Dimarts,16 juliol, 2024
IniciA PORTADAUna parella de faisans es passeja per Can Barra

Una parella de faisans es passeja per Can Barra

CARLES VIÑALS/NATURA. El passat diumenge a les 10 del matí, passant per davant del taller Baulenas, al Passeig de Can Barra, vaig veure una parella de faisans salvatges.

Vaig parar el vehicle i vaig sortir a poc a poc a veure si es deixaven fotografiar.

 

Em vaig acostar fins a uns tres metres i em va sorprendre el fet de que els ocells seguien pasturant per l’herba, sense espantar-se, cosa que em va fer una gran il·lusió per ser uns ocells molt desconfiats.

Després d’uns minuts, van anar marxant tranquil·lament cap al bosc i em va quedar una agradable sensació dins meu: vaig constatar que la recuperació de la fauna, és un fet!

- PUBLICITAT -
anun2
anun22
previous arrow
next arrow

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- PUBLICITAT -
renting
renting2
- PUBLICITAT -spot_img
ARTICLES RELACIONATS

El més llegit

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies