Inici » a-ultimesnoticies » RESULTATS JORNADA 14 SENIORS / VETERANS (2017-02-29) CTT SANT QUIRZE DEL VALLES
Fotografia d'arxiu (2017-01-31) VETERANS B

RESULTATS JORNADA 14 SENIORS / VETERANS (2017-02-29) CTT SANT QUIRZE DEL VALLES

 

SERGIO OTERO/ESPORTS.  

RESULTATS JORNADA 14 SENIORS (2017-02-29) CTT SANT QUIRZE DEL VALLES

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 14)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (1)club-tenis-taula

____________________________________

ATT PREMIÀ DE MAR “A” (5)

Andrés Foncubierta jr. (0)

Andrés Foncubierta Sr. (1)

Josep Maria Alvarez (0)

Partit fluix en línies generals del conjunt quirzetenc, on només cal destacar l’actuació d’Andrés Foncubierta Sr. que ha aconseguit l’únic punt pel Sant Quirze, i ha caigut en un ajustat segon enfrontament que tancava el partit en el cinquè joc. A banda només el primer individual amb el seu fill Andrés jr. ha donat la sensació d’equilibri en el partit, en un matx que també s’ha decidit en el cinqè onze, i també de forma favorable pel Premià. S’ha de fer palés que el jugador quirzetenc no havia pogut entrenar com era el seu desig per estar en un procés de malaltia de les vies respiratòries, que junt amb el temps que portava apartat de la competició no l’ha permés lluitar amb les seves armes ben carregades. I Josep Maria Alvarez, que tot i que no ha donat l’esquena mai als seus enfrontaments, no ha tingut una de les seves millors actuacions, i ha estat derrotat en els dos individuals per 0-3.

Els quirzetencs sabien que aquests no eren els partits que a priori han de puntuar per salvar la categoria, però si que han d’anar servint de test per calibrar les opcions de cara als encontres que vindran d’aquí dues jornades i on en un mes i mig han d’enfrontar-se als rivals directes per evitar el descens, amb un impass pel mig en front el líder Vilafranca. Aquesta mateixa setmana, si les malalties i lesions ho permeten, ha de començar l’entrenament intensiu particularment d’Andresito per arribar en òptim estat al partit en front l’Ateneu del 11 de Febrer.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Andrés Foncubierta jr. – Adrià Rodríguez (2-3).Andrés Foncubierta Sr. – Francisco Nicolás (3-1).

Josep Maria Alvarez – David García (0-3).

Andrés Foncubierta jr. – Francisco Nicolás (0-3).Josep Maria Alvarez – Adrià Rodríguez (0-3).Andrés Foncubierta Sr. – David García (2-3). La propera jornada visiten al CTT CASTELLDEFELS, que ve de guanyar per 4-3 al Badalona, i són setens amb set victòries i set derrotes. Els de Sant Quirze continuen en l’onzena plaá igualats amb el Sant Cugat amb dues victòries i dotze derrotes. En la primera volta la victòria va ser pel Sant Quirze per 4-2.

===========================================================

=========================================================== 

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 14)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (2)

____________________________________

ATT PREMIÀ DE MAR “B” (4)

Quim Arissó (2)

Joan Pahissa (0)

Enric Peiris (0)

Partit afrontat amb una alineació de circumstàncies, donat les sensibles baixes de Ferrera i Mitats, que deixaven el partit en un mer tràmit. La notícia destacada ha estat la reaparició en competició de Joan Pahissa, tot just dos anys després del seu darrer partit, i amb una actuació més que correcte en que ha posat en dificultats als seus dos contrincants arrancant un joc en cada enfrontament. Quim Arissó ha aconseguit els seus dos punts de forma solvent, demostrant que s’ha prés el partit de la forma més seriosa, tot i la dificultat evident per treure res positiu en el partit. I Enric Peiris no s’ha trobar còmode amb cap dels dos contrincants que s’han acabat emportants els dos individuals per sengles 0-3.

La propera jornada es podrà comptar amb Carlos Ferrera i Roger Mitats, acompanyats per Enric Peiris que cobrirà la baixa de Quim Arissó.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Quim Arissó – Francisco Javier Escola (3-0).

Joan Pahissa – Sergio Ureña (1-3).

Enric Peiris – Lluis Carles Ballesta (0-3).

Quim Arissó – Sergio Ureña (3-0).

Enric Peiris – Francisco Javier Escola (0-3).

Joan Pahissa – Lluis Carles Ballesta (1-3).

En la propera jornada, desplaçament a camp del CTT CARDEDEU, que venen de guanyar per 4-3 al Calella, i ocupen la cinquena plaça amb set victòries i vuit derrotes, amb un partit més que els rivals per haver disputat ja una jornada per avaçat. Els de Sant Quirze són setens en un quadruple  empat amb cinc victòries i nou derrotes. En el partit de la primera volta, va haver victòria quirzetenca per 4-2.

===========================================================

===========================================================

CATEGORIA: SEGONA B (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 14)

ESCOLA TENNIS TAULA CALELLA (2)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

José Antonio Jiménez (2)

Rebeca Azuaga (0)

Carles Millera (2)

Partit important de cara a distanciar al Calella i mantenir una possició tranquila en la classificació. José Antonio Jiménez ha jugat inicialment contra el base rival, que no ha trobat la forma de controlar el joc de “pics” de Jiménez i ha fallat més del que s’esperava. En el segon enfrontament, Jiménez ha entrat una mica fred i li ha costat entrar en el partit, però després d’un primer joc ajustat ha anat pujant de nivell fins emportar-se el seu segon punt de forma còmode..

Rebeca Azuaga, que segueix amb mínimes hores d’entrenament, ha caigut en el primer individual amb un rival de joc lent i amb pics, al que en circumstàncies normals hauria derrotat, però que no ha trobat la seva ubicació en la taula en cap moment. Ja després en front el base ha jugat molt millor, i s’ha trobat millor a la taula amb un joc més ràpìd i fluid, però l’efectivitat del contrari i els propis errors noforçats han portat a una altra derrota per 0-3.

Carles Millera ha efectuat un gran partit amb els segon jugador de Calella, que no ha sabut com atacar al jugador quirzetenc. I en el seu segon individual, amb els dos jugadors amb “pics” i joc molt lent amb intercanvis inacables de pilota, les coses s’han posat molt negres després d’anotar el jugador de Calella els dos primers jocs. Però aquí ha revifat Millera, que ha passat a combinar el joc defensiu amb atacs que han desconcertat al contrari i en el tercer i quart jocs s’ha imposat de forma aclaparadora. El cinquè joc, amb ambdós jugadors amb els nervis a flor de pell, i el resultat del partit a l’aire, s’ha resolt per diferència mínima i favorable al quirzetenc que s’ha anotat el joc, el punt i el partit.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

José Antonio Jiménez – Carlos Pérez (3-0).Rebeca Azuaga – Alex Wisse (0-3).Carles Millera – David Cortés (3-0).Rebeca Azuaga – Carlos Pérez (0-3).José Antonio Jiménez – David Cortés (3-0).Carles Millera – Alex Wisse (3-2).

En la propera jornada reben a casa al TT L’HOSPITALET, que venen de perdre per 2-4 amb el Bellvitge,  i que ocupen la sisena plaça igualars amb altres dos equips amb set victòries i set derrotes. Els de Sant Quirze comparteixen la quarta plaça, amb vuit victòries i sis derrotes. En el partit de la primera volta, triomf pels quirzetencs per 2-4.

===========================================================

===========================================================

CATEGORIA: TERCERA (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 14)

CTT SALLENT “A” (5)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

Pol Lozoya (0)

Axel de la Presa (0)

Leandre Casamitjana (1)

Derrota justa enfront un jove equip amb molt bons fonaments i que a dia d’avui està una mica per sobra dels nostres “petits”, però que també porten més temps i competició jugant. Bon aprenentatge pel Axel i el Pol de cara al seu futur competitiu.

El terra del local de Sallent no era el més apropiat per la mobilitat dels malucs i els genolls d’en Leandre i a més tampoc podia botar la pilota per concentrar-se abans del servei , tot i així ha aconseguit puntuar davant el seu segon jugador després de tirar de veterania en el cinquè set. Enfront el base rival ha fet dos dels sets molt igualats però de nou els “xurros” han impossibilitar un millor resultat.

En Pol ha començat molt fred en el primer partit davant el seu base però amb molt bon joc i concentració ha arribat a forçar el desempat, on el contrari ha tornat a imposar el seu bon joc atacant. Enfront el tercer jugador sallentí no ha estar tant fi i a més li ha afectat moralment perdré el primer set per avantatges.

En Axel, en el seu tercer partit, s’ha anat trobant uns rivals de més envergadura pingpongística que fins ara, no obstant va fent jugades de mèrit, mira de no accelerar-se massa, cosa gens fàcil i ha aconseguit guanyar un set a cadascun dels seus rivals i estar molt a prop d’ells en els que ha perdut.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Pol Lozoya – Pau Mazcuñán (2-3).

Axel de la Presa – Josep Plana (1-3).

Leandre Casamitjana – Josep Maciá (3-2).

Pol Lozoya – Josep Plana (1-3).

Leandre Casamitjana – Pau Mazcuñán (0-3).

Axel de la Presa – Josep Maciá (1-3).

En la propera jornada reben a casa al FALCONS SABADELL A.E. “B”, equip que ve de guanyar per 4-3 al Ripollet i que ocupa la quarta plaça compartida, amb sis victòries i cinc derrotes. Els quirzetencs estan ara igualats per la sisena plaça amb cinc victòries i set derrotes. En el partit de la primera volta, derrota quirzetenca per 4-2.

===========================================================

===========================================================

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR (Dissabte / Diumenge 4 i 5 de Febrer de 2017) i VETERANS (Dimarts 31 de Gener de 2017).

**************************************************************************

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 15)

CTT CASTELLDEFELS – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (Diumenge 5 Febrer, 11 h.)

===========================================================

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 15)

CTT CARDEDEU – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (Diumenge 5 Febrer, 11 h.)

===========================================================

CATEGORIA: SEGONA B (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 15)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – TT L’HOSPITALET (Dissabte 4 Febrer, 10 h.)

===========================================================

CATEGORIA: TERCERA (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 15)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – FALCONS SABADELL AE “B” (Dissabte 4 Febrer, 10 h.)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 14)

TT PRAT LISANT – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (Dimarts 31 Gener, 20,45 h.)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “3ª A” (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 14)

CTT DELS HORTS 2000 – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (Dimarts 31 Gener, 20,30 h.)

===========================================================

 

RESULTATS JORNADA 14 VETERANS (2017-01-31) CTT SANT QUIRZE DEL VALLES

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 14)

TT PRAT LISANT (2)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (4)

Joaquim Arissó (2)

Carlos Lalinde (1)

Carlos Augusto Ferrera (1)

Brillant final de fase de l’equip A de Veterans de Sant Quirze, que en les darreres dues jornades ha derrotat els dos líder del grup i ha provocat un canvi final en la classificació.

Ha estat important el reforç de Carlos Lalinde, un jugador que continua entrenant cada setmana a Barcelona per tal d’arribar en òptimes condicions a les possibles convocatòries com ha estat la d’aquesta setmana. El seu punt ha complementat els dos aconseguits per Arissó i un altre de Ferrera per obtenir el triomf.

Es veritat que els pratencs no presentaven les millors gales que sí havien portat al partit de la primera volta, però de qualsevol manera s’ha hagut de jugar amb concentració per tal de no deixar escapar la factible victòria.

Quim Arissó ha obert el camí de la victòria amb un triomf 3-0 a Rabadán, un jugador amb joc combinat d’atac i defensa amb pics al revés, que avui no ha sabut com respondre el bon joc del quirzetenc. Lalinde ha hagut de jugar amb el millor jugador Pratenc, Durán jugador de nacional que no ha donat opció al de Sant Quirze. I després ferrera no ha tingut rival en front a Montagut, jugador de categoria inferior que complementa l’equip pratenc quan falten efectius. I després ha vingut el punt decissiu, en l’enfrontament Lalinde – Rabadán, on el quirzetenc ha hagut de lluitar i treballar a fons per acabar emportant-se el matx per 3-2, i deixar la balança gairebé definitivament inclinada pels nostres. La puntilla l’ha donat Arissó davant un fluix Montagut que no ha tingut res a fer. Amb el partit ja decidit, s’esperava un duel estelar entre Ferrera i Durán (en la primera volta es va acabar imposant Ferrera) … però un nefast arbitratge del recien arribat a la sala de joc, el jugador local Aniano Aguado ha descentrat a Ferrera, que ha acabat regalant el partit davant les insistents i poc elegants advertències d’Aguado respecte a la possible ilegalitat dels serveis de Ferrera. Una llàstima que hi hagi jugadors que no saben perdre els partits i embruten un duel totalment blanc com estaven disputant Prat i Sant Quirze.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Joaquim Arissó – Luis Rabadán (3-0).Carlos Lalinde – Roberto Carlos Durán (0-3).Carlos Augusto Ferrera – Ramon Montagut (3-0)Carlos Lalinde – Luis Rabadán (3-2).Joaquim Arissó – Ramon Montagut (3-0).Carlos Augusto Ferrera – Roberto Carlos Durán (0-3). Amb aquest resultat acaba la primera fase, on l’equip quirzetenc ha acabat en cinquena possició, amb set victòries i set derrotes, i haurà de jugar la segona fase per evitar el descens a Segona B on competiran els equips classificats entre el cinquè i el vuitè lloc dels dos grups, i on s’arrosseguen els punts obtinguts durant la primera fase.Els equips que competiran en aquesta Fase de descens són:CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS “A” (7 victòries i 7 derrotes). CTT ATENEU 1882 (6 victòries i 8 derrotes). CC SANT ANDREU (6 victòries i 8 derrotes). AGRUPACIÓ CONGRÉS (5 victòries i 9 derrotes). CC SANTS (3 victòries i 11 derrotes). CTT DELS HORTS 2000 (2 victòries i 12 derrotes). LLUÏSOS DE GRÀCIA “A” (2 victòries i 12 derrotes). CTT VILAFRANCA (1 victòries i 13 derrotes).  Es jugaran vuit jornades, a anada i tornada amb els quatre equips que provenen de l’altre grup, i al final baixaran directament els dos equips pitjor classificats. En principi, i donat els bons resultats aconseguits en la primera fase, és gairebé impossible que els quirzetencs pateixin en aquesta segona fase, però s’hauran de jugar tots els partits amb la màxima concentració per certificar la permanència en la categoria. De fet, amb els resultats obtinguts en la primera fase, si el Sant Quirze hagués jugat en l’altre grup estaria jugant ara la Fase d’ascens.  Ja ha quedat sortejat d’immediat el calendari de la segona fase, i jugaran el 14 de Febrer a camp del CTT VILAFRANCA, últim classificat amb una sola victòria i tretze derrotes.

===========================================================

=========================================================== 

CATEGORIA: VETERANS “3ª A” (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 14)

CTT DELS HORTS 2000 (3)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (4)

Josep Maria Alvarez (0 + ½ )

Sergi Otero (2)

Josep Lluis Muñóz (1 + ½ )

Partit duríssim que després dels darrers resultats en les anteriors jornades s’havia convertit en el duel per dilucidar el campió del grup d’aquesta primera fase. Després d’una primera volta amb tres derrotes ajustades i potser no del tot merescudes, els de Sant Quirze s’han hagut d’esforçar moltíssim en la segona volta per a recuperar el terreny perdut, i arribar en condicions de lluitar pel liderat a la darrera jornada. I el partit no ha decebut, amb joc brillant per ambdues bandes, i amb alternatives en els marcadors que han donat la volta quan ja semblaven decidits, i que no ha donat la solució definitiva fins a gairebé les 12 de la nit i després d’uns dobles apasionants.

El primer punt l’ha aconseguit Portet pel dels Horts, superant en aquesta ocasió a Alvarez que semblava que ens últims enfrontaments li tenia presa la mida. Però Portet ha fet un salt qualitatiu i de actitud en el joc important aquesta temporada, i ha estat just guanyador.

Després Otero ha igualat el marcador, no sense abans haver de remuntar un 0-2 en contra quan semblava que el seu joc estava sent superior al rival Hernández. I no ha estat fins al tercer joc que Otero s’ha posat el mono de treball i ha donat un canvi en el seu joc per canviar la tendència que havia pres el partit.

Muñoz ha posat per davant els quirzetencs amb un joc sobri i constant, com ens té acostumats aquesta temporada de Veterans, i ha derrotat per 3-1 a Guardia, un jugador de qualitat.

En l’inici de la segona tanda d’individuals, Otero ha donat la sorpresa, i de nou ha remuntats un marcador en contra, en aquest cas un 1-2, i 2-8 i posterior 6-10 en el quart joc. La constància ha tingut premi, i s’ha acabat emportant els dos jocs per mínimes diferències colocant el marcador en un 3-1 que semblava donar la victòria als quirzetencs.

Però Alvarez, que ha tingut avantatge davant Guardia per guanyar en el quart joc, ha acabat perdent per 3-2, i en el darrer individual Muñoz no ha pogut desplegar el seu joc defensiu davant Hernández, que semblava un altre jugador en aquest tram final, i ha acabat superant a Joselu Muñoz per 3-1.

I els dobles, que Joselu Muñoz i Josep Maria Alvarez venen entrenant setmanalment, han donat el punt definitiu al Sant Quirze … els dobles que tantes vegades havien fet perdre partits en les darreres temporades a aquest equip, en aquesta ocasió s’ha disposat de la millor parella per afrontar-los, i encara que res és fàcil han superat amb certa comoditat als pratencs.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep Maria Alvarez – Joan Portet (1-3).

Sergi Otero – Francesc Xavier Hernández (3-2).

Josep Lluis Muñoz – Pedro Guardia (3-1).

Sergi Otero – Joan Portet (3-2).

Josep Maria Alvarez – Pedro Guardia (2-3).

Josep Lluis Muñoz – Francesc Xavier Hernández (1-3).

J.M. Alvarez + J. Ll. Muñoz – P. Guardia + F.X. Hernández (3-1).

Amb aquest resultat els quirzetencs igualen al CTT DELS HORTS 2000 en la classificació, i per average particular passen com a primers de grup a la segona Fase d’Ascens, ambdós equips amb deu victòries i quatre derrotes.

Els equips classificats per aquesta segona fase d’Ascens són:

CTT PARETS (14 victòries i 0 derrotes).

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS “B” (10 victòries i 4 derrotes).

CTT DELS HORTS 2000 (10 victòries i 4 derrotes).

EL CENTRE (9 victòries i 5 derrotes).

CERCLE TT GRÀCIA (9 victòries i 5 derrotes).

GIRBAU VIC T.T. (8 victòries i 6 derrotes).

AGRUPACIÓ CONGRÉS (8 victòries i 6 derrotes).

AP LA CAIXA (7 victòries i 7 derrotes).

Ara s’hauran de jugar vuit jornades, a anada i tornada amb els quatre equips que provenen de l’altre grup, i al final aconseguiran plaça d’ascens directe a Segona B els dos equips millor classificats. El Parets, amb tots el partits guanyats en la primera fase, i amb dos jugadors de categoria nacional sembla tenir una de les places assegurades. L’altra se l’hauran de jugar els altres set equips que semblen força igualats. A favor del Sant Quirze el fet que tots els averages amb els equips que venen del mateix grup i amb els que ja ha jugat els són favorables.  El primer partit d’aquesta segona fase es jugarà el dilluns 13 de Febrer a camp del AP LA CAIXA,  últim classificat amb set victòries i set derrotes.

===========================================================

===========================================================

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR (Dissabte / Diumenge 4 i 5 de Febrer de 2017) i VETERANS (Dilluns / Dimarts 13 i 14 de Febrer de 2017).

**************************************************************************

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 15)

CTT CASTELLDEFELS – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (Diumenge 5 Febrer, 11 h.)

===========================================================

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 15)

CTT CARDEDEU – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (Diumenge 5 Febrer, 11 h.)

===========================================================

CATEGORIA: SEGONA B (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 15)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – TT L’HOSPITALET (Dissabte 4 Febrer, 10 h.)

===========================================================

CATEGORIA: TERCERA (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 15)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – FALCONS SABADELL AE “B” (Dissabte 4 Febrer, 10 h.)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Grup DESCENS – Fase 2 – Jornada 01)

CTT VILAFRANCA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (Dimarts 14 Febrer, 20,30 h.)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “3ª A” (Grup ASCENS – Fase 2 – Jornada 01)

AP LA CAIXA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (Dilluns 13 Febrer, 20 h.)

===========================================================

 

2017-02-07
promo primera vinyeta vida (1)
seguros Bilbao nuevo renting febrero 202202_Carta_agente_cast_SB_05
seguros-bilbao-2
seguros-bilbao
previous arrow
next arrow

Deixa un comentari

El seu email no será publicat.Camps obligatoris marcats *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies

Diari Sant Quirze

↑ Grab this Headline Animator