Divendres,29 març, 2024
IniciA PORTADARoses, llibres i tatuatges: el Govern celebra la Diada de Sant Jordi...

Roses, llibres i tatuatges: el Govern celebra la Diada de Sant Jordi amb actes cívics i culturals arreu de Catalunya

  • Com cada any, el Palau de la Generalitat obrirà les portes a tota la ciutadania i les delegacions del Govern se sumaran a la celebració amb actes a tot Catalunya, a Madrid i a l’exterior
  • El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, iniciarà la jornada de Sant Jordi amb una declaració institucional, que realitzarà des de la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat i que serà retransmesa en directe per TV3
  • El Palau Robert, en col·laboració amb Amazon, reptarà els lectors a demostrar el seu amor per la literatura tatuant-se al braç les frases que subratllen als llibres
  • Per quart any consecutiu se celebra la Revetlla de Sant Jordi a les biblioteques públiques de Catalunya i diversos museus i jaciments faran jornada de portes obertes
  • Una quarantena de països d’arreu del món celebren la diada de Sant Jordi amb llibres i roses
  • Els ciutadans poden consultar les activitats programades al web Sant Jordi http://web.gencat.cat/ca/web/sant-jordi/ A més, la Generalitat animarà els ciutadans a celebrar la diada a les xarxes socials amb el hashtag #santjordi

 

REDACCIÓ/SOCIETAT. El Govern celebra la Diada de Sant Jordi amb el tradicional acte institucional al Palau de la Generalitat, que constarà principalment d’una missa i la benedicció de roses d’entitats d’iniciativa social. Aquesta celebració se suma als actes festius i commemoratius de Sant Jordi que el Govern organitza arreu del territori català i a l’exterior.
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, farà una declaració institucional amb motiu de la celebració d’aquesta Diada des del Palau de la Generalitat, que es podrà seguir a través de Televisió de Catalunya.
Els ciutadans ja poden consultar un web que s’ha habilitat especialment per a la diada de Sant Jordi (http://web.gencat.cat/ca/web/sant-jordi/), on es poden veure les activitats que s’han organitzat arreu del món amb motiu d’aquesta festivitat, actes per a nens i joves, les fotografies dels actes institucionals i una explicació de la llegenda de Sant Jordi, entre altres.
A més, la Generalitat animarà els ciutadans a celebrar la diada a les xarxes socials amb el hashtag #santjordi
 
La celebració al Palau de la Generalitat
 
La celebració de Sant Jordi al Palau de la Generalitat començarà aproximadament a les 09.00 hores, quan el president Puigdemont farà una declaració institucional des de la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat, que serà retransmesa en directe per TV3.
Posteriorment, a les 09.30 hores, se celebrarà una missa a la capella Sant Jordi oficiada per l’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, acompanyat del cardenal arquebisbe emèrit de Barcelona, Lluís Martínez Sistach; del bisbe auxiliar de Barcelona, Sebastià Taltavull, i del prior de la capella de Sant Jordi, mossèn Joan E. Jarque, que comptarà amb l’assistència del president de la Generalitat; el vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras; la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, així com d’altres membres del Govern i autoritats de Catalunya.
A continuació, el president assistirà a la tradicional benedicció de les parades de roses que diverses entitats socials muntaran al Pati de Carruatges del Palau, amb l’objectiu de recaptar fons per finançar les activitats solidàries que porten a terme.
A les 11 hores, el president de la Generalitat farà la tradicional roda de premsa adreçada exclusivament a periodistes internacionals des de la Sala de Premsa del Palau de la Generalitat.
Finalment, a les 12.00 hores, Puigdemont rebrà la Pubilla i l’Hereu de Catalunya 2016, així com les Dames i Fadrins de les diferents demarcacions catalanes.
Donat el caire cultural de la diada de Sant Jordi, el conseller de Cultura, Santi Vila, tindrà una participació destacada al llarg de la jornada i també els dies previs i assistirà a diversos actes organitzats per institucions i empreses culturals i serà entrevistat a diferents mitjans de comunicació.
Entre els actes als qual assistirà el conseller Vila destaca la lectura dels textos d’Aurora Bertrana que es farà al Parlament; la inauguració de la fira Arts Libris a l’Arts Santa Mònica; l’obertura de l’Any Palau i Fabre; la presentació de la candidatura Sant Jordi com a patrimoni mundial immaterial per la Unesco; la participació a la campanya ‘Roses contra l’oblit’ d’Amics de la Gent Gran i la trobada amb autors del Grup 62, entre d’altres.
D’altra banda, la consellera de la Presidència, Neus Munté, el conseller de Salut, Toni Comín i la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, participaran en la campanya Roses contra l’oblit, de l’Associació Amics de la Gent Gran, en què es pretén que el màxim nombre de persones grans que pateixen soledat rebin una rosa o un llibre el dia de Sant Jordi.
La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, mantindrà una trobada amb representants i màxims responsables de les entitats d’Iniciativa Social i passejarà per la 14a edició de la Diada de Sant Jordi a la Rambla del Raval; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, assistirà al bateig de dos trens de FCG; la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, assistirà a la celebració del desè aniversari de la biblioteca Pere Blasi de Torroella de Montgrí; el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, anirà a la botiga d’artesania de la Generalitat al carrer on assistirà a una demostració d’oficis artesans i la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, assistirà a la presentació del llibre “Dels orígens al repoblament”, de Jaume Mateu, Mercè Plens i Raül Torrent, a Vallfogona de Balaguer.
Des de les 11.30 del matí fins a les 19.00 hores de la tarda, el Palau de la Generalitat, seu del Govern de Catalunya, s’obrirà un any més als ciutadans amb motiu de la celebració de Sant Jordi. Totes aquelles persones que ho vulguin podran visitar-lo i gaudir de la jornada de portes obertes.
 
La carillonista Anna Maria Reverté farà dos concerts, a les 12.00 i a les 18.00 hores, de 45 minuts de durada cadascun, des del carilló del Palau. L’audició està destinada a les persones que passegen pel barri i als visitants del Palau en la jornada de portes obertes. Instal·lat al Palau de la Generalitat des de fa 39 anys, aquest carilló és l’únic que funciona diàriament, tant a Catalunya com a l’Estat.

 

Sant Jordi al Palau Robert: roses, llibres i tatuatges
 
La festa de Sant Jordi se celebra, el diumenge 23 d’abril, al Jardí del Palau Robert, amb ràdio i música en directe (RAC1), roses solidàries, llibres, llibres electrònics i tatuatges i la Confraria del Cava.
De 10 a 14 h, el programa Via lliure de RAC1, conduït per Xavi Bundó s’hi posarà per fer un Via lliure especial Sant Jordi, amb els escriptors de primera línia, pa de Sant Jordi, roses i llibres i música. I a la tarda, més música i concerts  amb Mazoni i The Big Jamboree que tocaran a partir de les 17 h.
La Confraria del Cava també participa en la festa amb la col·laboració del Gremi de Llibreters de Catalunya. Totes les persones que comprin algun llibre a la parada de l’Editorial Claret al Jardí o en alguna de les llibreries properes al Palau Robert seran obsequiades amb un punt del llibre de la Confraria que també servirà com a val per a una copa de cava. La novetat de la campanya d’enguany és que el disseny del punt del llibre s’inspirarà en el dibuix que Pilarín Bayés ha creat per fer la difusió de la campanya.
Els ciutadans que visitin el Jardí també podran comprar roses solidàries de la Fundació DKMS, organització internacional dedicada a la lluita contra el càncer de sang.
De les 10 a les 19 hores, Amazon reptarà els lectors a demostrar el seu amor per la literatura tatuant-se al braç les frases que subratllen als llibres en un espai habilitat al Jardí amb un equip de tatuadors.
D’altra banda, el dissabte 22 d’abril, Amazon transformarà el Jardí en un particular Passeig de la Fama. Alguns dels escriptors que triomfaran durant aquest Sant Jordi deixaran literalment la seva empremta al terra de Barcelona, tal com fan els protagonistes de les pel·lícules a Los Angeles. D’aquesta manera es retrà homenatge als creadors de les històries que el 23 d’abril gaudiran milions de lectors. A l’acte hi participaran els autors Vicenç Villatoro i Lluís Bassat (El retorn dels Bassat), Sergio Vila-Sanjuán (El informe Casabona), Jordi Sierra i Fabra (La mort del censor), Fernando Gamboa (Tinieblas), Mercedes Pinto (Cartas a una extraña) i Gonzalo Giner (Las ventanas del cielo). A més, també hi intervindrà el responsable de la botiga Kindle a España, Llatinoamèrica i els Estats Units, Manuel Reverte.
Els ciutadans que visitin el Palau Robert també podran visitar les exposicions Prix Pictet Disorder, La Política retratada, El Celler de Can Roca. De la Terra a la Lluna i J. B. Cendrós, un empresari d’acció!
El Departament de Cultura organitza una munió d’activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi
El Departament de Cultura se sumarà a la celebració de la Diada de Sant Jordi amb l’organització de tot un seguit d’activitats, entre les quals destaquen conferències, presentacions de llibres, jornades de portes obertes a diversos museus, lectures dramatitzades, recitals de música i poesia, brindis i concursos literaris, trobades amb escriptors, tallers de lectura, etc.
Aquestes són les activitats principals que el Departament de Cultura programa per celebrar Sant Jordi:
Biblioteques
 
Revetlla de Sant Jordi
 
La Revetlla de Sant Jordi és una convocatòria excepcional, festiva, participativa, amb activitats culturals per a tothom a l’entorn de la lectura i les biblioteques. És un projecte impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i aquest any arriba a la cinquena edició, es consolida i s’estén ràpidament arreu del territori. A la primera Revetlla (2013), van participar 124 biblioteques; a la segona (2014), 149; a la tercera (2015), 121, i a l’última (2016), 152. Aquest darrer any, es van organitzar 212 activitats a les quals hi van assistir 7.420 persones.
Enguany, la revetlla està proposada per dos dies abans de Sant Jordi, el 21 d’abril, perquè el 22 és dissabte i moltes biblioteques fan horari reduït. Podreu disposar d’informació detallada de les activitats previstes a les cinc demarcacions del país en l’enllaç següent:
També hi haurà convocatòries especials en els principals equipaments culturals dels país, com per exemple:
 
Biblioteca de Catalunya
Hi haurà jornada de portes obertes entre les 10 i les 15 hores amb visites guiades cada 10 minuts.  La jornada coincidirà amb les exposicions temporals que l’entitat acull aquests dies: “Revistes humorístiques (1841-1936)”  i “100 anys del TBO”. També es faran mostres de fons de la BC (la gravadora Carme Glòria Canal, efemèrides musicals, llibre infantil il·lustrat, novetats de l’Hemeroteca, mostra de Quixots)
A més, la Biblioteca de Catalunya també programarà concerts cada mitja hora de pianola a la Sala de Llevant
Arxius
 
En molts arxius comarcals, des de fa dies, s’estan programant tot un seguit d’iniciatives relacionades amb els llibres i la lectura. En podem destacar les següents que encara s’han de celebrar:
AC Baix Penedès
–       Dijous 20 d’abril, a les 19h, a la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell,  presentació del llibre Ramon Ramon i Vidales, una mirada vilatana (El Vendrell, 1857-1916). Estudi del llegat de la família Ramon a l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès”, de Neus Oliveras Samitier. Obra editada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Baix Penedès i la Impremta Ramon. La presentació anirà a càrrec de Jordi Quintana, professor de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona.
–       Diumenge 23 d’abril, a les 9 h, a l’Hort d’Iglésies de la Selva del Camp, exposició “La sardana al Vendrell. Dels orígens a la difusió internacional d’un símbol. 70è aniversari dels Dansaires del Penedès”, organitzada per l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès, els Dansaires del Penedès i l’Ajuntament de la Selva del Camp.  Es podrà visitar fins al 7 de maig. El 23 d’abril obert de les 9 a les 19.30 hores. La resta de dies de 9 a 14 hores i de 15.30 a 19.30 hores.
AC Conca de Barberà
–       Conferència: “Castells i muralles com a elements de defensa”. Serà el dia 24 d’abril, a les 20 hores a la sala d’actes del Museu Comarcal (c. Josa, 5 de Montblanc, en el si de la XXX Setmana medieval de Montblanc).
AC Maresme
–       22 Abril a les 10, 30 hores,  al Casal de Cultura de la plaça del poble de Sant Vicenç de Montalt, s’inaugurarà l’exposició de documents significatius i curiosos del fons municipal de Sant Vicenç de Montalt conservats a l’Arxiu Comarcal del Maresme.
–       27 abril a les 20 hores, al Centre Parroquial d’Argentona, presentació de la digitalització i posada en línia de la revista el Crit del Centre Parroquial d’Argentona
AC Ripollès
–       22 d’abril a les 18 hores, presentació del llibre  Ripoll. Desaparegut,  d’Antoni Llagostera. Editorial Efadós, 2017. A l’Arxiu Comarcal del Ripollès. C/ Raval de l’Hospital (Entrada pel carrer Progrés), 2

 

Museus
 
Molts museus gestionats pel Departament de Cultura a través de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural faran jornada de portes obertes, amb entrada de franc, per Sant Jordi . A més, per a la jornada, la majoria prepara iniciatives especials:
Museu d’Arqueologia de Catalunya – Barcelona
El centre oferirà jornada de portes obertes amb entrada de franc. També organitza l’activitat familiar “Heroi de un dia!”, en què, a través del mite dels 12 treballs d’Hèrcules, els participants hauran de crear el seu propi heroi per deixar constància de les seves proeses en un còmic ells mateixos dibuixaran i pintaran.
Hora: 11h
Preu: Activitat inclosa en el preu de l’entrada
Es recomana inscriure-s’hi prèviament amacvisites.acdpc@gencat.cat
 o al 934232149.
Museu d’Arqueologia de Catalunya-Girona
El centre ofereix jornada de portes obertes i també programa la visita: “El burg de Sant Pere de Galligants i els tresors del romànic amagat”. Es tracta d’un itinerari, sobre el romànic i l’edat mitjana, per l’interior del monestir benedictí de Sant Pere de Galligants, l’església de Sant Nicolau i els carrerons i voltants del burg de Sant Pere. Per primera vegada es visitarà la capella del Sepulcre de l’església de Sant Pere de Galligants, tancada al públic, i només accessible amb aquesta visita guiada.
Hora: 12 h
Preu: 5€ adults / 3€ estudiants
Punt de sortida: monestir de Sant Pere de Galligants.
Per a més informació i reserves, hi ha el tl. 972 20 26 32 i al correu macgironagalligants.cultura@gencat.cat
Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries
Programa la visita teatralitzada: “Visita romana a Emporiae”, en què Iulia Domitia o Caius Aemilius, antics habitants de l’Emporiae romana del segle I dC ens mostren com era la seva ciutat, com es vivia, com eren les cases, carrers, places, mercats i temples. Es tracta d’una visita pensada per a tota la família per conèixer la història de l’antiga ciutat d’Empúries.
Horari: 12h
Preu: 4 € persona (Menors de 8 anys gratuït)
Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT)
També oferirà jornada de portes obertes a totes les seves seus, que es podran visitar de 10 a 14 hores.
A més, oferirà l’activitat familiar “Perseu, el Sant Jordi grec” dins del programa “Vine al Museu en família! Pots fer una gran descoberta!” pensada especialment per a la Diada de Sant Jordi. La iniciativa proposa una activitat entorn del paral·lelisme entre la llegenda de Sant Jordi i el mite de Perseu i Andròmeda –representat en el conegut mosaic de la Medusa procedent de Tàrraco– que permetrà conèixer històries d’herois, de belles donzelles i de lluites contra els monstres, relacionades amb el nostre patrimoni i amb l’antiguitat clàssica. L’activitat acaba amb l’elaboració d’una rosa amb la tècnica del mosaic.
Hora: 11:00 h
Preu: 5 € per persona/ Activitat gratuïta amb el Carnet del Club Súper 3.
Cal reserva prèvia al 977 25 15 15 / 977 23 62 09 / mnat@gencat.cat
A més a més, aquest any a Centcelles dissabte 22, a les 12 hores, es realitzarà un recital de l’Associació literària de Constantí organitzat per l’Ajuntament de Constantí.
Museu d’Història de Catalunya
Jornada de portes obertes de 10 a 14.30 hores.
El museu també programa l’activitat familiar “Fem un retaule”, en què, passejant pel museu, es podrà fer la descoberta de les ciutats medievals en el seu moment de creixement i de la construcció de les esglésies gòtiques. Pel camí, serà possible  visitar el taller d’un artesà i, per celebrar entre tots aquesta diada, aprendre a fer un retaule amb la llegenda de Sant Jordi.
Hora: 11.30 h
Edat recomanada: de 6 a 12 anys
Preu: activitat gratuïta inclosa en el preu de l’entrada.
mNACTEC
Portes obertes de 10 a 14.30 hores.
Espectacle infantil “El rei que s’avorria” basat en la història d’un rei que tenia de tot, però que s’avorria. Per això els seus súbdits es van posar d’acord i li van fer un regal que de ben segur el tindria distret tot el dia: una tele! Però l’objecte que tampoc el va alliberar del seu avorriment.
Hora: 12h
Preu: 1 euro
Edat: Activitat recomanada a partir de 4 anys
Museu d’Art de Girona (md’A)
El museu segueix amb la tradició d’oferir un espectacle de carrer a les escoles d’infantil i primària de Girona i convida als més menuts a gaudir de la festa de Sant Jordi a les escales de la Pujada de Sant Martí de Girona. Es tracta d’una cita anual per als petits i alguns més grans: “Per Sant Jordi, el Museu d’Art surt al carrer”, un espectacle infantil per a escolars.
Dia: 21 d’abril
Hora: 10 h. Matí
Lloc: Pujada de Sant Martí (Girona)
Cal fer reserva prèvia al tel. 972.41.40.58
I el mateix dia de Sant Jordi programa la iniciativa “Per Sant Jordi, visita el Museu!”, amb entrada reduïda i descomptes, en què tots els que s’atansin a visitar el Museu d’Art o l’antiga Farmàcia de Santa Caterina durant la Diada podran gaudir d’entrada reduïda i d’un 15% de descompte en totes les publicacions i edicions publicades pel Museu d’Art.
Dia: 23 d’abril
Horari: de 10 a 14 hores
Museu d’Art de Girona (Pujada de la Catedral, 12. Girona)
Antic Hospital de Santa Caterina (Pl. de Pompeu Fabra, 1. Girona)
Cultura Popular
 
Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, el Centre de Documentació de Cultura Popular oferirà als seus usuaris la tradicional oferta de llibres provinents de duplicats de fons.
A més, dins el marc del Dia Internacional del Llibre, el Centre de Documentació s’afegeix a la iniciativa de Bookcrossing (en català, passallibres) promoguda per més de 42 biblioteques i centre de documentació.  El “passallibres” consisteix a deixar llibres en llocs públics per tal que altres els recullin, els llegeixin i els tornin a deixar fomentant així l’hàbit de lectura i compartint els diferents àmbits de coneixement de les biblioteques que hi participen.
Sant Jordi i llengua
Per Sant Jordi, agafaelmicro.cat i canta en català
Aquest Sant Jordi, tothom qui ho vulgui podrà participar en el karaoke en català que hi haurà a l’estand de Betevé, a la plaça de Catalunya de Barcelona, de 17 a 19 hores. L’activitat s’emmarca en les activitats que Barcelona Televisió ha programat durant tot el dia de Sant Jordi.
“Agafaelmicro.cat” és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, desenvolupada pel Grup Enderrock, que ha produït 20 videoclips inèdits de cançons en català i les recreacions de les músiques originals. Els vídeos estan disponibles al portal Llengua catalana. “Agafa el micro.cat” té com a objectiu ampliar l’oferta de continguts en català en espais de lleure i oci.
El TERMCAT organitza el TermJordi17
El TERMCAT organitza per Sant Jordi l’activitat TermJordi17, en què destaquen terminologia que es pot trobar en textos literaris. Han seleccionat uns quants fragments literaris en què es pot localitzar algun terme especialitzat, com ara trifori, desfibril·lador, sami, elongació…, en textos d’autors com ara Prudenci Bertrana, Joan Sales, Joan F. Mira, Empar Moliner, etc. L’acció es difondrà especialment per mitjà de Twitter i Facebook. En la primera de les piulades també es convidarà els seguidors a fer arribar propostes d’altres fragments literaris en què es pugui localitzar algun terme ben especialitzat.
El CPNL difon la lectura i els autors catalans per Sant Jordi amb 70 actes a 46 poblacions
El mes d’abril és el període de l’any en què el Consorci per a la Normalització Linguïstica (CPNL) promou més activitats vinculades amb la llengua, la cultura i les tradicions catalanes. Des de començaments d’abril, els centres de normalització lingüística (CNL) organitzen i participen en 70 activitats, a 46 poblacions de Catalunya. La major part dels actes té la col·laboració d’ajuntaments, consells comarcals, biblioteques, ràdios, museus, escoles i entitats culturals del territori.
D’entre les activitats d’enguany, destaquen la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” als CNL de Barcelona, l’Hospitalet, L’Heura, Vallès Occidental 3, Osona, Montserrat i Sabadell; la campanya “Mots i flors” al CNL de Girona (Girona i Palamós); l’organització de la 32a Fira del Llibre en Català a Molins de Rei; el Gran Dictat Popular de Sant Jordi a Olot i els concursos XIX Jocs Florals d’Esparreguera 2017 del CNL Ca n’Ametller; el T’estimo… No t’estimo! del CNL de Tarragona (concurs de microrelats d’amor i desamor), i el XXIX Concurs de Prosa i Poesia en Català Sant Jordi 2017 a Sant Just Desvern.

 

Sant Jordi a la Institució de les Lletres Catalanes
Les activitats de la Institució de les Lletres Catalanes relacionades amb Sant Jordi es concentren en tres programes i en una edició especial de postals literàries:
Lletres al Parlament
Lectura de textos al Parlament per celebrar la Diada de Sant Jordi i commemorar l’efemèride d’una obra o d’un escriptor. Els lectors són càrrecs institucionals i representants de la societat civil. L’any 2005, dins dels actes per l’Any del Llibre i la Lectura que va organitzar la ILC es va fer la primera de les lectures al Parlament que, des de llavors s’organitza cada any per commemorar el centenari de la publicació d’alguna obra o del naixement d’algun autor cabdal de la literatura catalana. Enguany, l’acte és divendres 21 d’abril a les 11 hores, davant l’edifici del Parlament de Catalunya. Aquesta vegada s’ha obert al públic en general i es farà una lectura viva davant l’edifici del Parlament. Es llegiran fragments de Memòries d’Aurora Bertrana i de La poesia d’Antònia Vicens.
Lletres als Ferrocarrils
Lletres als FGC és un programa que aplega el conjunt d’iniciatives proposades en col·laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. La voluntat principal és dur a terme activitats per fer visible els autors de parla catalana i la seva obra en el màxim d’espais possibles lligats amb la quotidianitat de les persones. En aquest marc, set trens ja circulen amb noms d’escriptors i escriptores de la literatura catalana. Enguany i coincidint amb el Dia de Sant Jordi es batejaran dos trens més amb els noms de Prudenci i Aurora Bertrana, per una banda, i Josep Palau i Fabre, per l’altra.
 
Els bateig es farà diumenge 23 d’abril a les 11 hores a les andanes de FGC de plaça Catalunya. Hi assistirà el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, a més de la directora de la Institució de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs. També hi assistiran el comissari de l’Any Palau, Manel Guerrero; el comissari de l’Any Bertrana, Oriol Ponsatí-Murlà, i Tomàs Nofre, membre del Patronat de la Fundació Palau.
Edició especial de 20 postals literàries amb citacions sobre l’amor
ILC edita una sèrie especial de les postals literàries, amb citacions referides a l’amor, que han sortit a la venda i que es poden comprar a través del portal de la llibreria de la Generalitat i a les llibreries. És un conjunt de 20 postals amb frases d’autors catalans de totes les èpoques que tenen en comú parlar sobre l’amor. Són editades per la Institució de Lletres Catalanes amb motiu del dia de Sant Jordi 2017.
- PUBLICITAT -
anun2
anun22
previous arrow
next arrow

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- PUBLICITAT -spot_img
- PUBLICITAT -spot_img
- PUBLICITAT -spot_img
ARTICLES RELACIONATS

El més llegit

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies