SOCIETAT.
Organitza l’Esfera de Sobirania Alimentària del ACVOcc
1ª part – Formació Tècnica – Introducció a les Cooperatives (1h)
A càrrec d’Sprintcoop
Principis del cooperativisme i valors de l’ESS
Tipus de cooperatives i marc legal
Dimensió societària i Cooperatives de consum
Dimensió econòmica i fiscalitat
Aportacions de capital
Viabilitat econòmica (tensions de tresoreria, marge de productes, punt mort…)
Tasques voluntàries
Professionalització. Passos per endegar i/o transformar-se en cooperativa
Possibilitats d’enxarxament i l’ecosistema cooperatiu
2ª part – Posada en comú d’experiències (1h)
Dinamitzat per l’Esfera de Sobirania Alimentària del ACVOcc
Breu exposició de les seves experiències en el finançament. A càrrec d’El Brot i El Rodal
Espai per compartir inquietuds i dubtes
Recabament d’aspectes i prioritats a tractar en possibles sessions posteriors
Formació gratuïta organitzada conjuntament amb Xarxa Ateneus Cooperatius
Data: 28/02/2022
Hora: 17:30-19:30
Taller Virtual
Cal inscripció