Slider
Slider
Inici » a-ultimesnoticies » La cadena sabadellenca Forn de Pa Armengol col·laborarà amb el Rebost Solidari de Sabadell
Slider

La cadena sabadellenca Forn de Pa Armengol col·laborarà amb el Rebost Solidari de Sabadell

  • L’empresa donarà cada setmana productes per tal que siguin distribuïts entre les famílies de la ciutat en risc d’exclusió social
  • La mesura vol contribuir a pal·liar els efectes de la crisi, a la vegada que es minimitza el malbaratament alimentari

REDACCIÓ/SOCIETAT. Sabadell, 1 de desembre de 2016 | La cadena sabadellenca Forn de Pa Armengol ha fet un pas endavant per pal·liar els efectes de la crisi en la ciutadania i evitar el malbaratament alimentari en el sector de l’alimentació. L’empresa ha signat un conveni amb el Rebost Solidari en virtut del qual col·laborarà amb espècies amb aquesta entitat, que s’encarrega de la distribució d’aliments a més de 2.000 famílies de la ciutat amb risc d’exclusió social. L’acord l’han segellat Carles Armengol, gerent dels establiments Armengol; i Mercè Calvet, directora del Rebost, i es començarà a aplicar de forma immediata.

L’objectiu de la mesura és doble. Es tracta, d’una banda, d’ajudar els ciutadans de Sabadell que més estan patint els efectes de la crisi econòmica i que d’aquesta forma podran disposar de productes, en la seva majoria especialitats de pa, de qualitat i en perfecte estat. En aquest context, precisament, també es vol minimitzar el malbaratament d’aliments que no troben sortida al punts de venda, evitant d’aquesta manera que calgui llençar-los. “Estem segurs que es tracta d’un acord que beneficiarà un nombre important de persones en situació de precarietat econòmica i social de la nostra ciutat”, assenyala Carles Armengol.

La recollida dels productes de Forn Armengol per part del Rebost Solidari s’efectuarà un cop per setmana, de forma que puguin ser distribuïts a les famílies amb el menor temps possible per tal de preservar la seva qualitat.

Amb aquesta mesura, Forn Armengol culmina la celebració del seu 75è aniversari. L’empresa es va crear el 1939 a Terrassa i un any més tard es va traslladar al carrer Major, al barri sabadellenc de la Creu Alta, on encara avui hi ha el seu obrador i un dels seus establiments. Actualment, Forn de Pa Armengol disposa de sis punts de venda a la ciutat. Malgrat el creixement que ha experimentat els darrers anys, el seu principal objectiu és treballar de la manera més tradicional, innovant per oferir el millor servei al client. Un dels trets diferencials és la selecció metòdica i acurada de les matèries primeres amb les quals s’elaboren els seus productes.

2016-12-12

Deixa un comentari

El seu email no será publicat.Camps obligatoris marcats *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies

Diari Sant Quirze

↑ Grab this Headline Animator