Dilluns,22 juliol, 2024
IniciA PORTADARESULTATS JORNADA 05 VETERANS (2016-11-10)/ JORNADA 06 SENIORS (2016-11-13)CTT SANT QUIRZE DEL...

RESULTATS JORNADA 05 VETERANS (2016-11-10)/ JORNADA 06 SENIORS (2016-11-13)CTT SANT QUIRZE DEL VALLES

club-tenis-taulaSERGIO OTERO/ESPORTS. CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 05)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (4)

____________________________________

LLUÏSOS DE GRÀCIA “A” (2)

 

Sergi Otero (1)

Joaquim Arissó (1)

Carlos Augusto Ferrera (2)

Victòria important davant el cuer de la categoria, en el primer partit que els quirzetencs havien de jugar complertant l’alineació amb jugadors de l’equip B davant la baixa forçada per motiur laborals d’Andrés Foncubierta. S’ha optat per una alineació tapant els jugadors del primer equip, i posant de base a Sergi Otero. I tot i la derrota clara en l’enfrontaments inicial, la solidesa dels bases Ferrera i Arissó han encaminat el marcador cap a la victòria que ha arribat definitivament abans del que es pensava quan Otero ha aconseguit puntuar en el seu segon individual, rematat d’immediat per Ferrera que posava el 4-1 en el marcador. Amb tot decidit, i amb una mica de relaxació en el darrer enfrontament, els graciencs han aconseguit anotar el seus segon punt anivellant lleugerament un partit que ha tingut clar color local. De nou Ferrera, en un òptim estat de forma i de joc, i Arissó puntuant en el primer individual, han estat capdals per apuntar aquesta segona victòria en el marcador quirzetenc.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Sergi Otero – Guido Krawczyk (0-3).Joaquim Arissó – Ramon Juan García-Rojas (3-0).Carlos Augusto Ferrera – Joan Miquel Guillen (3-0)Sergi Otero – Ramon Juan García-Rojas (3-1).Carlos Augusto Ferrera – Guido Krawczyk (3-0).Joaquim Arissó – Joan Miquel Guillen (1-3). En la sisena jornada es desplacen a camp del SURIS CALELLA, líders en solitari, invictes en les cinc jornades disputades fins el moment. Els de Sant Quirze pujen fins a la quarta plaça compartida amb altres dos equips, amb dues victòries i tres derrotes.

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “3ª A” (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 05)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (3)

____________________________________

CC SANTS (4)

Josep Maria Alvarez (2)

Enric Peiris (0)

Joan Botella (1)

De nou partit resolt en els “dobles” i malauradament com ja es va donar en l’anterior jornada, i seguint el que ve estant habitual en les darreres temporades, nova derrota en un partit igualadíssim i que pràcticament han tingut guanyat. De res ha servit la sensacional aportació de Josep Maria Alvarez, que ha anotat els seus dos individuals amb total superioritat anotant-se sengles 3-0. Fins a quatre dels enfrontaments s’han decidit per 3-2, però només un d’ells favorable als quirzetencs. I en dos dels que s’han perdut s’havia disposat d’un avantatge de 2-0 i fins i tot s’havia arribat a gaudir de “boles de partit” … però la sort i els nervis no han fet costat de nou als vallessans que han vist escapar una nova derrota, i van tres ja, massa pel que s’esperava a inicis de temporada. Esperem que l’equip agafi la confiança com per afrontar els propers partits amb seguretat, i poder disputar els punts decissius amb el joc que normalment estan fent palés. Botella ha patit molt en els seus dos enfrontaments, en el primer ha aconseguit la victòria i en el segon ha caigut derrotat, en ambdós casos amb 3-2 final. I Enric Peiris ha començat molt fort el primer individual avançant-se per 2-0, però ha anat caient en el joc del rival que punt a punt ha anat remuntant fins tancar amb un 2-3. I en el segon individual, tot i ser superior en la major part de l’enfrontament, els errors no forçats i la tensió en els moments clau han jugat en la seva contra imposibilitant que puntués. En els dobles, Alvarez – Botella han competit a un alt nivell en els dos primers jocs que s’han anotat clarament. Després un tercer joc perdut de forma contundent, i en el quart joc quan tot semblava encaminat cap a la victòria, de nou el braç s’ha encongit, i la sort s’ha posat d’esquena, i els punts finals han caigut del costat rival, que també s’han anotat el cinqué i definitiu de forma apretadíssima.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep Maria Alvarez – Edgard Núñez (3-0).

Enric Peiris – Emili Rivas (2-3).

Joan Botella – Enric Tarragó (3-2).

Josep Maria Alvarez – Emili Rivas (3-0).

Joan Botella – Edgard Núñez (2-3).

Enric Peiris – Enric Tarragó (2-3).

  1. M. Alvarez+J. Botella – E. Núñez+E. Tarragó (2-3).

En la sisena jornada visiten al AGRUPACIÓ VETERANS CALELLA, cuer dels grup amb cinc derrotes en els cinc partits disputats. Els quirzetencs es queden igualats per la cinquena plaça, amb dues victòries i tres derrotes.

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR (Dissabte / Diumenge 12 i 13 de Novembre de 2016) i VETERANS (Dimarts 15 de Novembre de 2016).

**************************************************************************

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 06)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” – CTT SANT QUINTÍ DE MEDIONA (Dissabte 12 Novembre, 10 h.)

===========================================================

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 06)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” – CTT SALLENT (Dissabte 12 Novembre, 10 h.)

===========================================================

CATEGORIA: SEGONA B (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 06)

ALIANÇA LLIÇÀ – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (Dissabte 12 Novembre, 18,30 h.)

===========================================================

CATEGORIA: TERCERA (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 06)

BD ABOGADOS BADALONA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (Diumenge 13 Novembre, 11 h.)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 06)

SURIS CALELLA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (Dimarts 15 Novembre, 20,30 h.)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “3ª A” (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 06)

AGRUPACIÓ VETERANS CALELLA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (Dimarts 15 Novembre, 20,30 h.)

===========================================================

foto-2016-11-10-veterans-a

 

 

 

 

 

 

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 06)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (4)

____________________________________

CTT SANT QUINTÍ DE MEDIONA (3)

Josep Lluis Muñoz (2+ ½  )

Josep Maria Alvarez (1)

Carlos Lalinde (0+ ½ )

Partit complicat i dur, davant un dels equips que estaran en confrontació directe amb els quirzetencs per tal d’evitar les places de mitja taula cap avall que faran jugar el play-off de descens a final de temporada. Es important per tant anar sumant ara victòries amb els rivals directes, que poden ser molt importants en el desenllaç de la primera fase. L’equip rival ha resultat especialment complicat per la diversitat de joc i gomes que utilitzen els seus components, des del joc amb pics a les dues bandes del base amagat Ramírez (exjugador de nacional), passant pel joc mixte amb pics al revés i un atac ràpid i potent de Mesegué, fins el joc clàssic de gomes de Lacambra. Però l’alineació ha sortit molt encertada, i Josep Lluis Muñoz ha jugat davant els dos rivals més agressius en atac, fent un partit completíssim de defensa aferrisada provocant l’error dekl rival o atacant quan menys s’ho esperen. Alvarez ha aconseguit puntuar en el seu segon individual, després d’haver caigut en el primer amb el base ocult Ramírez. I Carlos Lalinde ha tingut els dos rivals més complicats, al que s’afegeix que no està podent entrenar al mateix ritme dels companys des de fa un parell de temporades, i es nota també la manca de ritme de competició, però tot i això ha fet dos individuals extraordinaris als que només els ha faltat posar la “cirereta” de la victòria … que amb una mica de sort, o amb una mica menys de sort del contrari en els punts finals, de ben segur hauria puntuat en aquest partit. L’espina se l’ha pogut treure en els “dobles”, rememorant una “parella” habitual amb Muñoz, en un partit en que han estat clarissimament superiors al duet de Sant Quintí de Mediona integrat per Mesegué i Ramírez, que no han trobat el forat pel que fer mal als quirzetencs.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep Lluis Muñoz – Ramon Lacambra (3-0).Josep Maria Alvarez – Angel Ramírez (1-3).Carlos Lalinde – Carles Mesegué (1-3).Josep Maria Alvarez – Ramon Lacambra (3-1).Josep Lluis Muñoz – Carles Mesegué (3-1).Carlos Lalinde – Angel Ramírez (2-3).C. Lalinde+J.Ll. Muñoz – C. Mesegué+A. Ramírez (3-0). La setena jornada visten al CTT VILAFRANCA, equip que ve de guanyar per 0-6 a un mermat Ateneu de Sant Joan Despí, i que ocupen la primera plaça en solitari amb sis victòries en sis encontres. Els de Sant Quirze estan igualats en triple empat per la vuitena plaça, amb dues victòries i quatre derrotes.

===========================================================

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 06)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (5)

____________________________________

CTT SALLENT (1)

Joaquim Arissó (1)

Carlos Augusto Ferrera (2)

Roger Mitats (2)

Extraordinari encontre disputat a Sant Quirze, en que s’ha pogut gaudir d’un nivell altíssim de tenis taula, i a més resolt de forma clara en el marcador pels interessos vallessans. El resultat podria resultar una mica enganyós si es miren els números fredament … 5-1 final i 16-7 en jocs. Però la veritat és que pràcticament tots els jocs s’han disputat amb molta força i amb intensitat pels sis jugadors, i si alguna cosa ha fet desequilibrar el partit ha estat l’estat de gràcia del joc dels quirzetencs, especialment d’un Roger Mitats al que comencen a acabar-se els qualificatius per destacar l’enorme tasca que està fent. Seria injust no destacar també a Ferrera, que setmana rere setmana està treient el millor de la seva pala, i està aconseguint resultats brillants davant rivals d’entitat. I per últim el tercer jugador, que avui li ha tocat jugar amb els dos millors jugadors dels Sallent, i que obria el partit davant un excelent jugador de nivell nacional com Doménec Torrades … punt que ha perdut, però no sense posar en serioses dificultats al rival, i que al final ha estat el primer i únic punt que han aconseguit els de Sallent.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Joaquim Arissó – Doménec Torrades (1-3).

Carlos Augusto Ferrera – Frederic Mayeux (3-2).

Roger Mitats – Josep Montaner (3-0).

Joaquim Arissó – Frederic Mayeux (3-0).

Roger Mitats – Doménec Torrades (3-1).

Carlos Augusto Ferrera – Josep Montaner (3-1).

En la propera jornada visiten al FALCONS SBD-AINFAR INSTAL.LACIONS “B”, que ve de guanyar per 4-2 a Olesa, i que ocupa la sisena plaça compartida amb tres victòries i tres derrotes. Els quirzetencs pujen fins la tercera plaça en un triple empat, després d’encadenar quatre victòries consecutives després de les dues derrotes inicials del campionat.

===========================================================

CATEGORIA: SEGONA B (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 06)

ALIANÇA LLIÇÀ (4)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

Rebeca Azuaga (0)

Carles Millera (1)

José Antonio Jiménez (1)

Partit disputat i molt lluitat pels tres jugadors quirzetencs, però que s’han trobat davant un rival amb un base molt sòlid davant el que poc han pogut fer tant Rebeca com Millera, tot i fer uns grans partits. La tàctica en l’alineació ha estat correcte per part del Sant Quirze, intentant arribar al tercer punt que forcés el desenllaç als “dobles”, però tot passava per que Jiménez aconseguís els seus dos punts, i no ha pogut ser. Ha aconseguit arribar per davant 10-8 en els dos primers jocs, però el rival ha remuntat en els dos fins els 10-12. La manca de competició de Jiménez, i el contrincant que ha sabut jugar molt bé aquests punts decissius l’han privat del punt que hauria forçat els “dobles”. Rebeca ha jugat a un gran nivell es seus dos enfrontaments, però li ha tocat ballar amb els dos jugadors bases de Lliçà, el que ha dificultat les seves opcions de puntuar.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Rebeca Azuaga – Miquel Canadell (0-3).Carles Millera – David Chic (0-3).José Antonio Jiménez – Francesc Castells (3-1).Rebeca Azuaga – David Chic (0-3).José Antonio Jiménez – Miquel Canadell (0-3).Carles Millera – Francesc Castells (3-0).

La setena jornada reben a casa al CTT CASTELLDEFELS ESCOLA S. “B”, equip que ve de guanyar per 5-1 al Bellvitge, i que ocupa la primera plaça en solitari amb sis victòries en sis partits. Els quirzetencs són ara en un quadruple empat per la cinquena plaça, amb tres victòries i tres derrotes.

===========================================================

CATEGORIA: TERCERA (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 06)

BD ABOGADOS BADALONA (2)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

Ramon Bermudo (1)

Jordi Royo (1)

Leandre Casamitjana (2)

Segona victòria consecutiva de l’equip en un partit que no ha començat massa bé, primer perquè en Ramón ha anat al local habitual del Badalona, però en aquest cas el partit es disputava en una altra sala de Badalona i ha arribat tot just per entrar a taula i començar el partit, el que ha suposat perdre aquest primer individual. I tot seguit Jordi Royo ha iniciat el seu enfrontament amb un 0-2 en contra que donava mals presagis al partit. En Xavi Villena, que estava convocat per jugar i no ho ha fet per problemes físics, ha ajudat a la banda i ha col.laborat en la remuntada que obria el pas a la victòria quirzetenca. Com a fets anecdòtics del partit, senyalar que a una paret de la sala front la taula hi havia un gran mirall que no s’ha pogut tapar i que resultava una dificultat afegida per a la concentració, el rival no ha ofert l’habitual ampolla d’aigua que sempre s’entrega al rival, i les banquetes no eren les mes aconsellables per l’edat dels jugadors del nostre equip.

En Leandre ha exercit de base i ha guanyat amb total serietat i bon joc als dos jugadors locals que han puntuat enfront en Jordi i en Ramón.

En Ramón ha començat fred i amb poca confiança i no ha pogut endur-se el primer punt, però en el segon ha millorat i ha tret endavant el partit.

En Jordi segueix puntuant i millorant en la concepció de la competició. En el primer partit ha remuntat amb molt cap un 0-2 en contra i en el segon s’ha trobat minvat per unes lleugeres molèsties a la cama.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Ramon Bermudo – Iván Rojo (1-3).Jordi Royo – Alex Castro (3-2).Leandre Casamitjana – David Pujol (3-0).Ramon Bermudo – Alex Castro (3-0).Leandre Casamitjana – Iván Rojo (3-0).Jordi Royo – David Pujol (1-3).

La propera jornada, la setena de competició, els toca descansar, donat que el grup es de 10 equips i corresponen dues jornades de descnas per volta. En aquestes dues darreres setmanes han fet un salt en la classificació que els ha portat ha compartir ara mateix la cinquena plaça amb altres tres equips, amb dues victòries i quatre derrotes, si bé és veritat que és l’unic equip que fins ara no havia fet cap jornada de descans.

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR (Dissabte / Diumenge 19 i 20 de Novembre de 2016) i VETERANS (Dimarts 15 de Novembre de 2016).

**************************************************************************

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 07)

CTT VILAFRANCA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (Dissabte 19 Novembre, 17 h.)

===========================================================

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 07)

FALCONS SBD-AINFAR INSTAL.LACIONS “B” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (Diumenge 20 Novembre, 11 h.)

===========================================================

CATEGORIA: SEGONA B (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 07)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT CASTELLDEFELS ESCOLA S. “B” (Dissabte 19 Novembre, 10 h.)

===========================================================

CATEGORIA: TERCERA (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 07)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS  . . . . . descansa

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 06)

SURIS CALELLA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (Dimarts 15 Novembre, 20,30 h.)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “3ª A” (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 06)

AGRUPACIÓ VETERANS CALELLA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (Dimarts 15 Novembre, 20,30 h.)

===========================================================

foto-2016-11-12-preferent-b

 

 

 

 

 

 

 

- PUBLICITAT -
anun2
anun22
previous arrow
next arrow

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- PUBLICITAT -
renting
renting2
- PUBLICITAT -spot_img
ARTICLES RELACIONATS

El més llegit

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies