Inici » a-ultimesnoticies » Vox Sant Quirze reclama la variant de la C-1413, anunciada fa mes de 15 anys

Vox Sant Quirze reclama la variant de la C-1413, anunciada fa mes de 15 anys

13:50:32 | 25/1/2023 | JAVI QUINTANO |


L’Agrupació Vox Sant Quirze del Vallès reclama, en un comunicat, que el govern municipal i la resta de partits de la localitat “pressionin la Generalitat perquè, d’una vegada per totes, es posi en marxa la construcció de la variant de la C1413 al seu pas pel poble, i s’acabi amb els embussos i cues que cada dia han de suportar els veïns”.

En el comunicat, expliquen que “el maig del 2007, poc abans de les eleccions, la Generalitat anunciava a bombo i plateret que treia a concurs la redacció del projecte de la variant. Passades les eleccions, res més es va saber. El 2010 es va dir que la redacció del projecte arribava al seu final. El 2020 el govern municipal (format majoritàriament per ERC) va anunciar que “fixava la mirada en la variant”.El 2023 es desconeix cap a on fixen la mirada i només sabem que continuem suportant les caravanes per poder arribar als nostres domicilis.”

Notícies relacionades:

04/06/2010 | El projecte de la variant 1413 arriba al final

26/11/2018 | L’alcaldessa i el delegat del Govern es reuneixen per tractar diversos temes d’actualitat al municipi

16/01/2019 | Infraestructures anuncia la desviació de la C1413 per al 2024

12/12/2019 | L’alcaldessa Elisabeth Oliveras demana la creació de la variant de la C-1413 al seu pas per Sant Quirze

06/02/2020 | El govern municipal fixa la mirada en la variant de la C-1413 com a eix per eliminar el trànsit de pas i millorar la qualitat urbana i ambiental

24/07/2020 | Sant Quirze presenta al·legacions al Pla Específic de Mobilitat del Vallès prioritzant la connectivitat interurbana a peu i en bicicleta

19/02/2021 | Aprovat definitivament el Pla Específic de Mobilitat del Vallès

 

2023-01-25
promo primera vinyeta vida (1)
seguros Bilbao nuevo renting febrero 202202_Carta_agente_cast_SB_05
seguros-bilbao-2
seguros-bilbao
previous arrow
next arrow

Deixa un comentari

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies

Diari Sant Quirze

↑ Grab this Headline Animator