Dilluns,20 maig, 2024
IniciA PORTADACròniques Jornada 13 i 14 Veterans CTT Sant Quirze

Cròniques Jornada 13 i 14 Veterans CTT Sant Quirze

LEANDRE CASAMITJANA/ESPORTS.

Cròniques Jornada 13 i 14 Veterans CTT Sant Quirze

CATEGORIA: VETERANS “2a A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 13)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

____________________________________

CTT ATENEU 1882 (6)

Carlos Lalinde (0)

Andrés Foncubierta (0)

Joan Botella (0)

Nova jornada amb poques possibilitats de, ni tan sols, aconseguir puntuar enfront un altre dels co-líders del grup, a més de continuar amb en Sergi Otero lesionat. Aquest cop va pujar en Joan Botella del segon equip per completar la convocatòria.

En Carlos va ser l’únic que va plantar cara a uns jugadors que a sènior jugant a categoria nacional i que a més són uns veterans joves comparats a la nostra mitjana d’edat. Enfront Durán va parar amb els seus pics les escomeses atacants del seu rival i va contraatacar amb molta fermesa. Va dominar per dos onzes a 1 i en el cinquè portava també un bon avantatge, però no va finalitzar amb èxit el que hagués sigut una merescuda victòria. Davant Fernández va aconseguir guanyar-li el segon onze, però en els altres el jugador rival, que suma el doble de punts en el rànquing que el nostre company, va saber enviar-li pilotes més toves sobre els seus pics de revés i incomodar-lo.

L’Andrés va ser desbordat en tot moment pels seus contrincants tot intentar-ho amb molta voluntat. Tant enfront Osuna com enfront Durán no va poder imposar els seus atacs i haver de retrocedir és una derrota segura davant la qualitat d’aquests jugadors.

I en Joan també va intentar aconseguir els millors parcials possibles però aquesta tasca enfront Fernández i Osuna és molt difícil de portar a bon terme.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Andrés Foncubierta – Francisco José Osuna (0-3).

Carlos Lalinde – Roberto Carlos Durán (2-3).

Joan Botella – Francisco Fernández (0-3).

Andrés Foncubierta – Roberto Carlos Durán (0-3).

Joan Botella – Francisco José Osuna (0-3).

Carlos Lalinde – Francisco Fernández (1-3).

CATEGORIA: VETERANS “2a A” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 14)

TERMOTUR CALELLA (6)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÉS (0)

Carlos Lalinde (0)

Andrés Foncubierta (0)

Sergi Otero (0)

Derrota sense pal·liatius per tancar la 1a fase d’aquesta categoria. Hem acabat a la 8a i última plaça del grup, amb 1 sola victòria per 13 derrotes. La marxa any darrer any de jugadores importants està fent molt complicat poder mantenir aquesta difícil categoria. A tot això s’ha de sumar les dificultats per temes físics, laborals i familiars.

A la 2a fase (per evitar el descens) jugarem contra Lluïsos d’Horta TT, CTT Dels Horts “B”, SCR El Ciervo “B” i Titus Badalona. També hi seran a aquesta fase els altres 3 últims equips del nostre grup, amb qui no jugarem però la classificació comença amb les puntuacions de la 1a fase.

Aquesta 2a fase començarà la setmana del 12 de febrer de 2019.

CATEGORIA: VETERANS “2a B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 13)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (4)

____________________________________

BLANXART XALOC OLESA (2)

José Luis Muñoz (1)

Josep María Álvarez (2)

José Antonio Jiménez (1)

Victoria molt important que ens permet somiar, tot i que amb poques probabilitats, d’evitar la fase de descens de la categoria.

En Josep María va començar enfront del tercer jugador visitant, en Bru, i va manar folgadament als tres onzes, tot i haver d’arribar als avantatges al segon. Davant Ruiz, punt clau per evitar els dobles de desempat, va realitzar un partit molt atrevit contant que el base dels olesans té un rànquing força superior. Va perdre per avantatges el primer onze, va aconseguir guanyar ajustadament els dos següents per perdre clarament el quart, però al cinquè va agafar una mínima avantatge que ja no va deixar escapar.

En José Luis va iniciar davant Hernández, un altre jugador d’alt rànquing, i tot i guanyar-li el segon onze no va estar mai còmoda pel bon joc desplegat pel seu contrincant. Enfront Bru va dominar-lo en totes les facetes del joc per emportar-se folgadament el punt.

I al José Antonio li va tocar barallar-se amb els dos millors jugadors visitants i ho va fer de forma excel·lent. No va poder guanyar a Ruiz, però el va portar al cinquè onze després de dominar per 2 a 1 amb una defensa aferrissada. I davant Hernández, que sembla que va quedar una mica tocat físicament durant el partit enfront José Luis, va ser un mur, tornat pilotes inversemblants i atacant quan el rival menys ho esperava. Li va guanyar tots tres onzes jugats molt ajustadament.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

José Luis Muñoz – Xavier Hernández (1-3).

Josep María Álvarez – Manuel Bru (3-0).

José Antonio Jiménez – Cristòbal Ruiz (2-3).

José Luis Muñoz – Manuel Bru (3-0).

José Antonio Jiménez – Xavier Hernández (3-0).

Josep María Álvarez – Cristòbal Ruiz (3-2).

CATEGORIA: VETERANS “2a B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 14)

CTT CARDEDEU (6)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

José Luis Muñoz 0)

Josep María Álvarez (0)

Joan Botella (0)

Derrota sense pal·liatius per tancar la 1a fase d’aquesta categoria. Hem acabat a la 6a plaça del grup (empatats amb la 5a), amb 6 victòries per 8 derrotes. A la 2a fase (per evitar el descens) jugarem contra CC Sant Andreu, SCR El Ciervo, El Cercle TT Gràcia i Lluïsos de Gràcia. També hi seran a aquesta fase els altres 3 últims equips del nostre grup, amb qui no jugarem però la classificació comença amb les puntuacions de la 1a fase.

Aquesta 2a fase començarà la setmana del 12 de febrer de 2019.

CATEGORIA: VETERANS “3a B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 13)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

____________________________________

CATT SANT CELONI (5)

Leandre Casamitjana (0)

Antonio Caramés (1)

Ramón Bermudo (0)

Derrota enfront un dels equips que lluitarà, i amb moltes probabilitats, per pujar de categoria. No obstant això, la qualitat humana d’un dels seus millors jugadors, en Francisco Nicolás, té molt que desitjar, per no dir que és un impresentable que els pot posar en un compromís quan es trobi amb un altre “persona” com ell.

L’Antonio va començar enfront del seu tercer jugador, en Tort, i va demostrar ser superior a ell fent un bon partit i guanyant-lo en quatre igualats onzes. Enfront Piera, un jugador atacant de gran categoria, va ser un autèntic mur durant els tres primers onces, guanyant-li dos d’ells a base d’uns potents bloquejos, però malauradament als dos últims onzes el jugador visitant va imprimir encara més força als seus atacs enduent-se amb justícia el punt.

En Ramón va iniciar davant Nicolás i tot i els seus esforços poc va poder fer davant el nivell pingponguista del seu rival. Enfront Tort, un jugador més del nivell d’aquesta categoria, va aconseguir guanyar-li el primer onze sorprenent-lo amb els seus serveis, però a poc a poc el jugador visitant va anant fent-se amb la situació per imposar-se als tres següents.

I en Leandre va començar enfront Piera i tot i fer uns onzes força anivellats no va poder guanyar-li cap perdent-los ajustadament en els parcials. Davant Nicolás va aconseguir guanyar-li per avantatges el primer onze, sorprenent-lo amb el seu joc mixt de pics. No obstant això, el jugador visitant, que també porta pics i se’ls canvia de dreta i de revés, va anar agafant el toc del nostre company i es va endur els tres onzes següents.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Leandre Casamitjana – Joan Piera (0-3).

Ramón Bermudo – Francisco Nicolás (0-3).

Antonio Caramés – David Tort (3-1).

Leandre Casamitjana – Francisco Nicolás (1-3).

Antonio Caramés – Joan Piera (2-3).

Ramón Bermudo – David Tort (1-3).

CATEGORIA: VETERANS “3a B” (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 14)

CTT RIPOLLET “B” (4)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (3)

Leandre Casamitjana (2)

Carles Millera (1)

Xavier Villena (0)

Casamitjana/Millera (0)

Derrota en un partit molt anivellat, on vam tenir possibilitats d’un millor resultat, per tancar la 1a fase d’aquesta categoria.

En Xavier va començar davant el base local, en Barceló, que es va dedicar els tres onzes a tirar-li globus amb efecte per aprofitar les dificultats físiques del nostre jugador. En el seu segon partit, enfront Rico, el joc va ser molt més igualat i en Xavi va poder contenir al seu rival amb un bon joc de pics de revés i uns serveis amb la goma llisa de dreta que li feien molt mal. Va aconseguir posar-se amb avantatge de 2 onzes a 1, però a poc a poc el físic li va passa factura perdent els dos últims onzes. Poc premi per un excel·lent partit.

En Carles va iniciar enfront Llorens i va saber dominar el joc sobre la taula tirant-li pilotes a ambdós costats perquè no estigués mai còmoda. Va guanyar els dos primers onzes per la mínima i el tercer ja va ser més folgat. Davant Barceló va aconseguir contrarestar en el primer onze els globus amb efecte amb uns ràpids moviments sobre la crossa i bons atacs de dreta i revés guanyant-lo. Va tenir la seva oportunitat també de guanyar el segon però unes errades finals ho van impedir. A partir d’aquí el ripolletenc va guanyar en consistència i a en Carles li va passar factura el físic perdent els dos restants onzes.

I en Leandre va guanyar amb claredat el seu primer partit enfront Rico, portant sempre la iniciativa en el joc i no donant marge a cap sorpresa. Davant Llorens sí que es va veure sorprès en el primer onze on no va donar una a dreta. Però ben aconsellat pels seus companys va anar a assegurar cada pilota i va treure partit de la seva superioritat tècnica.

En els dobles, Carles i Leandre enfront Barceló i Rico, vam tenir les nostres oportunitats guanyant el primer onze per avantatges i tenint petites diferències als dos següents, però al no poder tancar en tres onzes, en el quart van decaure en el seu joc perdent el partit.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Manel Barceló – Xavier Villena (3-0).

Vicente Llorens – Carles Millera (0-3).

Calixto Rico – Leandre Casamitjana (0-3).

Manel Barceló – Carles Millera (3-1).

Calixto Rico – Xavier Villena (3-2).

Vicente Llorens – Leandre Casamitjana (1-3).

Barceló/Rico – Casamitjana/Millera (3-1).

Hem acabat aquesta 1a fase a la 8a i última plaça del grup, amb 2 victòries per 12 derrotes. A la 2a fase (de classificació, doncs en ser l’última categoria no hi ha descens) jugarem contra Lluïsos d’Horta TT, CTT Vilafranca, La Cassola Collbató “B” i SCR El Ciervo. També hi seran a aquest grup els altres 3 últims equips del nostre grup, amb qui no jugarem però la classificació comença amb les puntuacions de la 1a fase.

Aquesta 2a fase començarà la setmana del 12 de febrer de 2019.

 

- PUBLICITAT -
anun2
anun22
previous arrow
next arrow

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- PUBLICITAT -
renting
renting2
- PUBLICITAT -spot_img
ARTICLES RELACIONATS

El més llegit

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies