Dimecres,21 febrer, 2024
IniciA PORTADACRONIQUES CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS CATEGORIA: VETERANS "2ª A" (Fase 2...

CRONIQUES CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 6)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)
____________________________________

CTT DELS HORTS 2000 “B” (6)

Carlos Lalinde (0)
Andrés Foncubierta (0)
Sergi Otero (0)

Derrota clara del nostre primer equip de veterans, que ja porta jornades matemàticament descens de categoria.

CATEGORIA: VETERANS “ A” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 7)

TITUS BADALONA (6)
____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (0)

Carlos Lalinde (0)
Andrés Foncubierta (0)
Sergi Otero (0)

Derrota clara del nostre primer equip de veterans, que ja porta jornades matemàticament descens de categoria.

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront del SCR El Ciervo “B“, el dijous 4 d’Abril a les 20.00 hores, en el que serà l’últim partit de la temporada per aquest equip.

CATEGORIA: VETERANS “2a B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 6)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)
____________________________________

SCR EL CIERVO (4)

José Luis Muñoz (1)
Josep María Álvarez (0)
José Antonio Jiménez (1)

Partit important per seguir a la part de la classificació del grup que assegura la permanència i que es va torçar després d’un prometedor inici.
En José Luis va iniciar davant Madrona, un jugador també amb pics i molta experiència, i no el va deixar imposar el seu joc més atacant en cap moment, guanyant-lo amb suficiència després d’haver perdut el primer onze. Però enfront Mesa, un jugador que rasca molt amb les seves gomes llises i bon posicionament a la taula, va ser inferior a ell tot i tenir una reacció passatgera al guanyar el tercer onze.
En José Antonio, ja recuperat de les seves molèsties a l’esquena, va fer un esplèndid primer partit davant Prat, expert jugador amb gomes llises, dominant-lo en tres ajustadíssims onzes. Enfront Madrona, en un partit també molt igualat, no va poder desempallegar-se de la bona col·locació de pilotes del rival, poden només guanyar-li el segon onze.
I en Josep Maria va estar en dinàmica negativa en els seus dos punts disputats. Enfront Mesa, tot i guanyar-li el segon onze, mai va poder controlar el partit, exasperant-se a cada jugada que no li sortia bé. I davant Prat va ser capaç de posar-se amb avantatge de dos onzes a un, per tornar a precipitar-se i atabalar-se massa, perdent els dos últims i decisius.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep Maria Álvarez – Josep Mesa (1-3).
José Antonio Jiménez – Pere Prat (3-0).
José Luis Muñoz – Jordi Madrona (3-1).
Josep Maria Álvarez – Pere Prat (2-3).
José Luis Muñoz – Josep Mesa (1-3).
José Antonio Jiménez – Jordi Madrona (1-3).

CATEGORIA: VETERANS “2a B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 7)

LLUÏSOS DE GRÀCIA (4)
____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)

Josep Maria Álvarez (1)
José Luis Muñoz (2)
Joan Botella (0)
Álvarez/Muñoz (0)

Després de la derrota davant El Ciervo era important guanyar aquest partit per seguir aspirant a mantenir la categoria i no haver de jugar la fase de play-off per recuperar-la, però la dinàmica ha sigut la mateixa dels últims encontres, que ens ha portat a perdre ajustadament.
En José Luis va estar molt segur i concentrat en els seus dos partits individuals. Davant Carbó, jugador expert i atacant, no li va donar cap opció a causa de les seves precises tallades i atacs imprevistos, guanyant-lo clarament. I enfront Ramos, jugador amb pics i complicat de parar-li els seus atacs fulminants, tampoc va cometre cap errada, tornant a posar una victòria clara al seu caseller.
En Josep Maria va començar quelcom espès enfront Ramos i tot i anar de menys a més va perdre bastant ajustadament en tres onzes. Davant Guido, jugador atacant amb molt de nervi, va estar més precís i va aprofitar que ja li té el joc molt agafat després dels nombrosos cops que han jugat per guanyar-lo en quatre disputats onzes.
I en Joan, tot i els seus esforços, no va ser capaç de treure cap onze davant Guido i Carbó, que van ser superiors a ell durant tots els partits.
Els dobles, José Luis i Josep Maria enfront Guido i Carbó, van ser de dues parts molt diferenciades. Primer els nostres jugadors van assolir molt bons cops endur-se’n els dos primers onzes, però no van saber tancar l’encontre i els jugadors locals es van refer a poc a poc i amb molt d’ímpetu van remuntar el partit i acabar amb les il·lusions dels nostres companys.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep Maria Álvarez – Carlos Ramos (0-3).
Joan Botella – Guido Krawczyk (0-3).
José Luis Muñoz – José María Carbó (3-0).
Josep Maria Álvarez – Guido Krawczyk (3-1).
José Luis Muñoz – Carlos Ramos (3-0).
Joan Botella – José María Carbó (0-3).
Álvarez/Muñoz – Carbó/Krawczyk (2-3).

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront d’El Cercle TT Gràcia, el dijous 4 d’Abril a les 20.00 hores, en el que serà l’últim partit d’aquesta fase.

CATEGORIA: VETERANS “3a B” (Fase 2 – Grup Descens 2 – Jornada 6)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)
____________________________________

CTT VILAFRANCA (5)

Ramón Bermudo (0)
Jordi Royo (1)
Xavier Villena (0)

Partit amb resultat enganyós i amb alineació d’última hora de Jordi Royo que es va d’haver alineat com a tercer jugador, per arribar just al partit i va haver de jugar com a base Xavi Villena. Va començar Ramon Bermudo / R. Olivella 0-3 a favor del visitant, jugador base i amb pics en les dues gomes i defensiu, però Ramon va jugar bé fins al final. Segona trobada: Xavi Villena / J. Silvestre 0-3, Xavi va tenir l’oportunitat en el primer joc perdent 11/9, però en els dos següents i assessorat a la banda li va jugar boles a l’esquerra i molt ràpides que poc va poder fer, perdíem 0-2 i li va tocar el torn a Jordi contra JM Parra, que sense haver escalfat va tenir entrar a la taula hi ha més, va guanyar 3-1 i va sumar el primer punt per l’equip. Xavi va perdre contra R. Olivella 0-3 sense cap opció de guanyar, la cosa pintava malament perdent 1-3, però els tocava jugar a Ramon i J.M. Parra i el nostre jugador ho va donar tot fins al final guanyant el primer joc 12-10 perdent els dos següents i empatant a 2 al quart per 11-9 però en el cinquè i definitiu es va lluitar fins al final caient el punt del costat visitant per un ajustat 11-9, llàstima es mereixia haver guanyat Ramon, per haver lluitat fins al final. D’un possible 2-3 passem a un 1-4, l’últim partit jugaven Jordi Royo / J. Silvestre partit jugat de tu a tu per tenir el mateix estil de joc, una altra vegada la mala sort ens seguia, perdent 2-3 però igual que en el partit anterior fins al final es va lluitar sense mirar el marcador l’últim es va perdre per 9-11 , una altra vegada per la mínima una llàstima, crec que tal com s’ha jugat es podia haver arribat fàcilment amb un resultat de 3-3 i decidir-ho en els dobles. Molt ben lluitat.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Raimon Olivella – Ramón Bermudo (3-0).
Javier Silvestre – Xavier Villena (3-0).
Josep Maria Parra – Jordi Royo (1-3).
Raimon Olivella – Xavier Villena (3-0).
Josep Maria Parra – Ramón Bermudo (3-2).
Javier Silvestre – Jordi Royo (3-2).

CATEGORIA: VETERANS “3a B” (Fase 2 – Grup Descens 2 – Jornada 7)

LLUÏSOS D’HORTA TT (2)
____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

Jordi Royo (1)
Leandre Casamitjana (2)
Gabriel Romero (1)

Excel·lent victòria al local del líder del grup, que segueix arrodonint la bona segona volta d’aquesta segona fase que està fent el nostre tercer equip de veterans.
En Leandre va haver d’aixecar un complicat partit inicial enfront Solé, un gat vell amb pics al revés, serveis variats i molt segur a la resta, doncs va anar sempre a remolc al marcador i inclús al cinquè onze va tenir un desavantatge de 8-10 que va saber salvar amb temple i uns bons atacs. Davant Martínez, un jugador també amb pics al revés, va estar molt segur des del principi i no va donar-li cap opció als tres onzes disputats.
En Jordi va començar enfront Soteras, un expert jugador amb antitop i súper defensiva que combina indistintament, i li va costar agafar-li la técnica perdent els dos primers onzes, però a poc a poc i amb bones indicacions des de la banda va iniciar més els atacs per aconseguir igualar el partit i al cinquè, i jugant amb la impaciència del seu contrincant, endur-se’n un punt decisiu. Davant Solé va realitzar uns dos primers onzes molt igualats perdent-los per avantatges, per guanyar merescudament el tercer, però al quart es va posar per sota ràpidament i no va poder remuntar.
I en Gabriel va fer un gran partit davant Martínez, aguantant-li els pics amb uns bons tocs de revés i sabent esperar a iniciar els atacs quan era precís. Va tenir un petit lapsus al tercer onze però va saber esmenar-ho amb un quart bon parcial. Enfront Soteras, i amb el partit ja decidit, no va estar tan pensatiu per treure quelcom positiu de l’enfrontament, perdent-lo amb claredat.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Leandre Casamitjana – Xavier Solé (3-2).
Gabriel Romero – Josep Ramón Martínez (3-1).
Jordi Royo – Cast Soteras (3-2).
Leandre Casamitjana – Josep Ramón Martínez (3-0).
Jordi Royo – Xavier Solé (1-3).
Gabriel Romero – Cast Soteras (0-3).

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront del SCR El Ciervo, el dijous 4 d’Abril a les 20.00 hores, en el que serà l’últim partit d’aquesta fase.

**************************************************************************
PARTITS DE LA PROPERA JORNADA DE VETERANS
(Dijous 4 d’abril de 2019).
**************************************************************************

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2a A” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 8)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – SCR EL CIERVO “B
(Dijous 4 d’Abril – 20.00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “2a B” (Fase 2 – Grup Descens – Jornada 8)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – EL CERCLE TT GRÀCIA
(Dijous 4 d’Abril – 20.00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “3a B” (Fase 2 – Grup Descens 2 – Jornada 8)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS – SCR EL CIERVO
(Dijous 4 d’Abril – 20.00 hores)

===========================================================

- PUBLICITAT -
anun2
anun22
previous arrow
next arrow

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- PUBLICITAT -spot_img
- PUBLICITAT -spot_img
- PUBLICITAT -spot_img
ARTICLES RELACIONATS

El més llegit

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies