IniciA PORTADASant Quirze Bàsquet Club: Cròniques Sènior Copa Catalunya

Sant Quirze Bàsquet Club: Cròniques Sènior Copa Catalunya

Camp de joc: Pavelló Municipal

Resultat: 71-87

Parcials: 23-24, 12-22, 19-20, 17-22

Jugadores i Anotacions: Velazquez 0, Xavi 3, Gonzalo 16, Víctor 0, Guillermo 9, Sardó 0, Ricardo 14,  Oriol 8, Cuevas 8,  Doñate 0, Dani Juan 13

Crònica: Tercer partit a casa dels nostres, que malauradament acaba amb derrota de nou. Un resultat de 71-86 expressa molt clarament la diferència que hi va haver a pista.
Els de negre no s’acaben de trobar a gust a la pista del poliesportiu que no els està donant gaires alegries, de moment.

Un molt bon primer quart, feia que el partit anés amb el ritme i joc que es volia, doncs els de Sant Quirze, seguien el guió establert i aconseguien en aquests primers minuts, un resultat de 23-24 que tot i anar un per sota ens beneficiava.

En el segon quart i cohincidint amb les rotacions, els del Vallès van deixar de fer el que tocava i això es va veure reflectit en el marcador. Les continues males defenses i per conseqüència errades en atac, feien impossible competir durant aquests deu minuts. El parcial d’aquest quart fou de 12-22, quelcom inacceptable si un vol guanyar el partit.

A la represa, l’equip va tornar a competir tot i seguir cometent errades claus i treballades durant la setmana, deixant així, el partit obert al quart quart. El parcial en aquest quart fou de 19-20. Els de negre necessitaven molt més per aspirar a endur-se el partit.

Tot i així, els equips d’aquesta categoria saben que el darrer quart és molt important, i tenen més “taules” en jugar els darrers minuts. esperem fer un millor treball entre setmana per tal de poder competir millor el cap de setmana.

Moltes gràcies de nou a tots i totes per venir a veure el partit de diumenge tot i el canvi d’horari.