slider cabecera autocares fuentes logo
slider cabecera autocares fuentes 3
slider cabecera autocares fuentes 2
slider cabecera autocares fuentes 1
Inici » a-ultimesnoticies » Tot llest per a la celebració de la 1a edició de la InnBrew, The Brewers Convention
sliderdiari DENTAL-SANT-QUIRZE1
sliderdiari Rebost-de-Vallsuau1
Sliderdiari segurosbilbaodef1
sliderdiari Autocares-Fuentes-actual1
sliderdiari-Art typing1
sliderdiari immo sq1
sliderdiari-Taller C58 1
sliderdiari Infinity1
slider portada 600x194 mis finques
Albert Vilardell, de Biolupulus, y Mikel Rius, co-director de la InnBrew.

Tot llest per a la celebració de la 1a edició de la InnBrew, The Brewers Convention

  • L’esdeveniment, que se celebrarà del 22 al 24 de juliol en La Farga de l’Hospitalet, comptarà amb 35 estands, més de 20 ponències i l’assistència de 1.500 professionals del sector

SOCIETAT / TOP GASTRONOMY. Aquest matí s’ha presentat oficialment a Barcelona la InnBrew, The Brewers Convention, la primera convenció dirigida als professionals de la cervesa, que se celebrarà del 22 al 24 de juliol en La Farga de L’Hospitalet (Barcelona).

Mikel Rius i Joan Fiol, codirectors del certamen, han estat els encarregats d’explicar totes les novetats d’aquest nou punt de trobada per a per als amants de la cervesa. Així mateix, Albert Vilardell, de Biolúpulus, un dels protagonistes de la InnBrew, ha volgut donar suport a aquesta presentació, oferint el seu punt de vista com a expositor i ponent.

La InnBrew, és un esdeveniment B2B creat per a satisfer les necessitats de les empreses dedicades al sector de la cervesa, en un moment en el qual, d’una banda, el sector craft està en plena expansió, i d’altra banda, la conjuntura provocada per la pandèmia ha frenat les expectatives i metes de molts. Aquesta primera convenció es presenta com “l’evolució del Barcelona Beer Festival Pro”, segons els seus propis organitzadors, Mikel Rius i Joan Fiol.

Per a aconseguir ser un autèntic punt de trobada per al creixement professional del cerveser, la InnBrew s’articula en tres eixos:

• La InnShow. L’espai expositiu compta amb 35 estands de marques de fabricants, distribuïdors i associacions que són una autèntica radiografia del sector.

• Les InnTalks. Si alguna cosa distingeix i diferència la InnBrew del BBFPro és el pes de la formació i la voluntat de divulgació, que tindran cabuda, principalment, en les InnTalks. Es presentaran en diversos espais del certamen i albergaran més de 20 formacions, ponències o taules rodones amb debats de reflexió en diversos formats, des de les dinàmiques TED-*Talks, de tot just 20-30 minuts, on els ponents han d’exposar les seves ponències de manera concisa i molt dinàmica, als debats de 90 minuts, on la reflexió, el diàleg i la interacció amb els participants seran els protagonistes. Es comptarà amb ponents de la talla de Giovanni Campari, de Biomerieux; o com el Manager del Brew&Hub de Mahou San Miguel Javier Aldea; o la xef Ada Parellada, entre molts altres. Una altra de les branques importants de les InnTalks seran els WorkShops, que se celebraran en un altre espai reservat per als expositors, i que tindran una capacitat per a un màxim de 8 assistents. Seran espais on els fabricants i elaboradors podran presentar les seves novetats a través de tallers més participatius i interactius, en els quals els assistents tindran també un paper important.

• El InnMeet, un continu teixit de connexió creat per a fomentar els vincles professionals i maximitzar el nombre de contactes; cada assistent tindrà accés a una eina en línia des de la qual podrà contactar amb els altres professionals assistents que siguin del seu interès, sol·licitar-los una reunió i elaborar-se la seva pròpia agenda. No en va, s’espera l’assistència de més de 1.500 professionals del sector.

Precisament, una de les novetats d’aquest certamen és la posada en marxa d’una App (disponible per a Android i IOS) perquè els assistents puguin estar millor connectats i conèixer o connectar amb la resta de participants, i tenir informació al minut sobre el certamen. Es tracta d’una eina imprescindible perquè tots els assistents puguin treure el màxim profit de la seva participació a la InnBrew. Permet tant conèixer les novetats d’expositors, com estar al corrent dels continguts de les ponències, taules rodones, etc. A més, permetrà als usuaris contactar directament amb els ponents i amb els expositors.

Primera Trobada d’Associacions d’Elaboradores de Cervesa Artesana de l’Estat

Una altra de les novetats que albergarà el certamen és la celebració de la Primera Trobada d’Associacions de Fàbriques Elaboradores de Cervesa Artesana de l’Estat, que agrupa les principals entitats de l’Estat: GECAN (Catalunya), EGE Euskal Garagardo Elkartea Basque Beer (Euskadi), AECAI (estatal), Cerveseres Valencianes (València) i l’Associació de Cervesers Artesans de Mallorca. Es tracta d’una gran novetat, ja que per primera vegada es reuniran les principals associacions de cervesa artesana amb la finalitat de debatre com treballar els punts en comú, com organitzar-se i com mostrar-se unides davant les administracions, conservant la idiosincràsia de cada entitat.

Gran final i lliurament del Premi Steve Huxley

L’any 2019, el Barcelona Beer Festival va crear el Premi Steve Huxley a tota una Trajectòria, amb l’objectiu d’enaltir la figura de persones que treballen per a i pel món de la cervesa. Enguany, en la seva tercera edició, el nom del professional mereixedor/a del premi Steve Huxley es donarà a conèixer en el marc de la InnBrew (divendres a les 14h).

En la primera edició, el reconeixement va ser per a Carlos Rodríguez de Ales Agullons, impulsor i organitzador, juntament amb Montse Virgili, de la Mostra de la Cervesa Artesana de Mediona. En la segona edició, el guardó va ser per a Albert Barrachina (Art Cervesers), estudiós i divulgador de la cervesa (Cervesa en català), una de les persones que més ha contribuït al desenvolupament de l’anàlisi sensorial i del tast de cerveses.

 

Qué?
● 3 dies
● 35 estands
● 20 ponències i 4 taules rodones
● 3.000 m2

A on?
● La Farga de L’Hospitalet.
C/ de Barcelona, 2 (L’Hospitalet de Llobregat)

Quant?
● 22, 23 i 24 de juliol de 2021
● dijous i divendres de 10 a 18h.
● dissabte de 10 a 15h.

2021-07-06
02_Carta_agente_cast_SCO_03
02_Carta_agente_cast_SCO_03
previous arrow
next arrow

Deixa un comentari

El seu email no será publicat.Camps obligatoris marcats *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies

Diari Sant Quirze

↑ Grab this Headline Animator