JAVI QUINTANO
28/9/2023 | 16:10:32
L’empresa especialitzada en cremes i salses, Tap Tap Food, ha posat en marxa una nova planta de producció de 4.000 metres quadrats a Sant Joan les Fonts. Fundada el 2011, la companyia està participada en un 50% pel grup d’alimentació Noel i ha invertit 7 milions d’euros en aquestes noves instal·lacions que se sumen al centre productiu que la companyia té a Sant Quirze del Vallès. Entre totes dues naus es comptarà amb un equip d’un centenar de treballadors. Segons fonts de la companyia, l’objectiu de la nova indústria és “augmentar la capacitat productiva per impulsar el negoci al mercat exterior i incrementar les vendes”.
La inversió i posada en marxa d’aquesta nova planta representa pel director general de Noel, Joan Boix, “un pas més en l’estratègia de diversificació de Noel”. La nova fàbrica de Sant Joan les Fonts té una capacitat productiva de més de cinc mil tones anuals, on “es poden elaborar productes refrigerats, envasats en calent i processats per altes pressions hidroestàtiques, gràcies a la tecnologia de què disposa”.
La planta ha obtingut certificacions de qualitat i seguretat alimentària en l’àmbit internacional com IFS (International Food Standard) i BRC (British Retail Consortium). Així mateix, disposa de les certificacions atorgades per organismes com el CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica), així com el segell suís V-Label, reconegut internacionalment per a productes vegetarians i vegans, en diverses de les seves referències.
Ubicat a Sant Joan les Fonts, Noel Alimentaria és un grup d’alimentació familiar de quarta generació. Està especialitzat en la producció i distribució (tant per al mercat nacional com internacional) de pernil cuit i curat, embotits i carns fresques i, darrerament, ha diversificat la seva oferta amb productes vegetals i pizzes. Compta amb una plantilla d’uns 2.500 treballadors distribuïts en setze centres de producció de tot l’Estat i té activitat en 66 països.