Dissabte,20 abril, 2024
IniciESPORTSMés de 700 persones participen a la Cursa Memorial David Rovira de...

Més de 700 persones participen a la Cursa Memorial David Rovira de Sant Quirze

JAVI QUINTANO
16/5/2023 | 15:30:32 |

Més de 700 persones van participar diumenge a la Cursa Memorial David Rovira celebrada al municipi i organitzada per Corredors.cat i l’Ajuntament. Un total de 458 adults i més de 150 infants van gaudir d’aquest esdeveniment esportiu que, en memòria de qui dona nom a la competició, ja ha esdevingut un referent al poble. Les curses comptaven amb dos recorreguts, un de 10km i un altre de 5km.

L’atleta Marc Otero va ser el primer a creuar la línia de meta, repetint un triomf que ja fa assolir l’any 2010. La primera dona a finalitzar la cursa va ser Núria Da Silva, en 29a posició.

La cursa, que enguany arribava a la seva 16a edició, es va desenvolupar sense incidències ni lesions per part de les persones participants. En finalitzar el recorregut, els premis es van donar a la pista annexa del poliesportiu, i van comptar amb la participació de l’Alcaldessa i alguns regidors i regidores del consistori. Tots els corredors/es van rebre un obsequi commemoratiu.

Podeu veure les classificacions en aquest enllaç, i les fotografies, aquí.