Dilluns,29 abril, 2024
IniciA PORTADAÈxit de participació a la Hivernal BTT de Sant Quirze del Vallés

Èxit de participació a la Hivernal BTT de Sant Quirze del Vallés

CARLES VIÑALS/ESPORTS. El passat diumenge 12 de febrer, es va celebrar l’edició de la prova ciclista de muntanya HIVERNAL BTT, amb força èxit de participants ciclistes vinguts d’arreu de la nostra geografia.

Al matí, el temps feia pensar que la cursa seria passada per aigua, però el temps va aguantar i es va poder celebrar en unes condicions climatològiques ideals.

El recorregut era d’uns 11 km i molt tècnic, amb multitud de zones d’alta dificultat, el que obligava als corredors a esforçar-se de valent. La prova estava dividida en dues etapes: la primera, eren dues voltes al circuit (uns 22 km en total) i la segona constava de 4 voltes al circuit, fent un total d’uns 44 km per camins pedregosos i plens de sotracs.

La sortida va ser espectacular, ja que els 119 inscrits van sortir en pinya i a molta velocitat. Afortunadament, no hi va haver cap incident remarcable, tenint en compte la dificultat de la prova.

OL124362  P1010162

Els primers participants capdavanters, van arribar a la línia d’arribada sobre la 1 del migdia i fins a les 2 de la tarda, no va arribar l’últim participant. Per la cara que posaven alguns participants, es pot deduir que no era gens fàcil.

També hem agrair al personal sanitari la seva inestimable presència a aquesta prova.

OL124372  OL124495

OL124459  OL124384

A continuació es va fer l’entrega de premis o pòdium, dividits per categories (Sèniors, Juvenil, Femenina) i després de l’entrega dels trofeus i les fotos, va concloure la prova.