Javier Aldea (Brew&Hub) sobre la “Cervesa en l’Alta Cuina”; o la de Fernando Gómez (Wild Goose) sobre la “Gestió d’oxigen dissolt en envasos de begudes”.
A la tarda, el torn ha estat per al debat. Les taules rodones, moderades per la vicepresidenta de la GECAN, Judit Cartex, han estat les protagonistes. S’ha debatut sobre El turisme cerveser i sobre La comunicació i la digitalització en les cerveseres. I s’ha comptat amb la presència com a ponents de Damià Serrano (director de Màrqueting d’Experiències i revolta de l’Agència Catalana de Turisme), Judit Piñol (Co-founder & brewer de DosKiwis), del director creatiu Enric Soldevila, i del mestre cerveser Xavi Vinaixa.
Primera Trobada d’Associacions d’Elaboradores de Cervesa Artesana de l’Estat i Gran final i lliurament del Premi Steve Huxley
Demà divendres la jornada serà intensa, ja que se celebraran dues dels plats forts de la InnBrew. D’una banda, a les 14h. es donarà a conèixer el nom del Premi Steve Huxley a tota una Trajectòria, guardó que en la seva tercera edició manté el seu objectiu inicial: enaltir la figura de persones que treballen per a i pel món de la cervesa.I d’altra banda, a les 16.30 se celebrarà la 1a Trobada d’Associacions de Fàbriques Elaboradores de Cervesa Artesana de l’Estat (veure horaris en el dossier), que agrupa les principals entitats de l’Estat: GECAN (Catalunya), EGE Euskal Garagardo Elkartea Basque Beer (Euskadi), AECAI (estatal), Cerveseres Valencianes (València) i l’Associació de Cervesers Artesans de Mallorca. Es tracta d’una gran novetat, ja que per primera vegada es reuniran les principals associacions de cervesa artesana amb la finalitat de debatre com treballar els punts en comú, com organitzar-se i com mostrar-se unides davant les administracions, conservant la idiosincràsia de cada entitat.
Tota la programació en aquest link.