Dilluns,29 abril, 2024
IniciESPORTSGran victòria dels nois del Sant Quirze Futsal contra el Girona (5-3)...

Gran victòria dels nois del Sant Quirze Futsal contra el Girona (5-3) que els torna a fer pujar al pòdium

JAVI QUINTANO
16/4/2024 | 13:50:32

Tu llegeixes gratis, però la informació vol hores. Si t’agrada el què llegeixes, anuncia’t o associa’t i fes possible que seguim publicant.

Aquest cap de setmana van jugar els nois del primer equip del Sant Quirze futsal contra el Girona, quarts (Sant Quirze) contra tercers (Girona). L’objectiu de l’equip era guanyar per posicionar-se en tercera posició, i així va ser. Segons Álex Navalón, l’entrenador, “Va ser un partit molt complet on tots els jugadors van fer un molt bon partit, la grada es va omplir l’afició va estar al nostre costat en tot moment animant”

Els santquirzencs van començar perdent 1-0 amb un gol del Girona en els primers minuts del partit. Adrià Joval, en el minut 5 va marcar de penal, un penal que van fer-li a Marc Sánchez. Amb aquest gol el partit va quedar 1-1 i van anar al descans amb aquest marcador. En començar la segona part els santquirzencs van començar molt bé, molt fort, van tenir força ocasions i van aconseguir ficar el 2-1 obra de Pol Sisteró. De seguida ells van empatar també, però en Roc Marin, cadet de 15 anys que va debutar amb el primer equip, va ficar el 3- 2. Navalón explica que “va fer un partit molt complet. Estem molt contents perquè en el seu debut en categoria nacional amb 15 anys no només va debutar sinó que va fer un bon partit i va fer el gol del 3-2”.

Minuts després el Girona va empatar a 3, però els de Navalón sabien “que el gol arribaria, arribaria, arribaria i seguiem creient en això i va arribar, vam ficar el 4-3, obra d’en Pol Sisteró i el 5-3, que el va fer l’Alex Andrés“.

“És una victòria molt important perquè ens posa tercers i volem superar el registre de l’any passat, que vam fer 49 punts. Ara mateix estem en 42 i en queden 18 per jugar-se… així que ens hem plantejat com a objectiu intentar arribar als 56, o per què no, als 60, que seria fer el ple.

Aquesta setmana no tindran partit perquè s’ha ajornar i el proper partit a la vista és la setmana que ve, a casa, contra el Rubí, un altre rival directe que encapçala la graella de la competició.

Les noies segueixen en zona de perill

Les noies segueixen, dins de la part baixa de la classificació, en una bona posició, un punt per sobre del descens, i encara han de rebre rivals directes a casa. Certament es va acostant el final de la temporada i segueixen massa ajustades. El partit del cap de setmana (1-5) va disputar-se a casa, contra el Vilatorrada, amb gol de Sira Calleja.