-
El número 26845 s’emporta el primer premi del sorteig, amb 200.000 euros per bitllet de 10 euros
-
Els premis poden cobrar-se a qualsevol dels més de 2.000 punts de venda de Loteries de Catalunya fins al proper 30 de març
-
La Grossa de Sant Jordi, que repartirà un premi extraordinari de 2M€, es posa a la venda demà 1 de gener
SOCIETAT. Un any més, La Grossa de Cap d’Any 2019 ha banyat d’alegria el territori català. La setena edició del sorteig de la Grossa de Cap d’Any, celebrada en un programa especial que ha tingut lloc aquest matí als estudis de TV3, ha estat la més repartida. Els municipis afortunats han estat: Terrassa, Santa Susanna, Sant Cugat, Montblanc, Olot, Campdevànol, Badalona, Cabrera de Mar, Roda de Berà, Sarrià de Ter, Palafolls, Sant Boi de Llobregat, Salt, Montcada i Reixach, Sabadell, Gavà, Palafrugell i Lleida. El número 26845 s’ha emportat el primer premi del sorteig, amb 200.000 euros per bitllet de 10 euros.
El cobrament dels premis
Els bitllets es poden comprar per internet, a través de www.loteriesdecatalunya.cat; als més de 2.000 punts de venda habituals, principalment estancs, llibreries, quioscos i bars, que disposen d’un terminal que imprimeix al moment el bitllet amb el número escollit; i a qualsevol de les botigues de les principals cadenes de supermercats de Catalunya com Bonpreu, Carrefour o Caprabo, entre d’altres.
Beneficis destinats a aquells que més ho necessiten
Loteries de Catalunya porta més de 30 anys al costat d’aquells que més ho necessiten. Els seus beneficis es destinen de manera íntegra al suport de projectes socials que es canalitzen a través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Al llarg de la seva història, l’entitat ha destinat més de 265 milions d’euros en programes que repercuteixen en els col·lectius més fràgils de la societat catalana: la gent gran, les persones amb discapacitat i la infància.
Algunes de les iniciatives a les quals s’ha donat suport enguany han estat els serveis d’atenció domiciliària, centres de dia i residències, a través dels quals s’han beneficiat més de 106.000 persones; els programes d’integració laboral per a persones amb discapacitat, que han assistit a més de 26.500 persones; o les beques per a infants i adolescents, que han contribuït a millorar la igualtat d’oportunitats per a més de 8.000 infants i adolescents.