IniciESPORTSVictòria clau 3-2 de les noies del Sant Quirze Futsal contra el...

Victòria clau 3-2 de les noies del Sant Quirze Futsal contra el Badalona

JAVI QUINTANO
5/2/2024 | 16:30:32

Tu llegeixes gratis, però la informació vol hores. Si t’agrada el què llegeixes, anuncia’t o associa’t i fes possible que seguim publicant.

Victòria clau la de les noies del Sènior del Sant Quirze Futsal contra el Badalona. Clau perquè les ha fet sortir de l’àrea de descens de la classificació. Com que jugaven contra un rival directe en la zona baixa de la taula, en un sol partit han avançat quatre posicions a la graella de la competició, deixant-les en desena posició. Els seus rivals, el Badalona, contra el que van jugar ahir a les 18:30 a Sant Quirze, han passat a la dotzena posició. A més, els altres quatre equips de la zona baixa de la taula, no han aconseguit guanyar.

La noticia de la sortida del descens va venir de la mà d’un equip molt centrat i de tres gols de la Sandra Carrasco en els minuts 5, 21 i 39. Això posa en una bona posició a les noies, que aquest any 2024 porta dues victòries i una derrota. “Estan en una molt bona dinàmica per intentar sortir-ne com més aviat millor”, reconeixen des del Club. La següent jornada, la 13, serà al pavelló muncipal de Linyola, prop de LLeida, el proper 17 de febrer a les sis de la tarda. A hores d’ara, el Linyola es troba en tercera posició a la classificiació, amb 27 punts, per tant, serà un partit dur.

Victòria dels nois a Caldes de Montbui

Els nois del primer Sènior del Sant Quirze també van guanyar, 6 a 9 en una pista difícil, del del Caldes de Montbui. “El Caldes anava darrer, és veritat. portava molt poquets punts, però en aquesta pista va empatar el líder, per exemple, l’Arenys… I estem molt contents perquè seguim en la dinàmica positiva de set partits seguits on hem aconseguit sis victòries i un empat”, explica el tècnic, Álex Navalón.

El partit va estar força controlat de principi a fi. En cap moment el Sant Quirze va estar per darrere al marcador. Un gol de Marc Sánchez-Beato al minut 7, un altre d’Alex Vaca al 8 i dos gols al minut 13 d’Albert Reina i Àlex Andrés van portar als santquirzencs a un resultat de 3-4 guanyant al final de la primera part.

La segona part, ràpidament el Sant Quirze va escalar punts i es va posar 4-7, fins que el Caldes va començar a jugar amb porter jugador, la qual cosa va portar una mica d’incertesa a la pista en els darrers minuts o però la victòria va tornar a ser clara. A la segona part van tornar a marcar en Marc Sánchez-Beato als minuts 22 i 39, l’Àlex Andrés, al minut 32 i l’Isaac Viñuela als minuts 37 i 40.

“Hem acabat la primera volta de la temporada amb més punts que l’any passat. És a dir, hem millorat el nostre registre a hores d’ara. I ara tenim tres setmanes, quatre setmanes molt importants perquè juguem contra rivals de baix i s’enfronten segon contra tercer, segon contra quart i després ens enfrontem nosaltres contra tercer i nosaltres contra segon. O sigui que seran setmanes intenses i de duels directes… així que possiblement es juguen les tres primeres posicions “, diu un Navalón satisfet i amb ganes d’afrontar els reptes que suposen els propers dies. El proper partit serà contra el Mataró, a Mataró, aquest diumenge 11 a les 16h.