Dimecres,21 febrer, 2024
IniciA PORTADACròniques Jornada 7 Segona fase Veterans/Play-off Jornada 1 Seniors CTT SANT QUIRZE

Cròniques Jornada 7 Segona fase Veterans/Play-off Jornada 1 Seniors CTT SANT QUIRZE

LEANDRE CASAMITJANA/ESPORTS

CRÒNIQUES JORNADA 7 SEGONA FASE VETERANS

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Fase DESCENS – Jornada 07)

AGRUPACIÓ CONGRÈS (2)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (4)

Carlos Lalinde (0)

Joaquim Arissó (2)

Carlos Augusto Ferrera (2)

Excel·lent victòria que dona al nostre equip la permanència a la categoria a falta d’una jornada per acabar la fase. Ens vàrem treure la espina de perdre per 3-4 al nostre local.

El partit es presentava dur però amb possibilitats. Era important el sorteig. Joaquim volia que li toques Dani García doncs amb les noves gomes es trobava amb confiança per plantar-li cara i en Carlos Ferrera tenia que assegurar els seus 2 punts sense tindre que jugar amb García doncs el seu joc li va malament. I va sortir bé. Per part del Congrés fan un canvi respecte al partit de anada i juga Marcos Vicente amb un joc atacant de antitospin a la dreta i pics al revés que es un malson molt difícil de guanyar. El joc del altre jugador, Maldonado, ja es conegut i tot i ser molt lluitador es assequible perquè juga molt obert. Amb l’encert a l’alineació en Joaquim va fer els dos punts, primer davant Maldonado amb claredat i un petit lapsus al tercer set i enfront García remuntant 2 sets en contra en un partit d’infart. En Ferrera també va assegurar els seus dos punts no sense esforç, doncs a aquesta categoria no hi ha ningú fluix. En Lalinde es va esforçar molt però la seva manca de entreno li passa factura a aquest nivell.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Dani García – Carlos Lalinde (3-1).Miguel Maldonado – Joaquim Arissó (1-3).Marcos Vicente – Carlos Augusto Ferrera (1-3)Dani García – Joaquim Arissó (2-3).Marcos Vicente – Carlos Lalinde (3-0).Miguel Maldonado – Carlos Augusto Ferrera (1-3).Amb els deures fets, el proper dimecres juguem l’últim partit de aquesta fase enfront el CC Sant Andreu, líder del grup i que també manté, com a mínim la categoria. Desprès, i sense cap pressió, hi haurà els play-off per optar al ascens a Primera.

===========================================================

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “3ª A” (Fase ASCENS – Jornada 07)

TT PARETS (4)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B” (2)

Josep Maria Álvarez (2)

Sergi Otero (0)

Josep Lluis Muñoz (0)

La decepció s’ha apoderat del conjunt quirzetenc en acabar el partit, al que havien assistit cinc dels jugadors per donar el suport en l’important matx. L’alegria, però s’ha desfermat en conèixer via “WhatsApp” la sorprenent victòria de La Caixa en front el Dels Horts per 4-3 que els donava l’ascens per passiva.

Felicitats al conjunt quirzetenc per l’excel·lent trajectòria de tota una temporada, que estem segurs que haurien culminat positivament pel seu compte la propera jornada en el darrer partit de lliga en front a El Centre.

El partit pels quirzetencs era força complicat, i el canvi de sala, de pilota, i la pressió per guanyar han jugat en contra dels nostres jugadors, sobretot en el cas d’Otero que ha perdut el punt més assequible en front el tercer jugador de Parets, Mompart.

Josep Maria Álvarez ha fet dos autèntics “partidassos”, derrotant Rivera per 3-1 i després en un molt disputat i ajustat enfrontament a cinc jocs per 3-2 a Mompart.

Josep Lluis Muñoz no ha estat de sort amb els emparellaments, i l’hi ha tocat enfrontar-se als dos bases de Parets. Particularment problemàtic per a ell ha estat el canvi de pilota respecte a les que es fan servir habitualment en totes les pistes, i no ha pogut acabar d’afinar les seves tallades a taula. El seu joc defensiu, les seves tallades “seques” de revés ni les dels seus “pics” de drive, els ha faltat temps d’aclimatació per poder posar en compromís els rivals que li han tocat.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Josep Maria Álvarez – Jordi Rivera (3-1).

Sergi Otero – Jordi Mompart (2-3).

Josep Lluis Muñoz – Oscar Cuenca (0-3).

Josep Maria Álvarez – Jordi Mompart (3-2).

Josep Lluis Muñoz – Jordi Rivera (1-3).

Sergi Otero – Oscar Cuenca (1-3).

Per acabar la fase d’ascens un nou desplaçament, aquest cop al barri de Gràcia de Barcelona per enfrontar-se a El Centre, que venen de guanyar per 4-2 al Congrés i igualar amb aquest equip per la sisena plaça amb deu victòries i onze derrotes. Els de Sant Quirze s’han assegurat la segona plaça i l’ascens, amb quinze victòries i sis derrotes. En el partit de la primera volta, triomf quirzetenc per 4-2.

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA VETERANS

(Dimarts / Dimecres 4 i 5 d’Abril de 2017).      

**************************************************************************

CATEGORIA: VETERANS “2ª A” (Grup DESCENS – Fase 2 – Jornada 08)

CC SANT ANDREU – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A”

(Dimecres 5 d’Abril, 20,30 hores)

===========================================================

CATEGORIA: VETERANS “3ª A” (Grup ASCENS – Fase 2 – Jornada 08)

EL CENTRE – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B”

(Dimarts 4 d’Abril, 20 hores)

===========================================================

CRÒNIQUES PLAY-OFF JORNADA 1 SENIORS

CATEGORIA: PREFERENT (Play-off 1/4s – Llocs 5é a 12é)

LLUÏSOS DE GRÀCIA ADULTS “B” (6)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A” (0)

Ramón Bermudo (0)

Xavier Villena (0)

Pol Lozoya (0)

Partit sense història doncs la nostre entitat va haver que anar a jugar amb tres components del equip de Tercera perquè per diverses circumstancies no podíem comptar amb cap dels jugadors habituals del primer equip.Tots tres van posar la millor voluntat però la diferencia de nivell es va fer palesa en cada un dels sets.Només queda agrair als nostres companys el anar a defendre la nostra entitat i fer bona la nostra dita: “FEM EQUIP, FEM CLUB”.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Ramón Bermudo – Josep Guasch (0-3).

Xavier Villena – Albert Gràcia (0-3).

Pol Lozoya – Linus Garriga (0-3).

Ramón Bermudo – Albert Gràcia (0-3).

Pol Lozoya – Josep Guasch (0-3).

Xavier Villena – Linus Garriga (0-3).

Amb aquesta derrota, el proper partit del play-off serà per les places del 9é al 12é llocs també a partit únic i amb desavantatge de camp doncs anirem a jugar enfront el ATT Premia de Mar “A” el diumenge 9 d’Abril a les 11 hores.

En primera instancia podrem comptar amb els tres jugadors titulars de l’equip.

CATEGORIA: SEGONA B (Play-off Promoció 1/4s – Llocs 5é a 12é)

CTT VILANOVA I LA GELTRÚ (6)

____________________________________

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (0)

José Antonio Jiménez (0)

Rebeca Azuaga (0)

Toni Sala (0)

Un cop aconseguit el objectiu de mantenir la categoria, el play-off era una oportunitat d’anar a jugar sense pressió, disfrutar i mira de obtenir la millor classificació possible.

El partit es presentava difícil, el CTTSQV 6é del grup 1 amb 22 punts i el Vilanova 3er del grup 2 amb 34 punts. A priori el ranking dels seus jugadors també feien preveure un encontre desigual.

I així s’ha confirmat a la taula, amb una victòria clara i sense discussió de les joves promeses del Vilanova, 6-0 i 18-3 en sets.

En José, molt lluitador i que mai dona una pilota per perduda, a fet dos sets, un a cada encontre, i en el primer a tingut opcions de jugar el cinquè joc, perdent el decisiu quart per avantatges.

La Rebeca ha començat també forta, perdent 3-1, però amb opcions com demostra que el segon set l’ha perdut també per avantatges.

Més fluixet ha estat en Toni, que no ha tingut cap opció doncs el seu joc defensiu no ha fet cap mal als seus contrincants. Tot i això hi ha que agrair al Toni que vingui a donar un cop de mà quan se li demana doncs per la seva feina no pot entrenar i que ve a jugar havent dormit només quatre hores.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

José Antonio Jiménez – Marc Ceretó (1-3).Rebeca Azuaga – Biel Garrote (1-3).

Toni Sala – Albert Carmona (0-3).

José Antonio Jiménez – Biel Garrote (1-3).Toni Sala – Marc Ceretó (0-3).Rebeca Azuaga – Albert Carmona (0-3).

Amb aquesta derrota, el proper partit del play-off serà per les places del 9é al 12é llocs també a partit únic i amb desavantatge de camp doncs anirem a jugar enfront la Agrupació  Congrés el diumenge 9 d’Abril a les 11 hores.

Per aquest partit segurament tindrà que jugar algun component de la formació de Tercera doncs hi ha mancança de jugadors disponibles del nostre equip.

CATEGORIA: TERCERA (Play-off 1/8ns – Llocs 25é a 41é)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS (5)

____________________________________

CTT SALLENT “B” (1)

Leandre Casamitjana (2)

Axel de la Presa (2)

Jordi Royo (1)

Inici prometedor del play-off enfront un joveníssim equip sallentí que venia de jugar, i fer un bon paper, a la setena convocatòria del Circuit de Promeses.

En Leandre només va patir al primer set enfront el base rival dons l’hi costava tornar el servei amb els pics de revés. Però unes indicacions al finalitzar el mateix per part d’en Victor Pérez van servir per guanyar tranquil·lament els altres dos sets i seguir amb el seu aprenentatge de nou estil de joc. Al segon partit va deixar jugar a la seva contrincant per donar-li al encontre una mica de cops seguits.

En Axel no es va concentrar gaire al primer partit davant la petita jugadora sallentina i això li va significar arribar al cinquè set on si que es va mostrar seriós i va treure endavant el punt. Al segon encontre enfront el segon jugador del Sallent si que va jugar al seu nivell i tret un lapsus al tercer set va treure amb eficàcia el punt.

I en Jordi va guanyar amb bon joc el primer partit en tres sets i en el segon enfront el base contrari es va avançar per 2-0 jugant el millor tennis taula de la temporada, però no va saber tancar el partit i el jove sallentí va anar agafant confiança i l’hi va donar la volta al marcador imposant-se finalment per 3-2.

Els resultats dels enfrontaments individuals del partit d’aquesta jornada han estat els següents:

Leandre Casamitjana – Guillem Notario (3-0).Axel de la Presa – Irene Cifuentes (3-2).

Jordi Royo – Albert Cifuentes (3-0).

Leandre Casamitjana – Irene Cifuentes (3-0).Jordi Royo – Guillem Notario (2-3).Axel de la Presa – Albert Cifuentes (3-1).

Amb aquesta victòria, el proper partit del play-off serà pels llocs del 25é al 32é també a partit únic i amb desavantatge de camp doncs anirem a jugar enfront El Centre de Gràcia  el dissabte 9 d’Abril a les 19 hores.

Per aquest partit segurament podrem comptar amb la tripleta amb millor forma del equip.

El Centre te un gran equip i tindrem que fer un gran partit si volem endur-nos la victòria del seu local.

PARTITS DE LA PROPERA JORNADA SENIOR

(Dissabte / Diumenge 8 i 9 de Abril de 2017).      

**************************************************************************

CATEGORIA: PREFERENT (Competició finalitzada pel nostre equip)

CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “B”

===========================================================

CATEGORIA: PREFERENT (Play-off – Llocs 9é a 12é)

PREMIA DE MAR “A” – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS “A”

(Diumenge 9 d’Abril, 11 hores)

===========================================================

CATEGORIA: SEGONA B (Play-off – Llocs 9é a 12é)

AGRUPACIÓ CONGRÉS – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Diumenge 9 d’Abril, 11 hores)

===========================================================

CATEGORIA: TERCERA (Play-off 1/4s – Llocs 25é a 32é)

EL CENTRE – CTT SANT QUIRZE DEL VALLÈS

(Dissabte 8 d’Abril, 19 hores)

===========================================================

 

- PUBLICITAT -
anun2
anun22
previous arrow
next arrow

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- PUBLICITAT -spot_img
- PUBLICITAT -spot_img
- PUBLICITAT -spot_img
ARTICLES RELACIONATS

El més llegit

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Más Info

ACEPTAR
Aviso de cookies