Dissabte,20 abril, 2024
IniciA PORTADASara Beltran medalla de plata al cross per equips de l'Europeu Màster...

Sara Beltran medalla de plata al cross per equips de l’Europeu Màster de Braga

ESPORTS.  L’atleta santquirzenca, Sara Beltran, acaba d’arribar de Braga (Portugal) amb una medalla de plata al cross per equips del Campionat d’Europa Màster d’Atletisme.

Sara arriba emocionada i amb un somriure d’orella a orella, ja que per una lesió no va poder entrenar durant 8 setmanes.

Sara Beltran va quedar 3ª -a 5″ del rècord de Catalunya- en la prova dels 2000 m obstacles al campionat d’Espanya, el passat mes de juny a Màlaga.

A l’últim Campionat Europeu celebrat a Venècia en 2019, també al Cros per equips, va ser medalla de plata, arribant 12a de la individual i 3a espanyola. Ara a Braga ha tornat a arribar 3a espanyola i la 6a individual, millorant la posició.

Recordar que només puntuen les tres primeres que arriben a meta de cada país per obtenir medalla i han estat segones, a 1 punt d’Irlanda -les guanyadores- i a 8 punts de l’equip espanyol han quedat les austríaques, que han sigut 3es.

Ara toca preparar el mundial de finals de juny i principis de juliol i seguir entre les 3 primeres espanyoles per tenir l’opció de puntuar i aconseguir medalla per equips.