Dilluns,20 maig, 2024
IniciA PORTADACròniques Jornades 14 i 15 Sèniors CTT Sant Quirze

Cròniques Jornades 14 i 15 Sèniors CTT Sant Quirze

LEANDRE CASAMITJANA/ESPORTS

Cròniques Jornades 14 i 15 Sèniors CTT Sant Quirze

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 14)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

____________________________________

EL CERCLE TT GRÀCIA (4)

Andrés Foncubierta (1)

José Luis Muñoz (1)

Josep María Álvarez (0)

Nova derrota del nostre primer equip en un partit que amb una mica de sort i de saber aprofitar els avantatges en alguns parcials hagués pogut arribar al desempat dels dobles.

En Josep María va començar davant Peña i en cap moment va saber parar el joc atacant del gracienc doncs en els punts decisius era més consistent que el nostre company. Enfront Casabona, un excel·lent jugador defensiu i 8è del rànquing de la categoria, va intentar passar pilota en els dos primers onzes, estrallant-se en l’intent. Al tercer va prendre la iniciativa i amb uns bons cops va guanyar folgadament, però tot va ser un miratge que va tornar a la realitat al quart i definitiu onze.

L’Andrés va iniciar davant Broit i es va endur els dos primers onzes per la mínima sabent aprofitar el seu joc atacant liftat. Va reaccionar el jugador visitant al tercer, però l’Andrés va tancar amb classe el partit en el quart onze. Enfront Peña va dominar també els dos primers onzes amb molt bones prestacions, no obstant, el gracienc va accelerar els seus atacs fent retrocedir al nostre jugador i guanyant els dos següents. El cinquè es va iniciar amb avantatges pels nostres interessos, però el rival va estar més consistent al final per guanyar el punt.

I en José Luis va tenir contra les cordes a Casabona, jugant un molt bon partit atacant i guanyant-li el primer onze, però les derrotes per avantatges al segon i al quart onzes van marcar devanir d’un partit que va mancar una mica de bona sort que premiés la bona tasca del nostre company. Enfront Broit, i amb el partit ja decidit en la nostra contra, en José Luis va seguir donant-ho tot amb una gran defensa i un segur atac per guanyar el punt en cinc emocionants onzes.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep María Álvarez – Dario Alfonso Peña (0-3).

José Luis Muñoz – Oscar Casabona (1-3).

Andrés Foncubierta – Kevin Broit (3-1).

Josep María Álvarez – Oscar Casabona (1-3).

Andrés Foncubierta – Dario Alfonso Peña (2-3).

José Luis Muñoz – Kevin Broit (3-2).

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 15)

LLUÏSOS D’HORTA TT (6)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

Andrés Foncubierta (0)

José Luis Muñoz (0)

Sergi Otero (0)

Contundent derrota al local del segon classificat del grup i clar aspirant per pujar a Preferent, amb uns jugadors joves d’una gran qualitat i moltes hores d’entrenament setmanal.

En Sergi va començar davant Martínez, i entre els seus problemes físics i els ajustats atacs del jugador local no va poder fer més que arribar als avantatges al tercer onze. Enfront Pérez, i igual que al partit de la primera volta, no va aconseguir llegir el joc de pics piranya del seu oponent i va perdre clarament els tres onzes.

En José Luis va iniciar enfront Pérez i només li va poder imposar el seu joc en el tercer onze, resolt a favor d’ell, però els altres tres van ser d’una superioritat aclaparadora del base hortenç. Davant Téllez tampoc va ser capaç d’aturar els forts atacs del jove jugador local, perdent clarament tot i la seva habitual lluita.

I l’Andrés va iniciar fred davant Téllez perdent fàcilment el primer onze, per després estar més centrat al partit aconseguint uns parcials més ajustats però sempre amb victòria local. Enfront Martínez va ser tot al contrari, doncs va començar intentant portar la iniciativa amb el seu joc, per anar de mes a menys i perdre també els tres onzes.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Sergi Otero – Sergi Martínez (0-3).

José Luis Muñoz – Xavier Pérez (1-3).

Andrés Foncubierta – Jan Téllez (0-3).

Sergi Otero – Xavier Pérez (0-3).

Andrés Foncubierta – Sergi Martínez (0-3).

José Luis Muñoz – Jan Téllez (0-3).

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront del Foment Martinenc, el dissabte 9 de Febrer a les 10.00 hores.

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 14)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

____________________________________

AGRUPACIÓ CONGRÉS (5)

Leandre Casamitjana (0)

Rebeca Azuaga (0)

Antonio Caramés (1)

Tot i que la derrota sembla engruixada, amb una millor tàctica amb l’alineació i un aprofitament d’alguns avantatges en els parcials, s’hagués pogut arribar als dobles, i qui sap si guanyar el partit.

En Leandre va iniciar el partit davant Poyatos, un jugador que el doblega en puntuació al rànquing, i va estar molt concentrat en el seu joc guanyant per avantatges el primer onze. En el segon i el tercer el barceloní va variar la tàctica imposant-se amb una mica més de diferència. Va tornar el nostre jugador a guanyar per avantatges el quart, i es va posar 7-2 per davant al cinquè. Però un temps mort de la banqueta visitant (el nostre company ja ho havia utilitzat) i l’ànsia per tancar el partit el van portar a perdre’l. Enfront Otero, que també el doblega al rànquing, va fer un partit anivellat però la forma de jugar amb els pics de revés del base visitant no li va permetre guanyar-li cap onze.

L’Antonio va començar davant Otero i també es va veure incapaç de tornar les fortes tallades sobre la taula del seu rival, perdent clarament els tres onzes. Enfront Rins va fer un primer onze de tanteig, doncs feia molts anys que no havien coincidit, per després anar afinant el seu joc i, aprofitant que el barceloní només defensa, moure’l d’una banda a l’altra madurant el punt i aconseguint la victòria.

I la Rebeca va fer dos partits molt compromesos, comptant que no pot entrenar. Enfront Rins va allargar els punts però va caure per la millor consistència del seu rival, i davant Poyatos va fer uns atacs molt bons i el va posar en dificultats en diverses fases de l’encontre, tot i no poder guanyar-li cap onze.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Fernando Otero – Antonio Caramés (3-0).

Xavier Poyatos – Leandre Casamitjana (3-2).

Jordi Rins – Rebeca Azuaga (3-0).

Fernando Otero – Leandre Casamitjana (3-0).

Jordi Rins – Antonio Caramés (1-3).

Xavier Poyatos – Rebeca Azuaga (3-0).

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 15)

CTT ATENEU 1882 (5)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (1)

Victor Pérez (0)

Rebeca Azuaga (0)

Antonio Caramés (1)

Derrota al local d’un dels equips que lluita per pujar de categoria directament, i que té un molt bon fons d’armari pel qual respecte a jugadors.

L’Antonio va començar el partit enfront Fernández, un jugador molt parell a ell quant a rànquing, i va fer un partit molt anivellat on tots els parcials menys un van acabar per avantatges, però a l’últim va caure a favor nostre. Davant Morán, el base local que havia jugat a categoria nacional, no va poder fer res per parar els seus intensos i col·locats atacs.

La Rebeca tampoc va poder bloquejar les escomeses d’en Pérez i va perdre clarament els tres onzes. Però davant Fernández va saber remuntar un 0-2 advers prenent la iniciativa en el joc. No obstant, en el cinquè onze va fallar al començament i aquest cop no va haver-hi remuntada.

I en Victor, en el seu primer partit després de la lesió, només va poder posar una gran motivació i empenta davant dos jugadors com Morán i Pérez que a dia d’avui són molt superiors a ell.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Antonio Caramés – Sergio Fernández (3-2).

Victor Pérez – Francisco José Morán (0-3).

Rebeca Azuaga – Pablo Pérez (0-3).

Antonio Caramés – Francisco José Morán (0-3).

Rebeca Azuaga – Sergio Fernández (2-3).

Victor Pérez – Pablo Pérez (0-3).

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront del CTT La Unió, el dissabte 9 de Febrer a les 10.00 hores.

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 14)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (2)

____________________________________

LLUÏSOS DE GRÀCIA “B” (4)

Hugo Alberto Alastuey (1)

Carles Millera (0)

Jordi Royo (1)

Malgrat que el resultat pot portar a pensar el contrari, ha estat una derrota molt ajustada, doncs els partits perduts pel nostre equip han sigut tres per 2-3 i un per 1-3, que ha fet que acabéssim guanyant el parcial d’onzes per 13 a 12.

En Carles, el nostre base i més experimentat jugador de l’equip, avui no ha pogut assolir cap punt per primera vegada aquesta temporada. S’ha enfrontat als dos millors jugadors rivals, en Romera i en Lladó, i no ha estat mai còmoda ni ha encaixat amb el joc de cap dels dos. Tot i això, ha arribat al cinquè onze amb els dos remuntant un 0-2 al primer partit i un 1-2 al segon i tenint oportunitats reals de victòria, però un mal dia el te tothom i avui li ha tocat al nostre company.

En Jordi ha començat davant Guallar, el més fluix de l’equip visitant, guanyant-lo merescudament en tres onzes i imposant el seu joc. Després, enfront Romera, ha tingut també la victòria a les seves mans guanyant per avantatges els dos primers onzes, però no ha pogut tancar el partit i el rival ha encadenat tres onzes guanyats per la mínima.

I en Hugo ha iniciat enfront Lladó, fent un partit molt igualat, on, malauradament, ha estat menys encertat en els punts decisius perdent-lo en quatre onzes tots per la mínima. Davant Guallar ha estat superior i ha guanyat en tres onzes amb claredat.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Enric Romera – Carles Millera (3-2).

Marc Guallar – Jordi Royo (0-3).

Albert Lladó – Hugo Alberto Alastuey (3-1).

Enric Romera – Jordi Royo (3-2).

Albert Lladó – Carles Millera (3-2).

Marc Guallar – Hugo Alberto Alastuey (0-3).

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 15)

CTT BARCELONA “B” (6)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

Hugo Alberto Alastuey (0)

Xavier Villena (0)

Jordi Royo (0)

Partit contra els líders imbatuts del grup, sabíem que ho teníem difícil per fer algun punt, i per aquest motiu vam sortir a jugar sense pressió i posant-los en dificultats en diverses fases dels onzes. Jordi va aixecar un onze en contra empatant 1-1 el tercer joc el va perdre i el quart onze va lluitar fins al final perdent 12-10. Hugo va començar perdent el primer onze i el segon se li va escapar perdent 11-9, i en el tercer, el seu rival, veient que se li podia escapar el joc, es va posar el vestit de feina i no el va deixar opcions perdent 11-3. Xavi entra a la taula fent joc de control bloquejant atacs del rival, però no va poder amb segons atacs creuats, veient el joc del rival, els dos jocs següents tot i que els va perdre per la mínima va amargar amb el seu servei i restant amb pics 11-8 i 11-9. La segona fase del partit, Jordi va estar a punt d’emportar-se el joc una altra vegada 11-9 en contra, el seu rival en els jocs següents no li va donar treva i va guanyar els dos 11-4 i 11-3. Xavi en el seu segon partit li va plantar cara al rival però no va poder amb aquest perdent 11-8 11-2 i 11-8. Hugo jugava l’últim partit i ho va donar tot i no donant cap bola per perduda, els dos primers jocs van caure del costat local, el tercer joc el va guanyar Hugo 11-7 i el quart el va perdre 14-16, llàstima perquè l’equip local va haver de demanar temps mort per no perdre el joc. El que s’ha dit es va jugar i va lluitar sense pressió fent un gran paper davant un grandíssim equip de jugadors joves i amb molt nivell, tots tenen el mateix patró de joc i arribaran molt alt.

Els resultats dels enfrontaments del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Jordi Royo – Octavio Rodríguez (1-3).

Hugo Alberto Alastuey – Oriol Vélez (0-3).

Xavier Villena – Sebastian Vasco (0-3).

Jordi Royo – Oriol Vélez (0-3).

Xavier Villena – Octavio Rodríguez (0-3).

Hugo Alberto Alastuey – Sebastian Vasco (1-3).

La propera jornada jugarem al nostre local, enfront del CTT La Unió, el dissabte 9 de Febrer a les 10.00 hores.

**************************************************************************

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SÈNIOR

(Dissabte 9 de Febrer de 2019).

**************************************************************************

CATEGORIA: PRIMERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 16)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – FOMENT MARTINENC

(Dissabte 9 de Febrer a les 10.00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: SEGONA A (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 16)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT LA UNIÓ

(Dissabte 9 de Febrer a les 10.00 hores)

===========================================================

CATEGORIA: TERCERA (Fase 1 – Grup 2 – Jornada 16)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS – CTT LA UNIÓ

(Dissabte 9 de Febrer a les 10.00 hores)

===========================================================

 

- PUBLICITAT -
anun2
anun22
previous arrow
next arrow

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- PUBLICITAT -
renting
renting2
- PUBLICITAT -spot_img
ARTICLES RELACIONATS

El més llegit

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies