IniciESPORTSCap de setmana vermell pels dos primers equips del Sant Quirze Futsal

Cap de setmana vermell pels dos primers equips del Sant Quirze Futsal

JAVI QUINTANO
19/2/2024 | 17:10:32

Tu llegeixes gratis, però la informació vol hores. Si t’agrada el què llegeixes, anuncia’t o associa’t i fes possible que seguim publicant.

Les noies del primer equip del Sant Quirze Futsal va jugar aquest passat dissabte contra el Linyola un partit que estava previst que fos a Linyola i finalment va ser a Sant Quirze. Les noies van fer un partit molt complet i per això el resultat és molt enganyós: van perdre 0-6 contra les terceres, però el resultat no fa justícia al nivell de joc que es va veure a la pista.

La realitat és que durant la primera part les santquirzenques van estavellar 3 o 4 pilotes al pal, van tenir moltes ocasions i aquestes ocasions desafortunades van fer anar a l’equip al final de la primera part amb un 0-3 al marcador.

A la segona part ja era molt difícil remuntar, amb el resultat en contra que pesava força, amb un cansament acumulat, i amb l’evidència de no ficar gol amb facilitat. Al final van acabar fent 3 gols el Linyola i les santquirzenques van perdre 0-6. Per sort, l’equip segueix fora de la zona de descens.

Una tarda nefasta pels nois del Sènior

Els nois del primer equip van tenir la tarda de diumenge “una tarda nefasta”, en paraules de l’entrenador, Álex Navalón. Van començar guanyant 1-0, amb un gol de Gerard Villanova, al minut 10, contra el Vallseca, un equip que es troba en llocs de descens i s’estava jugant molt. El Vallseca va empatar a 1 de seguida i després van fer el 2-1 i el 3-1, i van anar al descans amb l’1-3 en contra.

Va començar la segona part amb un gol del Marc Sánchez, que va fer el 2-3, però la següent jugada va ser un gerro d’aigua freda: el 2-4 en el minut 25. El Vallseca va marca també el 2-5, 2-6 i 2-7 abans del minut 33, una escalada de gols facilitada per l’expulsió del santquirzenc Albert Reina per doble groga, en una expulsió discutida, que va deixar el Sant Quirze amb un jugador menys. Pol Sisteró va fer el 3-7 i als dos minuts, Álex Andrés va fer el el 4-7 al minut 37 i ells van marcar el 4-8 al minut 38. Pol Sisteró va marcar el 5-8 al minut 39, i així va acabar el partit. En Marc Garcia va rebre una targeta vermella el minut 40.