JAVI QUINTANO
8/11/2024 | 10:50:32
Tu llegeixes gratis, però la informació vol hores. Si t’agrada el què llegeixes, anuncia’t o associa’t i fes possible que seguim publicant.
Aquest mes de novembre el santquirzenc Grup Carinsa ha obtingut una nova patent, ES 2939432 A1, per un innovador envàs 100% biodegradable i sostenible per a salses monodosi. Segons el Grup, “aquesta fita reforça el compromís de l’empresa amb la preservació del medi ambient i la promoció de l’economia circular, en línia amb la seva estratègia de protegir les seves innovacions i secrets industrials”.
Aquest envàs biodegradable, creat per mantenir la frescor i qualitat de les salses com el quètxup, la mostassa o la maionesa, es descompon de forma natural i redueix significativament l’impacte ambiental, sense contenir plàstics i conservant la temperatura i sabor autèntic de cada salsa. Amb una obertura fàcil i un tacte suau, està pensat per promoure un consum responsable i reduir la contaminació per plàstics.
L’empresa va presentar aquesta innovació durant la 7a edició d’Alibetopías, un esdeveniment de referència organitzat per la Federació Espanyola d’Indústries de l’Alimentació i Begudes i la Plataforma Tecnològica Food for Life-Spain (PTF4LS).
Segons Carinsa, la sostenibilitat forma part de la seva identitat, treballant amb clients per a crear embalatges sostenibles i innovadors. A més, participen a la junta directiva del Packaging Cluster, reforçant així el seu compromís amb solucions respectuoses amb el medi ambient.
Amb més de 30 patents i models d’utilitat, Carinsa continua protegint les seves innovacions industrials. Aquesta nova patent obre la porta a noves oportunitats comercials i reafirma la voluntat del grup de seguir oferint productes d’alta qualitat que respectin el nostre planeta.
Grup Carinsa agraeix el suport en propietat industrial i intel·lectual d’ACCIÓ, amb els experts Joan Sansaloni i Glòria Serrano Gea, per ajudar a protegir les seves innovacions.