Inici » a-ultimesnoticies » RESULTATS JORNADA 15 SENIORS (2017-02-05) CTT SANT QUIRZE DEL VALLES

RESULTATS JORNADA 15 SENIORS (2017-02-05) CTT SANT QUIRZE DEL VALLES

SERGIO OTERO/ESPORTS.  

RESULTATS JORNADA 15 SENIORS (2017-02-05) CTT SANT QUIRZE DEL VALLES

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 15)

CTT CASTELLDEFELS (4)club-tenis-taula

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (2)

Sergi Otero (1)

Josep Lluis Muñoz (1)

Andrés Foncubierta Sr. (0)

No acaben d’afinar al mateix temps els jugadors de l’equip B de Preferent, i si no puntuen els tres jugadors difícilment es poden guanyar partits en aquestes categories. Curiosament avui s’ha quedat sense puntuar Andrés Foncubierta Sr. que era qui millors actuacions havia tingut en les darreres jornades.

El partit ha començat bé, amb triomf d’Otero sobre el tercer jugador local que han utilitzat per tapar el base. El segon enfrontament ha estat clau pel desenllaç final del partit, ja que Joselu Muñoz ha estat a punt d’anotar-lo i només ha acabat cedint per 3-2 en un matx molt igualat i amb alternances pels dos jugadors. Després Andrés ha caigut de forma clara davant el base del Castelldefels Cristian Santiago, que ha blocat perfectament tots els intents d’iniciar l’atac del quirzetenc cosa que ha anat minant la moral d’Andrés. En la segona tanda d’individuals, Joselu s’ha desfet també de Serafín Martínez per 3-1, i Otero ha perdut per 3-0 amb Cristian santiago, tot i que en el tercer onze ha estat per davant en un bon tram del joc, i només els nervis després de l’igualtat a 9 l’han fet perdre aquest darrer onze. I en el partit definitiu, Andrés s’ha tornat a mostrar neguitós i poc confiat en el seu joc, mentre el contrari treia partit de totes les jugades d’atac quirzetenc blocant qualsevol intent d’arribar a l’empat que permetés dirimir l’encontre en els dobles.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Sergi Otero – Serafín Martínez (3-1).Josep Lluis Muñoz – Luis Astudillo (2-3).

Andrés Foncubierta Sr. – Cristian Santiago (0-3).

Josep Lluis Muñoz – Serafín Martínez (3-1).Sergi Otero – Cristian Santiago (0-3).Andrés Foncubierta Sr. – Luis Astudillo (1-3). La propera jornada reben al CTT ATENEU 1882, que venen de perdre per 1-5 en front el Premià, i que ocupen la novena plaça amb un partit avançat, i amb quatre victòries i dotze derrotes. Els de Sant Quirze continuen compartint la cua de la classificació amb el Sant Cugat amb dues victòries i tretze derrotes. En la primera volta clara derrota del Sant Quirze per 6-0 a Sant Joan Despí.

===========================================================

=========================================================== 

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 15)

CTT CARDEDEU (3)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (4)

Enric Peiris (0)

Roger Mitats (1 + ½ )

Carlos Augusto Ferrera (2 + ½ )

Igual que va succeir en el partit de la primera volta, els quirzetencs s’han mostrat superiors al conjunt de Cardedeu, malgrat que finalment el partit s’ha hagut de decidir en els dobles després d’una punxada en el darrer individual de la matinal per part de Roger Mitats. S’havia recuperat el duet Ferrera i Mitats per aquest partit, i això ja feia preveure que la victòria estava prop dels quirzetencs, tot i que s’ha hagut de resoldre en un seté enfrontament de parelles.

Ha iniciat Peiris, que ha caigut davant un veterà Javier Lucea que li ha donat poc marge de joc. Després Roger Mitats s’ha desfet del millor jugador de Cardedeu, Almendros, de forma prou còmode. I Ferrera no ha tingut cap problema tampoc per treure endavant l’enfrontament amb Gual, el que deixava un parcial favorable als quirzetencs per 2-1. Nova actuació de Peiris, que no ha pogut fer res davant el jove base local Aníbal Almendros, que ha donat de nou la igualada en el marcador general. Ferrera ha posat en avantatge el Sant Quirze derrotant a Lucea per 3-1, i ha deixat tot en mans de Roger Mitats. Però no ha pogut ser, i Mitats ha caigut ajustadíssim per 2-3 amb Josep Gual, el que ha forçat la disputa dels dobles per resoldre l’encontre.

Els dobles Ferrera – Mitats, que fins ara no havien tingut èxit en cap de les actuacions davant la dificultat per trobar dies per entrenar en parella, i la complexitat de combinar un jugador deretà amb un esquerrà … però avui ha estat el dia per canviar la dinàmica en eks dobles, i la parella quirzetenca s’ha emportat l’enfrontament per 3-1 situant el definitiu 4-3 en el marcador que els acosten una mica més a les possicions còmodes de la categoria, que permetin estalviar a final de temporada entrar en la lluita per evitar el descens.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Enric Peiris – Javier Lucea (0-3).

Roger Mitats – Aníbal Almendros (3-1).

Carlos Augusto Ferrera – Josep Gual (3-0).

Enric Peiris – Aníbal Almendros (0-3).

Carlos Augusto Ferrera – Javier Lucea (3-1).

Roger Mitats – Josep Gual (2-3).

C.A. Ferrera + R. Mitats – A. Almendros + J. Gual (3-1).

En la propera jornada, reben al BOMBONS BLASI XALOC OLESA, que venen de perdre 2-4 en front el Premià, i comparteixen l’últim lloc de la classificació amb tres victòries i dotze derrotes. Els de Sant Quirze són en un triple empat pel setè lloc amb sis victòries i nou derrotes. En el partit de la primera volta, victòria quirzetenca per 2-4.

===========================================================

===========================================================

CATEGORIA: SEGONA B (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 15)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)

____________________________________

TT L’HOSPITALET (4)

José Antonio Jiménez (2)

Joan Botella (0)

Antonio Caramés (1)

Era important aquest partit, i com a tal s’ha tractat presentant una alineació de veterans, davant un conjunt de joves jugadors de l’Hospitalet molt treballats tècnicament, i amb picardia per part dels acompanyants i els nanos per treure rèdit de les pèrdues de temps durant el joc. I això ha afectat especialment a Joan Botella, un jugador explosiu que és pur nervi i al que afecten sobre manera les aturades i pauses durant el joc, que els de l’Hospitalet han sabut veure i explotar fins a l’extrem. I Botella s’ha quedat sense puntuar en aquest encontre … un sol punt d’ell hauria donat la partida, després que José Antonio Jiménez, actiu i manant amb el seu joc de pics defensius, ha guanyat els seus dos punts. I Antonio Caramés també ha puntuat en el seu primer individual, el que posava en franquícia l’equip quirzetencs de cara a treure l’encontre endavant. Però en el sisè i definitiu enfrontament individual tampoc ha pogut culminar la gesta Caramés, donant pas el partit als dobles. I tot i que Botella i Caramés han treballat prou bé davant els dos nois rivals no ha estat prou per superar els d’Hospitalet. Finalment 2-3 pels d’Hospitalet en els dobles, i 3-4 en el conjunt del partit.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

José Antonio Jiménez – Marc Fernández (3-1).Joan Botella – Tomás Costa (1-3).Antonio Caramés – Pau Herrero (3-1).Joan Botella – Marc Fernández (2-3).José Antonio Jiménez – Pau Herrero (3-1).Antonio Caramés – Tomás Costa (1-3).J. Botella + A. Caramés – T. Costa + M. Fernández (2-3).

En la propera jornada juguen a camp dels LLUÏSOS DE GRÀCIA “B”, que venen de perdre 6-0 amb el Bellvitge,  i que són segons junt amb el Bellvitge amb dotze victòries i tres derrotes. Els de Sant Quirze comparteixen la quarta plaça amb altres tres equips, amb vuit victòries i set derrotes. En el partit de la primera volta, victòria fàcil pels gracienca per 1-5.

===========================================================

===========================================================

CATEGORIA: TERCERA (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 15)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

FALCONS SABADELL AE “B” (2)

Ramon Bermudo (0)

Leandre Casamitjana (2)

Jordi Royo (2)

Bona victòria, la quarta en els cinc últims partits, davant un jove equip sabadellenc que en el seu local havia derrotat als quirzetencs per 4-2 però amb diferents jugadors als que han jugat pel Sant Quirze en aquesta jornada. Encert en l’alineació perquè el nostre base jugués amb els seus dos millors jugadors i, tot i que en Ramón no ha aconseguit puntuar, en Jordi ha aconseguit per primera vegada vèncer en els seus dos enfrontaments, col.laborant molt activament en el triomf final. Molt bones les indicacions des de la banda per part d’en Xavi Villena.

Ramón segueix sense tenir la connfiança necessària per puntuar assíduament ja que no pot pràcticament entrenar i això li repercuteix mentalment massa. Tot i començar guanyant el primer joc del partit, després s’ha anat mostrant abatut i enfadat amb ell mateix per no poder desplegar sobre la taula el seu joc.

Molt bones sensacions d’en Jordi que ha aconseguit els seus dos punts desplegant un joc amb molt de cap i fent posar nerviosos als seus contrincants.

En Leandre ha tornat a exercir de base i desprès de guanyar clarament al seu millor jugador ha hagut de posar un plus d’esforç per treure endavant el partit enfront el segon, doncs li ha costat força restar-li el servei en condicions perquè el rival no inicies l’atac.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Ramon Bermudo – Ferran Ortuño (1-3).

Leandre Casamitjana – Carlos Alises (3-0).

Jordi Royo – Alejandro Cruz (3-1).

Ramon Bermudo – Carlos Alises (1-3).

Jordi Royo – Ferran Ortuño (3-0).

Leandre Casamitjana – Alejandro Cruz (3-2).

En la propera jornada visiten als LLUÏSOS DE GRÀCIA Aleví “B”, equip que ve de guanyar per 3-4 al Ripollet i que comparteix la vuitena plaça amb quatre victòries i set derrotes. Els quirzetencs estan ara igualats per la cinquena plaça amb sis victòries i set derrotes. En el partit de la primera volta, victòria quirztenca en els dobles per 4-3.

===========================================================

===========================================================

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR (Dissabte / Diumenge 11 i 12 de Febrer de 2017) i VETERANS (Dilluns / Dimarts 13 i 14 de Febrer de 2017).

**************************************************************************

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 16)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” – CTT ATENEU 1882 (Dissabte 11 Febrer, 10 h.)

===========================================================

CATEGORIA: PREFERENT (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 16)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” – BOMBONS BLASI XALOC OLESA (Dissabte 11 Febrer, 10 h.)

===========================================================

CATEGORIA: SEGONA B (Grup 1 – Fase 1 – Jornada 16)

LLUÏSOS DE GRÀCIA “B” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (Dissabte 11 Febrer, 18 h.)

===========================================================

CATEGORIA: TERCERA (Grup 2 – Fase 1 – Jornada 16)

LLUÏSOS DE GRÀCIA Aleví “B” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (Diumenge 12 Febrer, 11 h.)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Grup DESCENS – Fase 2 – Jornada 01)

CTT VILAFRANCA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (Dimarts 14 Febrer, 20,30 h.)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “3ª A” (Grup ASCENS – Fase 2 – Jornada 01)

AP LA CAIXA – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (Dilluns 13 Febrer, 20 h.)

===========================================================

 

 

 

 

 

2017-02-09
promo primera vinyeta vida (1)
seguros Bilbao nuevo renting febrero 202202_Carta_agente_cast_SB_05
seguros-bilbao-2
seguros-bilbao
previous arrow
next arrow

Deixa un comentari

El seu email no será publicat.Camps obligatoris marcats *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies

Diari Sant Quirze

↑ Grab this Headline Animator