Top Gastronomy
Hem seleccionat per a tu els millors establiments gastronòmics
Tot el que necessites per fer la teva compra.
Tot el que vols conèixer, ambient, especialitats.
DEBA Taverna Japonesa, el nou espai de gastronomia tradicional japonesa a Sant Quirze
TOP GASTRONOMY / REPORTATGES. “DEBA és més que una Taverna Japonesa, és on cada dia que passa continuem aprenent, on es creen nous sabors, on no seguim una línia i escapa a les fronteres”. DEBA…
Les receptes de l’avi Conrad – Pagés i amant de la natura: Licor de farigola
GASTRONOMÍA. La recepta de la setmana: Licor de farigola. INGREDIENTS: Flor de farigola (tota la que pugueu agafar; com més se’n posi, més bo serà el resultat). 0,6 kg de sucre. 1 litre d’aiguardent. 1…
Nova edició del Tasta SQV a casa
Apartir d’aquest próxim divendres, dia 20, ja es podran fer les comandes en línia TOP GASTRONOMY/SOCIETAT. L’Ajuntament de Sant Quirze organitza una nova edició del Tasta SQV a casa. Donada la situació derivada per la…
Les receptes de l’avi Conrad – Pagés i amant de la natura: Melmelada de móres
GASTRONOMÍA. La recepta de la setmana: Melmelada de móres. INGREDIENTS: 2 kg de mores madures 0,5 kg de sucre (preferentment sucre Mascabado o si no, de canya) 250 cc. d’aigua (un got) Pots de vidre…
Fruites i verdures El Mas, llença la casa per la finestra amb les ofertes dels súper-dimecres
TOP GASTRONOMY. Fruites i verdures El Mas (Ka La Sita), comerç especialista en fruites i verdures selectes a la Rambla Lluís Companys, 14 B, posa en marxa aquest dimecres una iniciativa per afavorir aquests dies…
Les receptes de l’avi Conrad – Pagés i amant de la natura: Confitura de pruna
GASTRONOMÍA. La recepta de la setmana: Confitura de pruna (molt bona) INGREDIENTS: 6,75 kg de prunes verdes o vermelles (o també es poden barrejar, així la melmelada agafa el sabor i les propietats de les…
Les receptes de l’avi Conrad – Pagés i amant de la natura: Confitura de codony (Codonyat)
GASTRONOMÍA. La recepta de la setmana: Confitura de codony (Codonyat) INGREDIENTS: 4 kg de codonys 2,5 kg de sucre 0,75 litres d’aigua (almíbar) 1 Llimona Pots de vidre amb tapa hermètica o millor motlles rectangulars…
La Bodegueta de Sant Quirze. NOVA CARTA “Take Away”
TOP GASRONOMY/SOCIETAT. La Bodegueta de Sant Quirze ha elaborat una nova carta de plats per emportar. Una variada selecció de les seves millors tapes, burguers i croquetes.
Ara els plats del Restaurant La Bodega per emportar!
TOP GASTRONOMY/SOCIETAT De dimarts a diumenge, el Resturant La Bodega ofereix gran part de les seves especialitats i les seves diferents paelles delicioses per emportar.⠀ També a UBER EATS I GLOVO Demana la teva comanda…
Les receptes de l’avi Conrad – Pagés i amant de la natura: Confitura de cabell d’àngel
GASTRONOMÍA. La recepta de la setmana: Confitura de cabell d’àngel INGREDIENTS: 1,7 kg de polpa de carabassa de cabell d’àngel 1,8 kg de sucre 2 litres d’aigua (almíbar) Pots de vidre amb tapa hermètica Si…
Les terrasses de Sabadell podran instal·lar sistemes de tancament parcial i calefacció
El govern municipal ha demanat a la Generalitat que es revisin les restriccions que s’apliquen als centres d’estètica SOCIETAT/TOP GASTRONOMY. L’Ajuntament flexibilitzarà els criteris i, dins el possible, agilitarà els processos perquè els propietaris de…
The Boss, American Bar, Hamburgueseria. Menjar per a portar i emportar
TOP GASTRONOMY/SOCIETAT. The Boss, American Bar una Hamburgueseria i Cerveseria situada a l’avinguda de Pau Casals 17 de Sant Quirze del Vallès. Especialitzada en Hamburgueses d’Autor, tapes casolanes amb les seves salses casolanes, una gran…